Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
Тернопіль зустрічає всенародно обрану бубочку :любов:

Вітаю, ще раз зробили нас разом!

Віктор Уколов

Сьогодні ціни на газ зросли майже на 20%. Чому всі мовчать?

01 листопада 2019, 15:54

Коли я пишу блог, цієї новини ще немає на основних інформаційних ресурсах країни. На жаль це стає практикою – про владу пишуть або добре, або про скандали. Про серйозні помилки, які зачеплять мільйони людей, намагаються не писати.

Тоді напишу я. Знайшов на менш популярних ресурсах, але інформація відповідає дійсності – з 1 листопада вартість природного газу для промислових споживачів зростає на 18,4%-19,6%

Це означає, що приблизно у грудні нам слід очікувати подорожчання всього для чого використовують газ і вже для приватних споживачів. Інакше ті, хто надає послуги, не зможуть купувати газ за новими цінами.

Загалом ще місяць тому стало відомо, що цілий ряд регіонів підвищили вартість за послуги ЖКГ (див у табличці).

Пригадую відосик кандидата у президенти Зеленського, який після зйомок серіалу говорив про жахливі тарифи. У мене питання – Володимире Олександровичу, а можете повернути ті ціни? Поки Вас не обрали за ЖКГ платили менше...

думаешь в брачном контракте отакой девайс прописькан?
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

там скорее такой, шоб не нюхал и не лизал все подряд дырки

3963.970.webp

а ви так впевнено лобами по дну б'єтесь :браво:

поэтому и чайлдфри, готовящий стейки чьимто 20-летним лоботрясам :ги:

самое смешное, что даже в 20-ти летнем возрасте твой выродок, получив судочком от 10-ти летнего школьника, прибежит к тебе жаловаться :іржач: :іржач:

тебе нужен лимит на посты о политике в обновках
можно максимум 5 штук?

а то отвлекаешь от унижения нищеброда максика
который кстати тоже зеледолбоёбик, какая неожиданность :D

Тут не только на политику, на ваш **** тоже вводить надо.
Оплатил деньги - получил токены, хочешь оскорбления пиши, хочешь про полику, хочешь Б-сеть обсирай - 3 поста = 1 токен.

А деньги потом на благотворительность!

глисты тоже люди - доказано максиком :D

самое смешное, что даже в 20-ти летнем возрасте твой выродок, получив судочком от 10-ти летнего школьника, прибежит к тебе жаловаться :іржач: :іржач:

ну вот ты опять первый начинаешь ****осить семью, а потом когда тебя петушить начинают очень громко кукарекаешь .

или для тебя лоботряс и выродок одно и то же?

ну вот ты опять первый начинаешь ****осить семью, а потом когда тебя петушить начинают очень громко кукарекаешь .

или для тебя лоботряс и выродок одно и то же?

а я не говорил что ответная реакция должна быть равнозначной
не я же первый вспомнил про смешных сынков игоря :D так шо про "опять первый" очередной *****больство от *****бола №1 автоветки)

кстати гринушка, а что это ты в таких трущобах живешь, что даже гугломобиль туда не доехал?
о я ебу
мусорка, бетонные плиты и развалины какие-то :D

ладно девочки мои
c вами хорошо, но в чили вино с мясом само не выпьется :D

Поработал добровольно пожарным. Едут вижу костёр из листвы. А у меня баклажка воды. Не поленился остановиться. *****асы жгуны

Полез илья под плинтус сегодня особенно быстро

Назад
Зверху Знизу