Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
он забыл добавить что кремния там от 4%, ибо alsimg есть с кремнием 1%, а это уже не силумин совсем.

хотя да признаю, делают некоторые авто с силумином, но мало, бэха та же 6000я серия сплавов, пежо тоже. , весь тюнинг только 6000я серия ибо прочнее и пластичнее.

возращаясь к задроцтву :D у всех нормальных людей там силумин. у металургов и прочих одаренных 6000я серия непонятной херни :D

возращаясь к задроцтву :D у всех нормальных людей там силумин. у металургов и прочих одаренных 6000я серия непонятной херни :D

Ви з Алкубою обдурили порядних флудерів(тобто мене в першу чергу).Враховуючи,шо сплави алюмінія мають тільки дві назви-так,сілумін таки.:(

Обсуждать норм, но не *******вать как ******* на беху, алкуба на альфу...

тобі немає що надрочувати та на що, от ти і бісишся
Важко оцим:

IMG_20181123_133850-1350x900.jpg

викликати збудження :(

Ви з Алкубою обдурили порядних флудерів(тобто мене в першу чергу).Враховуючи,шо сплави алюмінія мають тільки дві назви-так,сілумін таки.:(

так и запишем дюраль это разновидность силумина

Я смотрю тут кроме обычного срача еще и перекличка металлургов:)

По такой логике сталь-это то же самое что и чугун, элементы ж один и теже. А легированная сталь это тоже чугун, но с добавлением никеля или хрома.

и все это железо :ги:

обдурили это же обдурили ? :) тогда нет

так и запишем дюраль это разновидность силумина
Ні.Річ у тому,що сплави алюмінія як раз підрозділяються на два типи-дюраль та сілуміни.А от сілумінів,тобто сплавів алюміня з різними добавками-сила силенна.читав,**** довго.Отака користь з обновок.:D

Сплави на основі алюмінію і кремнію називають силумін.
дюралюміній – сплав алюмінію з міддю, магнієм, марганцем (для підвищення корозійної стійкості)
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

так в дюрали тоже есть кремний ) дюраль=силумин.

та блин мы льем амг фактически, там нет кремния и это не дюраль )

Назад
Зверху Знизу