Статус: Офлайн
Повідом.: 17095
Повідом.: 17095
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
В городе?![]()
на разборки? тоже в прошлом году зонтик под йолку получил?
для воспитания![]()
а что не так?
Щас Игорь к цирку позовет и будет очень хотеть тебя увидеть. Ты готов к такому повышенному вниманию?
Потом Юра скажет что ты оскорбил родственницу и начнет крестовый поход в магазин за бутылкой.
Ну а про педика на альфе ты сам знаешь.
думаешь цепь до цирка дотянется?![]()
ну так діючий перечитай жеж, йомайо.
І спитай себе, навіщо він був потрібен, якщо підступний план з узурпації влади реалізувати не вдалося. І ще згадай - а нафіг було ЗУ "Про вибори" голосувати ще на додачу?
обиженное эго Игоря безразмерное
так я ж его не обижаю )
А это не важно, он обидится на тебя...![]()
на обиженных газобетон возят![]()
Щас Игорь к цирку позовет и будет очень хотеть тебя увидеть. Ты готов к такому повышенному вниманию?
Потом Юра скажет что ты оскорбил родственницу и начнет крестовый поход в магазин за бутылкой.
Ну а про педика на альфе ты сам знаешь.
Игорю то позвонил, днище подзаборное?
Та я ж не знаю, шо тобі треба було. Це в тебе треба питати.
Для мене все мало вигляд, наче людина на відповідній посаді діє згідно обставин, що склалися, а саме: під час збройного нападу в нейтральних водах кораблів ВМС сусідньої держави, а також наявності скупчення сухопутних військ поблизу кордону, оголошує ВС.
Ти натомість віддав перевагу не власному зору, а увімкнув якийсь рашотудей, тобі розказали там щось, і тепер ти це тут ретранслюєш.
Одне я знаю напевне, в будь-якому разі ти б вважав його дії неправильними, просто потомушо гладіолус.
ну ок.
"очевидно" .
залізний аргумент.
Так и знал что развоняешься тут. Так же как и ты не позвонил.
бгг
так а ко мне тогда какие претензии?![]()
ну ты же говорил что лучше меняа оказывается такое же днище