Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Только резину.
Корд не видно.
Кока-колу я тоже не вижу.
И почему колесо не черное?
Потому что это внутренняя сторона!И почему колесо не черное?
Если корда не видно - забей. Ниче ему не будет.Но наверное нужно варить. Или можно просто заклеить самому?
Если корда не видно - забей. Ниче ему не будет.
Кока-колу я тоже не вижу.
И почему колесо не черное?
Слава 17 колесам.
Попереджали ж...![]()
Я зимой на 185/55 р15 боковой порез получил. Влетел в рваную яму при повороте с тракторов на "украину"Ахуєть логіка.
Я за більш ніж 150т.км., що я вже щонайменше наїздив, жодного разу не ловив ані шишку, ані поріз подібний до твого.
Ти скільки на цій гумі їздиш? 20т.км. наїздив? Вже поріз є.
Висновки можеш не робити. Бо тобі що попередження інших, що свій досвід - все до дупи...
Ахуєть логіка.
Я за більш ніж 150т.км., що я вже щонайменше наїздив, жодного разу не ловив ані шишку, ані поріз подібний до твого.
Ти скільки на цій гумі їздиш? 20т.км. наїздив? Вже поріз є.
Висновки можеш не робити. Бо тобі що попередження інших, що свій досвід - все до дупи...
Не понимаю, к чему ты прицепился?Ахуєть логіка.
Дело случая...Я за більш ніж 150т.км., що я вже щонайменше наїздив, жодного разу не ловив ані шишку, ані поріз подібний до твого.
Не понимаю, к чему ты прицепился?
Кажется у кого-то максимализма выше крыши...Вроде я не конкурент Валере с какого боку не крути. Получаю меньше, машина старше и дешевле, жены нет, дочки нет, выгляжу хуже, знаю меньше, опыта меньше...по всем параметрам я проигрываю. Не понятно зачем еще самоутверждаться я же и так ***********
Если на скорости в яму влететь - да, если где-то медленно ехать (тот-же полуразвалившийся бордюр с торчащей арматурой) то без разницы.. имхо.Вирогідність пошкодити низкопрофіль - значно вишча. Хоч поріз, хоч шишка, хоч будь-що інше.
Але, здається, це не для всіх вочевідь.
Вирогідність пошкодити низкопрофіль - значно вишча. Хоч поріз, хоч шишка, хоч будь-що інше.
Та кому ти потрібен...
Просто це ти тут зі шкіри вилазив щоби всім доказати, що 17 колеса низкопрофіль на наших дорогах - то є нормально.
Доказав, чо.
Он, вже оди Укравтодору пишеш...
Если на скорости в яму влететь - да, если где-то медленно ехать (тот-же полуразвалившийся бордюр с торчащей арматурой) то без разницы.. имхо.
Бо ти не лезом зрізав кусок гуми, а, наприклад, о рейки. Як це виглядає? Гума наштовхується на рейку і стискається. Коли вже стискатись немає куди, то вона починає "зрізатись".
Низкопрофіль швидше вибере той запас стискання, аніж звичайна штатна гума.
Здається, я тобі там окремо вказав на те, що не лезом тобі гуму порізало, а рейкою.
Здається, я тобі там окремо вказав на те, що не лезом тобі гуму порізало, а рейкою.
Не треба цих дурних фантазій, що ти зараз вкотре тут продемонстрував.
Ну шо.. пора пересаживаться на гусеничный транспорт.. и никаких дырок.. и мозгоеба о зимней летней резине
веранда в омериканцком стилеОбновился почти готовой верандой и почти готовым балконом.
я бы купил новое колесо. точнее пару. с такой фигней страшно больше 100км/ч ездитьИ на моем фото так же видно что на диске нет даже царапины, так что это 90% что была рельса. А на рельсах все в одинаковых условиях.
Зубов бояться - ...![]()