Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
а кто тебе о результатах сказал? как обычно "вон те проверенные источники"?Встреча в Минске завершилась. Мира походу не будет
Президент Украины Петр Порошенко после переговоров с президентом РФ Владимиром Путиным покинул Дворец независимости в Минске, не пообщавшись с журналистами
тюю... это совсем неправильное сравнение.чего вы как в младшей школе? "почему двойку получил?! а Васе тоже поставили..."
Як тільки хтось заїкнеться про перетин кордону важкої зброї США, одразу ж тут будуть т-90 "в промислових масштабах". Особисто я бачу це як неминуче, але цього боїться та намагається уникнути Меркель.
жодне сша не погодиться на відродження ядерної держави. За ядерний статус забудьте всі. Все, проїбали, кравчук 80лвл. Відновити - зась. Не з нашим ввп, і не з нашою енерго- і фінансовою залежністю. Натякнути, скільки коштує долар в країні, де війна і нема підтримки МВФ?
да поставь в подпись, чего каждый раз одно и тоже писать во всех сообщениях.аби на ніч згадувати.
вминня нынешних политиков прекрасно видно, по результатам их работы.він мав саме такі необхідні вміння
уже тягаецца, потом на камазиках назад везут. а народец молча хавает.. надеюсь скоро они перестанут молчатьзабудьте про армию РФ, она с нашей тягаться может
Як раз він мав саме такі необхідні вміння. І досить вдало використав їх.
Якби це було застосовано у випадку шабашу їбонутих єфремовських бабушок під, скажімо, штатівським посольством, тоді варто було б про шось дискутувати. А тут йдеться навіть не про країну - про путінхуйла. Та тьху на нього тричі, аби на ніч згадувати.
А я считаю не зря, Стим за меня ответил..Так правду ж спел! Я считаю красава, зря его сняли.
а кто тебе о результатах сказал? как обычно "вон те проверенные источники"?
журналисты только вот это написали:
ну да. когда яныковская компания ****ила и продавала все что продавалось и даже простым людям перепала какаято копейка - это было *******вминня нынешних политиков прекрасно видно, по результатам их работы.
уже тягаецца, потом на камазиках назад везут. а народец молча хавает.. надеюсь скоро они перестанут молчать
К сожалению, на это не стоило питать надежд...Встреча в Минске завершилась. Мира походу не будет
туда не ездили договариваться о мире.К сожалению, на это не стоило питать надежд...
Как заседание совета оон: посидели, поохали, поосуждали и разошлисью![]()
К сожалению, на это не стоило питать надежд...![]()
туда не ездили договариваться о мире.
плыть.за миром надо в Брест ехать?
...
блаблабла
Стіме, ну так навчи, як треба!
Якісь претензії "все погано, ми всі помремо"...
По суті є що сказати?
они походу и не выходилиК власти вновь пришли те
посиділи, *****ділипосидели, поохали, поосуждали и разошлись
я его уже тролил по єтому поводу - как об стенку горохомСтіме, ну так навчи, як треба!
они походу и не выходили![]()
посиділи, *****діли
проте про се
і все
(с)