Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обновки! (меряемся) - - Part 12

• Автор теми Автор теми -=X-RAY=-
  • Дата створення Дата створення
Тебя не заебало через нихачу на украинском шептать??

Ні.
Якщо нервуєшся - пий Персен. Якщо не бажаєш - праворуч зверху натискай кнопку "Виход".
Моя Українська брудна, суржика багато. Але після вчорашніх подій я ненавиджу все російське.
Знаю, це скоріше за все пройде як закінчиться протистояння, але зараз я відчуваю відразу до всього російського.

Ех, потрібно було того *****аса з Межигірря грохнути до того як він покинув країну.
Вже "Крим" визнає його своїм президентом :рл:

Вже "Крим" визнає його своїм президентом
так пусть отделяются и выберут его себе президентом

они там тоже не вполне адекватные

у меня родственники в Южноукраинске, они утверждают, что все деньги из их бюджета забирает Киев, а им не на что восстанавливать Крым и они хотят их не отдавать. Интересно, они в курсе, что живут в дотационном регионе??

Ех, потрібно було того *****аса з Межигірря грохнути до того як він покинув країну.
Не подрібно було. Бо це був би "революційний трибунал", і тоді б Україну б в куй не ставили в світі.

так пусть отделяются и выберут его себе президентом

они там тоже не вполне адекватные

у меня родственники в Южноукраинске, они утверждают, что все деньги из их бюджета забирает Киев, а им не на что восстанавливать Крым и они хотят их не отдавать. Интересно, они в курсе, что живут в дотационном регионе??
Южноукраинск вроде ж в Николаевской области. причем тут крым? ил это еще один?

А звідки така впевненість про "через нічаху"?

Я так считаю. Всю хфшную жизнь писал на русском, а теперь хоп-выебос.
Смешно свой привычный язык сейчас начинатт ненавидетт из-за России.

Мені все більш подобається цей дядько. От вам "бЕндера" і "******"
4_RpRbPaOSM

Я так считаю. Всю хфшную жизнь писал на русском, а теперь хоп-выебос.
Смешно свой привычный язык сейчас начинатт ненавидетт из-за России.

В моїй родині завжди спілкувались українською. З чого ти вирішив що російська для мене звична?
Моя українська дуже брудна із за суржика, так, але згодом стане кращою якщо нею частіше користуватися :клас:
На ХФ я розмовляв російською тому що тут вона скрізь. І мой українська завжди викликала агресію від людей які кажуть що ми браття (до речі від тебе ось агресія пре зараз):незнаю:
А ось зараз, коли я бачу що творить Путін, мені стало огидно розмовляти російською.
Це мова наших сьогоднішніх окупантів.

А я нікого не ненавиджу. Мені усе похую. Що білі що червоні.
Та я вважаю що тут більшості на тебе також ***** :D

Ретировались молодчики. Оттуда же, откуда и предыдущее видео.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
(рос.)

Вакарчук їде до Х/ва

Оно так и есть.
Слишком много обладать такой властью едет крыша и тем более у КГБиста.
Хотя в КГБ он был шнуром, но теперь навёрстывает и понятно заносит.

ну што сынки, готовы Родину защищать?
ehg65j7-m_s

Ти про мене?
Ти не забувай, що в мене маленька дитина.
не Валер, я не про тебя конкретно, я взагали. увы, таких большинство.
а ведь наши деды в ВОВ бросали и семьи и детей и шли на фронт, сражаться за страну. это долг каждого гражданина вне зависимости от наличия детей, ты же понимаешь.. а иначе и сражаться некому будет - у того дети, у того срачка, у того просто страх.. не, так нам никого не победить:)

Назад
Зверху Знизу