Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обновки! (меряемся) - Part 11

• Автор теми Автор теми -=X-RAY=-
  • Дата створення Дата створення
Справа в тому, що ця стрічка - нагорода за часів царя 19 століття. А можливо й раніше. :D

Ето прєдумалі ******и-бандеровци чтоби іздеваться над подвігом наших дєдов! :D

Та я знаю про стрічки. Але в їх стаді прийнято інакше :D

Ти диви, як Андрюха одразу вгадав. :іржач:

******, ти хочь знаєш сутність цієї стрічки? :D

Зразу ******? тільки того , шо думає інакше, чим ти?

Еще раз говорю, игнорирование мнения большинства, ни к чему хорошему не приведет .
Допустим, я считаю президентом Януковича, а вы?

Зразу ******? тільки того , шо думає інакше, чим ти?

Еще раз говорю, игнорирование мнения большинства, ни к чему хорошему не приведет .
Допустим, я считаю президентом Януковича, а вы?

ще раз запитаю, а де ця більшість?

ib40k0of7rz5.jpg

:D :D :D

Из того что было и случилось - это наилучший вариант.
Пока случился наихудший варинат - вместо донецких бандитов пришла воровка с бандой казнокрадов. Власть захвачена, все готово к превращению принцессы в королеву 25 мая. Ти потрiбен на Майданi! Годi базiкати, сiдай у вульву та геть до Києва палити шини!

А где ты такую информацию достал? По россия 24 сказали ? :іржач:

Украинская статистика дает 80+ % в поддержку майдана. Запад почти весь, центр почти весь, восток 50\50.

Ты ошибаешься, не знаешь суть символа который позоришь и при этом позволяешь себе резкие заявления. Вот по этому ты ****** :іржач:

А то , смотрю, вы все здесь расслабились, нормальные люди уже и не отписываются, бояться.

Судя по тому что ты отписался к счастью ты хоть себя к ним не относишь :D

Нормальные люди в бегах сейчас. Присоединяйся. Все нормальные собираются в рашн педерейшн ;) Там хорошо и ленин (подлинник) лежит.

Пока случился наихудший варинат - вместо донецких бандитов пришла воровка с бандой казнокрадов. Власть захвачена, все готово к превращению принцессы в королеву 25 мая. Ти потрiбен на Майданi! Годi базiкати, сiдай у вульву та геть до Києва палити шини!

Не мели дурниці. :рл:

Як можна сісти у вульву? :іржач:
Яка пренцеса ?

Що коїться? У тебе в Форді через отвори в підлозі почало затягувати угарний газ в салон?
Негайно відкрий вікна та провітри салон!

нормальные люди уже и не отписываются, бояться.
Я вже не боюся (майже), бо Правий Сектор
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Але поки що буду розмовляти українською, про всяк випадок.

Назад
Зверху Знизу