Ruslan2
R
тю, жене разонравились обои = ремонт![]()
Тогда это уже рескин

Полки то местами не меняете и люстра отсается?
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
тю, жене разонравились обои = ремонт![]()
Второе в принципе ожидаемо.Несподівано:
щоб перевести гроші з однієї картки на іншу (обдиві Приватівські) в Приватівському ж терміналі здерли комісію 4,6%.
Щоби поповнити Приватівську картку готівкою зі стороннього терміналу (Ізіпей чи Пейпал - не запам'ятав), сплатив 3,6%.
Коломойша циганізується?
Херанул продавану негативный фидбек и отписался саппорту ибея для возмещения средств.
Нокуя? вроде норм снимает за свои бапки.![]()
атдай мот мне за штуку.![]()
Ты ищо и на ибее покупал? 0_о
Обновился форелькой на 2 кг. Аж не интересно. Только удочку закинул - и через 5 секунд клюнула
На источнике?![]()
Сказал бы, я б тебе обналичил, а ты бы мне а ибейчик расчитался.деньги на пейпале подвисли
Ваще неспортивно.
Ваще неспортивно.![]()
Музыкант группы ТНМК Олег "Фагот" Михайлюта записал ко Дню независимости Украины опубликовал клир на пеню со своего будущего альбома. Клип на песню "Мантра" размещен на канале музыканта в YouTube. Михайлюта признался, что идея песни появилась в марте 2014 года. "16 числа, в воскресенье, я узнал, что во время "референдума" в Крыму похитили Пилунско....
Ух сильно то как!!!
Ну я, звісно ж, почав приміряти роль трутня... Хня якась: вдвадцятьох з іншими мужиками відтрахати якусь товсту тьотку, трохи покружити кружева і восени бути вигнаним під сраку на вулицю...