Статус: Офлайн
Реєстрація: 23.01.2007
Повідом.: 12974
					
					
					
					
						
	
		
	
						
							
	
		
	
						 
					
					 
								
				
			
		
		
	Реєстрація: 23.01.2007
Повідом.: 12974
В дорогих глазурь шоколадна, в дешевих - кондитерська (пальмова олія). Якщо цукерка з вмістом шоколаду коштує менше 80 грн/кг,то вірогідність купити гівно 99,99%Треба думку фахівця: в чому полягаэ різниця між дорогими цукерками ваговими та дешевими? Я розумію що якість шоколаду але чи можна розгорнуту відповідь?
Чи з якоі приблизно ціни можна купувати цукерки з нормального шоколаду?
 З українських виробників можна їсти тільки Рошен та АВК
 З українських виробників можна їсти тільки Рошен та АВК  Чому так дорого? Какао купують у Африці та Америці, вишні у Франції, горіхи у Туреччині, журавлину у Норвегіїї. Своє тільки цукор і молоко ( і то лиш декілька років)
 Чому так дорого? Какао купують у Африці та Америці, вишні у Франції, горіхи у Туреччині, журавлину у Норвегіїї. Своє тільки цукор і молоко ( і то лиш декілька років)Проводили дегустацію брюту:брали Рошен та Frei. 7 із 10 визнали смачнішим шоколад, який виявився РошеномРошен бери, самый збс шоколад.

у молочному 32% какао, а у білому майже немає взагалі какао, але ж там є ще така річ як какао-масло, яку у дешевому шоколаді замінюють на пальму )))Ну смотри. В обычной шоколадке +- 55% какао тертого. Что, по сути, есть душой шоколада.
Ну так вони ж не самі роблять, а замовлюють прайвет лейбл, в конкретному випадку виробляє харківський "Сладкий мир", який вже всьо ...Мне ща нравится курага в шоколаде из Атб их ВТМ Своя линия
 
       
 
		 
 
		
 
 
		 
 
		
 
 
		

 
 
		
 
 
		 Там виробництво - шедевр кондитерського мистецтва. Під них спеціальну лінію замовляли у Швейцарії + кріогенну камеру у Німеччині
 Там виробництво - шедевр кондитерського мистецтва. Під них спеціальну лінію замовляли у Швейцарії + кріогенну камеру у Німеччині 