Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!
  • Знижка на баннерну рекламу 30%! Банер на всіх сторінках сайту, в мобільній та десктопній версії за 14 тис. грн на місяць. Статистика сайту. Контакт: kharkovforum.com@gmail.com

Обновки 3.0

• Автор теми Автор теми er1313
  • Дата створення Дата створення
Ты не устал автоветку засирать?
Та нормально все. Проучил козла, а то у него тут все то: *****ко, то слопоупкы, таксисты, контрабандисты безмозглые, то Хрея склоняет и т.д. Оно думало, что самое умное, пусть пожинает теперь, то что сеял.:клас:
Я на месте модера, Пашу не банил бы.

позно, ***** паше! жмакайте треуголку правильно
Ну и зря, этот редиска Пашу долго заебывал, оскорблял быдлом и т.д. Паша ему корректно намекал, мол отъебись, а оно как репях ****.:D Получил по заслугам короче.;)

Жмакакй, жмакай. Подтверждай свою сущность.:D Правда она такая, глаза и уши режет.:клас::D

Ну и зря, этот редиска Пашу долго заебывал, оскорблял быдлом и т.д.

Не люблю, коли нагло брешуть, тому доведеться прокоментувати.
Про бидло.
Все почалося з того, що я сказав нейтральну фразу, що шашлик у подвір'ї багатоповерхівки смажить тільки бидло. Безадресно.
Що зробила би нормальна людина, яка не хоче сприймати це на свій рахунок? Ігнорує.
Що зробив павлік? Увімкнув оце все, що тут всі мали змогу бачити.
Я його не чіпляв, тим більше так, як кажеш ти, мовляв я його зайобував.
Він мені не потрібний.
Він мені не цікавий.
Все почалося з однієї фрази. Владік не дасть зілгати, він повинен пам'ятати ту розмову.
Я його в ігнор засунув, даби не бачити це лайно, що воно з нього до нині лилося і, впевнений, буде литись або з-під клона, або після розбану. Він десь місяць носився тут з цією лєнкою. Всі все бачать. Тому ти можеш тут не вигадувати та не брехати. :D

Не відповідай навіть. Мені твоя точка зору ображеної на мене людини не цікава. :клас:

Пффф... :іржач:
Вам ото лише і залишається що лаятись на форумі. :клас:

Він мені не потрібний.
Він мені не цікавий.
Вот тут щаз Паше обидно было .. да.:-)
Все почалося з того, що я сказав нейтральну фразу, що шашлик у подвір'ї багатоповерхівки смажить тільки бидло. Безадресно.
Помню, я тогда тоже шашлык во дворе делал.:ги:

Не люблю, коли нагло брешуть, тому доведеться прокоментувати.
Про бидло.
Що зробила би нормальна людина, яка не хоче сприймати це на свій рахунок? Ігнорує.
Що зробив павлік? Увімкнув оце все, що тут всі мали змогу бачити.
Я його не чіпляв, тим більше так, як кажеш ти, мовляв я його зайобував.
Він мені не потрібний.
Він мені не цікавий.
Все почалося з однієї фрази. Владік не дасть зілгати, він повинен пам'ятати ту розмову.
Я його в ігнор засунув, даби не бачити це лайно, що воно з нього до нині лилося і, впевнений, буде литись або з-під клона, або після розбану. Він десь місяць носився тут з цією лєнкою. Всі все бачать. Тому ти можеш тут не вигадувати та не брехати. :D

Не відповідай навіть. Мені твоя точка зору ображеної на мене людини не цікава. :клас:

Пффф... :іржач:
Вам ото лише і залишається що лаятись на форумі. :клас:
ну вы пасматрите, ну прям еленая прекрасная благородная воспитательница
расскажи лучше какого хера аналогия с леной-головой члена была так активно подхвачена народом.:D

как пашу 3абанили, так лысое желе выле3ло и3 под шконки:D

Нахуя ты ото заебуешь людей допустим родом деятельности пытаясь унизить? Машиной, которая у кого-то есть и она тебе каким-то образом не по душе? И т.д. Ты думаешь тут никто этого не видит? И все тебе нужно, и все ты про всех знаешь. Тьфу ***!!!
Надеюсь ты сделал выводы после этого всего. Хотя, о чем это я?:)

а лысое желе - это уже ругательство? может это блюдо такое:D

Нахуя ты ото заебуешь людей
Це зараз спроба конструктиву з твого боку чи намагаєшся себе тримати в руках щоби правил не порушити?
Кого я зайобую?
Ти згадай себе - завівся на фразу "дуже товсто" бо я справді вважав, що ти просто тролиш.
Он, досі не відпускає. :рл:

Тобою, н.в.ю та таксюком горбатим? :іржач:
Ох і народ...

Мда, дитячий садок... з ким я розмовляю? Навіщо? :рл:

но треуголку нажать не забыл:D
этаж как тя в оракле чмырят и скоко комплексов сидит в твоей лысой башке, шо ты всю эту ***ню пытаешся в интернете вывалить выставляя себя на посмешище
уебище ты наше ущербное
а теперь пошел ***** и не забудь жмакнуть треуголку
и да: мне приятно что ты меня читаешь и мой посыл будет прочитанным:D

а лысое желе - это уже ругательство?

З твоїх вуст - це підтвердження того, чому ти досі маєш гнилий таз.

ЗІ. н.в.ю. - так, це приклад зайобу з могу боку. Але подивись уважно, хто зараз перший починає.

ЗЗІ. Це спроба конструктиву в твій бік. Сподіваюсь, що не марно.

Вот видишь? Ты за людей никого не считаешь. Тогда принимай дальше ****о в свой адрес, ****ец непробиваемое.:рл:

Кого я за людей не вважаю?
Ти сказився?
Ти розумієш значення слова "народ" в порівнянні з "кілька людей"? :рл:

Назад
Зверху Знизу