Їду я собі по Салтівському від Широнінців до Тракторів. В лівій смузі, бо випереджав праву смугу. Їду 80.
Позаду наздоганяє Аккорд останній з номерами АХ2999СЕ. Починає фафа-блимблим. Діватись нема куди та й не дуже хочеться. Лишень трохи прискорився та коли з’явилась можливість перестроївся вправо. Приїхали ми на червоний, він стає зліва, опускає віконце. Я опустив своє і починаю слухати, що воно там патякає. Далі десь наступний діалог:
- Тебя не учили пропускать, *****? Ездишь тут на корыте.
- Все сказал, самоутвердился? Спешишь - перепрыгни.
- Я спешу тебе в рот дать.
- Ну давай, попробуй.
- Ну давай остановимся, побеседуем.
Тут я йому показав середнього пальця. Певно, його це образило, бо була ще якась довга лайка, але я закрив віконце і поїхав далі на зелений. Припаркувався на парковці Класу. Дивлюсь, він заїхав туди ж.
Я пішов взяв телегу та почав заходити. Він, наздоганяючи, ще щось там на парковці лаявся. Наздогнав, вчепився в руку зі словами: "выходи, побеседуем". Тут одразу зав’язалась бійка. Певно, її почав я.

Але з урахуванням його більшого зросту на цілу голову та більшої довжини рук наваляти йому вийшло не дуже. Ну і він влучно потрапив в обидві брови.
Далі нас розійняли і він кудись подівся. Я викликав міліцію.
Поки міліція їхала, прийшла якась дівчина і забрала його Хонду.

Міліціонери поводились коректно, написали пояснення, протокол. Але я вирішив, що далі якось цією справою займатись не буду, бо максимум на що це тягне - хуліганка. З одного боку таких биків потрібно якось наказувати, з іншого - я не хочу цим займатись.
В травмпункті зашили розсічення та прив’зали смішні тампончики.