Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
Через застосунок TaxiUA стабільні знижки на вог -5 грн/л + майже завжди на вог є від 3 до 5% кешбек від привату чи моно. Також через цей застосунок є знижка і на UPG та на інші азс.

Важливо встановити застосунок SharkDriver, щоб TaxiUA розпізнав вас як таксиста.
Ещё раз огромное спасибо. Все работает

Ну, подозреваю ты сам не готов содрогаться читая то что ты написал.

А если отвлечься от персоналий, то вот инструкция от машины 23го года которая не рекомендует выворачивать и удерживать руль в крайнем положении, о чем я и заметил когда увидел как Марсик паркуется.
Эм... Но ведь Марсик не удерживает руль в крайнем положении... Посему я не совсем понимаю как эти два факта связаны.

Бег по граблям - как национальный вид спорта? Неужели не набегался за "халявой"? Напомни - в прошлый раз заправляясь с баклаг у бардюра что ты там уложил? Вот сейчас накупивши "халявы" - сколько ты потерял когда сеть АЗС закрылась? Не надоело еще хруйней страдать? :D
Дима, ты бесконечно прав
Поэтому я внял совету доброго ч
... c нетерпением ждем результатов :попкорн:

:D
Каких? Думаешь со скидкой ОККО или UPG будет мотор хуже работать?
Дима, не в обиду но ты как в анекдоте, где богатый отвечает бедному ,который сказал что не ел. три дня:
Ты себя, братан, заставляй!

Ви не завантажили додаток Shark Driver щоб вас розпізнало таксистом.
Мабуть, тому що я не таксист :)
На ОККО і Вог можна і так отримати 3-7 грн знижки при оплаті визначеними картками банків + 1-2 рази на місяць акції по вихідних.

Не знаю, який кілометраж потрібно намотувати, щоб відчути якусь особливу економію. А заправляти з каністр сучасні машини - це взагалі нонсенс. Одна форсунка або паливний насос обійдуться дорожче ефемерної економії у рази.

с интернета

что это?

У лифика юбилейчик 50тыс♥️
Купила маленький подарочек, а завтра на бесконтактную мойку поедем.
В жизни нужно все попробовать.

Вкладення

• 17402419288033271884613050775333.jpg
    17402419288033271884613050775333.jpg
    2.7 MБ · Перегляди: 22
  • IMG_20250222_152326.jpg
    IMG_20250222_152326.jpg
    3.5 MБ · Перегляди: 19
Останнє редагування:
Бєсконтактная - лажа. Для пильних, а не брудних машин.

Брудні миють з відра біля річки сцяними ганчірками? :)
Після бесконтактної мийки машину треба домивАть. Шо я і робив. В мене чорний колір. Може на кольорі хакі, чи сільвєр і не видно.

Виставив пежо на продаж.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Останнє редагування:
и ни слова про проблемы с запуском
Нещодавно було холодніше кілька днів, аніж один той день в грудні в Австрії в горах, але проблем більше не було із запуском. Та і тоді із запуском не було проблем. Проблеми із запуском це тоді, коли не запускається. А вона навіть тоді з пів оберту. :)

Назад
Зверху Знизу