Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обновки

🟠 22:51 Загроза ударних БпЛАЗагроза БпЛА невизначеного типу#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
  • 🟠 22:51 Загроза ударних БпЛАЗагроза БпЛА невизначеного типу#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
Есть ещё фактор рассеивания света рассеивателем (тобишь стеклом/пластиком фары) в разных условиях.
Если источник света мощный, то даже будучи отрегулированым по прибор на СТО, в неидельных условиях (дождь, пыль, грязь) он может давать засветы и уже не соответствовать стандартам
Якщо в машині стоїть лінза під галоген, то при заміні лінзи на bi-led я не думаю, що це якось вплине. Скло там гладке.

• 🟠 22:51 Загроза ударних БпЛАЗагроза БпЛА невизначеного типу#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
Мені батя завжди казав: синок, інколи не думай шо хтось дурніший од тебе!
Шкода що тебе цієї мудрості не навчили.

З моїх знайомих і колег декілька втекли за кордон. Саме втекли, гроші і зв'язки допомогли. Один навіть через рф з'їбав, тьху бля...
Потім більшість телефонували. Розказували як їм соромно. Що виходу не було." А ти маладєц, красавчік, єслі шо - обращайся, всєгда допоможемо!"
Я звернувся лише одного разу, до того, кого вважав найбільш відповідальним. Бо реально треба було. Пообіцяв скинути 100 євро - і упав на мороз...
Мої колишні роботодавці теж з'їбали. Зараз звідти успішно ведуть бізнес тут і в Європі. Телефонують інколи, обіцяють повернути борг, близько 50000 грн, - і всьо..
В допомагали і допомагають зовсім незнайомі люди. Ті, що виїхали давно.

Хєр би з ними, якби вони там сиділи мовчки, не телефонували з "підтримкою", нічого не обіцяли. Мені б похуй було.

Мій кум - ухилянт. Сситься, вдома ховається. Но він сидить мовчки. І мені похуй.

З'їбали? Зашаритися? Сидіть мовчки, ок?
Не відсвічуйте, будь ласка, ніде. І, тим більше, пір'я не розпушуйте. Діагнози не ставте і життю не вчіть
Ты не понимаешь разницы между сьебаться и легально выехать? Или между ухилянт и стоящий на учете с уточненными данными?
Мне стыдится кроме того, что не пошел добровольно нечего. Все остальное твоя фантазия и вава в голове.

Ты не понимаешь разницы между сьебаться и легально выехать?
В мене є один знайомий, теж всім розповідає що сім'ю рятувати поїхав за кордон, що сам пішов в ТЦК, виявився непридатним та офіційно виїхав, хоча замовчує що поїхав в ТЦК міста Одеси, до воєнкома Борисова та щоб виявитися непридатним віддав 8тис. Не здивуюся, якщо він теж буде розповідати що повістку чекає від Укрпошти десь в Німеччині.

В мене є один знайомий, теж всім розповідає що сім'ю рятувати поїхав за кордон, що сам пішов в ТЦК, виявився непридатним та офіційно виїхав, хоча замовчує що поїхав в ТЦК міста Одеси, до воєнкома Борисова та щоб виявитися непридатним віддав 8тис. Не здивуюся, якщо він теж буде розповідати що повістку чекає від Укрпошти десь в Німеччині.
Это капец какой аргумент.

Ты не понимаешь разницы между сьебаться и легально выехать? Или между ухилянт и стоящий на учете с уточненными данными?
1000023804.jpg

Это капец какой аргумент
Це я до того що деякі, які офіційно виїхали можуть виявитися такими ж сцикунами як і ті хто Тису переплив, тільки трохи багатіше. Ну і десь там поряд окрема каста "я же віехал до войні",

1731748429817.png

Останнє редагування:
Вибачте, що я тут з автомобільним питанням.

Якесь падло на парковці чимось подряпало машину біля передньої кромки дверей. Що характерно, зі сторони де колона стоїть, тобто це хтось йшов.
Це полірнути можна?

IMG_6725.jpeg

IMG_6729.jpeg

Фото не дуже якісні, але здається, що поліруванням можна обійтися.

Вибачте, що я тут з автомобільним питанням.

Якесь падло на парковці чимось подряпало машину біля передньої кромки дверей. Що характерно, зі сторони де колона стоїть, тобто це хтось йшов.
Це полірнути можна?

IMG_6725.jpeg

IMG_6729.jpeg
Перевірити дуже просто: якщо під водою подряпин не видно, то полірнеться.

Також є насадки на шуруповерт, купував якусь американську, з маздою 6 на коробці. Доволі непогано працює.

нушо, думаю достойно для Обновок

tizzatore-harley-davidson-road-king-flhr-2014-2019.jpg

Нехай чекають весну 😁
Ще й lowering kit в якості бонуса придбав.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

психанул. Старой читалке уже 10+ лет.. решил, что пора бы обновить.

Харківський автоблогер, колись був присутній на цьому форумі. Переважно займаєтся пригоном авто групи ВАГ.
Досить активно займається волонтерством з початку широкомасштабного вторгнення.

Назад
Зверху Знизу