Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
А в мене і обновка і втрата одночасно. Волонтери подарували полку 9ку. За мою любов до жигулів дісталась вона мені, хоч я і не просив.
Буквально за тиждень цей з дозволу сказати автомобіль, вломився раз сто:
Лопнув грм, загнуло клапана (зробили безкоштовно)
Відірвало гнилий глушак на трассі (забили, їздили так)
Лопнув патрубок, витік тосол
Йобнувся генератор, закипів акум, погоріла електрика
І останнє, але найепічніше: лопнув гнилий задній стакан і пружина залетіла в салон.
Було прийняте рішення викинути машину *** в полі, так як є, з техпаспортом і відкапіталеним мотором. Може кому треба, то забере ці злидні собі.

signal-2024-05-23-125047_002.webp

Прикро.....на вигляд начебто норм апарат

Оновився гідро-подушкою двигуна, верхньою, правою.
Замінив сам. Згідно з хронік рукожопства, звичайно, подивимось як буде ходити, бо купив не оригінал
ну і оскільки замінив сам то ще побачимо що там ще відвалиться.
Приїхали гальмівні диски і колодки правильного розміру, сам замінювати не візьмусь)
ще відвіз авто на СТО щоб, ****а, провірили клімат бо не холодить :рукалицо:
маю надію що тільки недостатня кількість хладагенту, бо кар-сканер показує,
що тиск фреону збільшується після увімкнення кліми, але не до потрібних значень...

Вкладення

• .webp
    .webp
    138.6 КБ · Перегляди: 83
Шалом пупсики) Шо здесь? Кто здесь?)
Шо нового?) Як ся маэте?

А в мене і обновка і втрата одночасно. Волонтери подарували полку 9ку.
...
Було прийняте рішення викинути машину *** в полі, так як є, з техпаспортом і відкапіталеним мотором. Може кому треба, то забере ці злидні собі.
****ець якийсь а не таз. Дуже сподіваюсь, що моя Апрілія так мізки не їбла людям у війську.

Підкажіть майстра по кондюкам (стаціонарним, не авто)

ще відвіз авто на СТО щоб, ****а, провірили клімат бо не холодить :рукалицо:
маю надію що тільки недостатня кількість хладагенту, бо кар-сканер показує,
що тиск фреону збільшується після увімкнення кліми, але не до потрібних значень...
Виявилось*, що радіатор кондиціонера має два місця витоку фреону.
Оновився новим радіатором, та його заміною, одночасно встановили нові диски з колодками, все TRW
*-попався нормальний майстер, замість набивати систему фреоном, для пошуку витіку, закачав "стиснутий газ",
потім поливав елементи мильною рідиною для *******ок, в пошкоджених місцях зЯвлялись пузирики. Зеконмив на додаткових грамах фреону.
Добре що вчасно відставив ідею самостійно набити хладагента в систему з балончиків))

Він в харкові? Дай тел?
из профиля его:

050-924-60-79
067-197-43-03

Веб-сайт
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Насчет в Харькове ли - не знаю.

, но в каждом магазине "Знижка ЗСУ".
То ***ня, у меня 89% разговоров с манагерами заканчивается для ЗСУ.. F10 БМВе, с N55, или N20 для ЗСУ, по пьезо форсункам, тоже ЗСУ, типа Е60 или Е90 только для военных. Грю,у меня не формула1, где 15 человек меняют колеса за 10 секунд. Из наблюдений, ЗСУ полюбляет свежий ВАГ, БМВ, тоже не старые. Но почему то ****аемся всегда с паджериками GDI 00-06 года.

Шановні добродії які поради дасте щодо заміни масла у КПП механіка? Кажуть на ВАГ це обов'язково. Мені порадили масло ХАДО та окремо ще придбати присадку реметалізант. Пробіг майже 90 тис

Шановні добродії які поради дасте щодо заміни масла у КПП механіка? Кажуть на ВАГ це обов'язково. Мені порадили масло ХАДО та окремо ще придбати присадку реметалізант. Пробіг майже 90 тис
Я залил оригинал.Но у меня DSG.

Назад
Зверху Знизу