Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
Заміна оливи раз на 60-90к дешевше ніж заміна зчепи?
З того що надивився про Ніссани, так на цьому пробігу можна весь варіатор поміняти.

А нащо тобі механіка? Я рік назад вперше років так за сім прокатився. Ну таке, взагалі не розумію нащо купувати авто з мкпп у 24-му році. Та й не везуть їх до нас вже давно.
Ну хочеться, так може не нудно буде за кермом, більше педалей пожмакать и кочергу поворочать. У мене ж і зараз транспортний засіб це мотоцикл, так щоб транспорт та іграшка в одному флаконі.

Ну хочеться, так може не нудно буде за кермом, більше педалей пожмакать и кочергу поворочать. У мене ж і зараз транспортний засіб це мотоцикл, так щоб транспорт та іграшка в одному флаконі.
Ну таке. мотоцикл я б також хотів з автоматом, але Харлеїв з акпп нажаль не існує.

Доречі про обновки (дуже доречні у поточній ситуації)

1) Встановив заводський американський вихлоп на мотоцикл. Був здивований, але він також гучний. Трохи-трохи тихіший за прямоток що в мене стояв. Але тембр вихлопа інший, на вуха давить меньше. Ззовні також непогано виглядає. Розібрався з блоком підвищеня потужності, відкатав прошивку під вихлоп та залив в мото. Цікава штука.

2) Забрав та встановив перешите сидіння на мото. Воно бюджетне та не оригінальне, взимку на паркінгу його миші погризли. Прикольно вийшло.

народ, хто у кого и в какой страховой недавно делал автоцивилку? Порекомендуйте.

народ, хто у кого и в какой страховой недавно делал автоцивилку? Порекомендуйте.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Наш бывший форумчанин

ее темы уже нет- видать удалила
П.С. делал у неё в конце января
Теми немає бо за тему платити треба, але вона працює. Мені завжди нагадує коли терміни добігають кінця.
Ось її сайт, там контакти якщо комусь треба...
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

хотлайн-финанс страховка, выбор на любой кошелек - онлайн всё оформил и не ипать мозги ни себе ни людям.
время выписок ОСАГО на коленке прошли

хотлайн-финанс страховка, выбор на любой кошелек - онлайн всё оформил и не ипать мозги ни себе ни людям.
время выписок ОСАГО на коленке прошли
ну можно же и дешевле))

ну можно же и дешевле))
можно. а стоит оно того?
я еще и "додаткове покриття" периодически беру.
хуле щас одна поврежденная фара иномарки стоит под косарь зелени.
а на хотлайне и кэшбек дают, и бонусы капают - потом ими можно рассчитываться.
и в их официальной телеге присылают регулярно секретные промокоды на -15%, иногда больше.
зы: я сам более 7 лет занимался оформлением страховок, этот вздрочь ушел с появлением онлайн площадок.

можно. а стоит оно того?
и в их официальной телеге присылают регулярно секретные промокоды на -15%, иногда больше.
зы: я сам более 7 лет занимался оформлением страховок, этот вздрочь ушел с появлением онлайн площадок.
я другое имел ввиду
я взял осаго пзу с додатковым покрытием 200 тыс у Александры на 400 грв дешевле чем на любом сайте
тоже самое
а мониторил я неделю))

можно. а стоит оно того?
Обічно беру ПЗУ + доп страхование. Но, тот пакет, которій беру у Александі, на онлайн площадок віходит дороже гривен на 300. Все мои данніе у не' есть, оформление бістрое, вс' онлайн.

а в каком коэффициенте идет снижение, что можно сделать такой минус?
Я сам не понимаю за счет чего єкономия, но вот уже пару лет перед тем как брать у Александрі проверяю онлайн. Пока у нее віходит вігоднее.
Страхую 2 авто, 2 раза в год. На один из авто беру минимальку с франшизой, там разница с онлайн площадками меньше. На основное авто беру пакет подороже, с ассистансом, без франшизі (иногда с минимальной) и с доп покрітием. Тут разница бівает существенной.

оновився гулом зпереду під час гальмування, щось тре, наче колодки закінчилися, хоча зовнішні мають ще 4-5 мм
диски всього 35-40 ккм
замовив гальмівні диски, колодки та направляючі суппортів.
також в планах маю віднайти причину чорного, порошкового напилу з середини розширювального баку,(механік казав що вірогідно щось з ЕГР,
я грішу на трубки системи охолодження, на які капало паливо з ТНВД. нещодавно бачив відео де так сталось на інсігнії, патрубки в розсипну),
замінити охолоджувальну рідину.
але усе згодом

оновився гулом зпереду під час гальмування, щось тре, наче колодки закінчилися, хоча зовнішні мають ще 4-5 мм
диски всього 35-40 ккм
20240515_183938.jpg
Дискам твоїм вже жопа скоріше за все )))))

Назад
Зверху Знизу