Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
Думаю, ти просто знецінюєш зараз героїзм тих, хто в армії в цілому та на фронті зокрема, немовби без Зе їм було б влом Україну захищати.
Где те самые герои, которые организовались на оккупированных территориях, которые устраивают засады, палят технику и воюют на оккупированной территории?

Логіка є. Чел боїться мобілізації, кордон він нелегально перетнув. Хоче пересидіти до конца мобілізації. Не виправдовую, але цілком логічно.
Так є Чехія, Словаччина, Польща, Угорщина в кінці кінців, навіть Сербія, всі відкриті для українців, навіть ухилянтів :D
Где те самые герои, которые организовались на оккупированных территориях, которые устраивают засады, палят технику и воюют на оккупированной территории?
Тобто для тебе брати участь в обороні Києва, Харківській операції, наступу на Херсон, обороні Бахмута - то хуйня, щоб Ріната вразити, треба кожного тижня під окупацією по одному Спєрмоусову підривати.
Фу, бридко читати.
А якщо ти про те, що при падінні міста спротив припиняється - так навіть з виїздом Зе Київ би не пав. А якби навіть пав - то армія би відійшла і продовжила спротив.

Тобто для тебе брати участь в обороні Києва, Харківській операції, наступу на Херсон, обороні Бахмута - то хуйня, щоб Ріната вразити, треба кожного тижня під окупацією по одному Спєрмоусову підривати.
Фу, бридко читати.
Я тебе говорю о том что люди не организовались для партизанской войны на оккупированной территории. Объясни почему? Ты же говоришь без Зеленского все было так же? Вот на оккупированной территории нет власти Зеленского, где вот то самое геройство? Отсюда вывод что без центральной власти и защиты государства не было бы. ЗСУ, волонтеры, добровольцы - герои. С этим никто и никогда не спорил, я опровергаю совсем другое. И вообще странно от желающего свалить из Украины и устроить жопу потеплее слышать что-то подобное в мою сторону.

Вот на оккупированной территории нет власти Зеленского, где вот то самое геройство? Отсюда вывод что без центральной власти и защиты государства не было бы.
Чому ти вважаєш, що, виїдь Зе у Львів або Польщу, центральної влади в Україні би не стало і вона повністю опинилася б під окупацією?

Чому ти вважаєш, що, виїдь Зе у Львів або Польщу, центральної влади в Україні би не стало і вона повністю опинилася б під окупацією?
Нет, сначала ты ответишь где партизанщина на оккупированной территории? Где те же геройские люди что в ЗСУ но партизаны?

Нет, сначала ты ответишь где партизанщина на оккупированной территории? Где те же геройские люди что в ЗСУ но партизаны?
Тобто ти реально не чув про партизанщину на окупації, не тролиш?
Навіть на мапі тобі позначено:
Переглянути вкладення 13232951
Тож що по моєму питанню?

Так є Чехія, Словаччина, Польща, Угорщина в кінці кінців, навіть Сербія, всі відкриті для українців, навіть ухилянтів :D
Там же треба за свої кошти житло знімати :D А так вони живуть за рахунок Німеччини, а те що заробляють - відкладають.

Ти дійсно вважаєш що це хороша ідея максимально освітлювати роботу партизанів? Так, вони є. І їх не мало.

Там же треба за свої кошти житло знімати :D А так вони живуть за рахунок Німеччини, а те що заробляють - відкладають.
Якщо ще й працюють втиху - то потрійні молодці, що сказати.

Украина заняла четкий курс на Европу и неукоснительно шла к этому, только замечательная Европа кормила завтраками, как и НАТО.
До речі, наткнувся сьогодні, і трохи освіжив в пам’яті, як Україна «в Європу йшла».
Переглянути вкладення 13232954
Це, нагадаю, практично той момент, коли ми ПДЧ в НАТО просили.
І років як 10 по хорошому повинні були провести всі необхідні реформи для вступу в ЄС.

Останнє редагування:
Ипать тут беженцев поплавило крепко, ну хоть темку взбодрили.

Тобто ти реально не чув про партизанщину на окупації, не тролиш?
Навіть на мапі тобі позначено:
Тож що по моєму питанню?
Это не партизанщина, партизанщина это нападение на склады, уничтожение колонн снабжения, массовое убийство оккупантов, а не точечные взрывы, предоставление информации и прочее. Ты путаешь агентуру на вражеской территории и кое какие мелкие операции с таким явлением как партизанщина. Это как дрг в составе 20-30% от населения региона. Так вот ты так и не ответил на вопрос "где она?".

Это не партизанщина, партизанщина это нападение на склады, уничтожение колонн снабжения, массовое убийство оккупантов, а не точечные взрывы, предоставление информации и прочее. Ты путаешь агентуру на вражеской территории и кое какие мелкие операции с таким явлением как партизанщина. Это как дрг в составе 20-30% от населения региона. Так вот ты так и не ответил на вопрос "где она?".
Все ясно, ТРО Нюрнберга розказує, як правильно треба робити партизанщину.
Я виходжу з бесіди, бо це вже якась люта крінжа, а на мої питання і доводи ти відповісти невзмозі.

До речі, наткнувся сьогодні, і трохи освіжив в пам’яті, як Україна «в Європу йшла».
Переглянути вкладення 13232954
Це, нагадаю, практично той момент, коли ми ПДЧ в НАТО просили.
І років як 10 по хорошому повинні були провести всі необхідні реформи для вступу в ЄС.
Это что за хуйня? В качестве доказательства что все 30+ лет независимости мы не шли в Европу ты приводишь один несчастный опрос? Да ты ебанулся. Я тебе привел статью, где указаны все действия которые предпринимала Украина чтобы вступить в ЕС и НАТО, а это десятки и сотни документов подписанные на протяжении всей истории современной независимой Украины.

Все ясно, ТРО Нюрнберга розказує, як правильно треба робити партизанщину.
Я виходжу з бесіди, бо це вже якась люта крінжа, а на мої питання і доводи ти відповісти невзмозі.
Я ж говорю сливаешься, аргументов ноль, доказательств ноль. Только в ответ на мои доводы подкрепленные данными - "ты плохо знаешь историю Украины".
Ну если ты не знаешь, что такое партизанщина, то почитай историю Второй Мировой.

Это что за хуйня? В качестве доказательства что все 30+ лет независимости мы не шли в Европу ты приводишь один несчастный опрос? Да ты ебанулся. Я тебе привел статью, где указаны все действия которые предпринимала Украина чтобы вступить в ЕС и НАТО, а это десятки и сотни документов подписанные на протяжении всей истории современной независимой Украины.
Тобто це опитування не показує настрої людей?
І якби ти справді слідкував за ходом євроінтеграції, а не статєйкі на Вікі читав, то знав би, наскільки зі скрипом і під яким тиском ЄС та МВФ йшли всі реформи.
Але то я забагато від тебе хочу, читай краще статті на Вікі, там все красиво.

Тобто це опитування не показує настрої людей?
І якби ти справді слідкував за ходом євроінтеграції, а не статєйкі на Вікі читав, то знав би, наскільки зі скрипом і під яким тиском ЄС та МВФ йшли всі реформи.
Але то я забагато від тебе хочу, читай краще статті на Вікі, там все красиво.
Ну конечно, я же всю сознательную жизнь не в Украине рос, откуда мне знать что здесь и как происходило...

если бы Зеля в первые дни сбежал
то ніхуя б не помінялось. в києві на зелю ложили хуя.. зелені підари все в перший день втекли. а порохоботи реально єбашили, бо готувались 2 місяці до того

Назад
Зверху Знизу