Статус: Офлайн
Повідом.: 33623
Повідом.: 33623
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Найкращій в Україні шоколад... Хто то визначив, що він найкращій? Схоже, що він сам.Відповім обом
Десь я це вже чув....а "вкуснеє моего шашник нікто нє делаєт"
Я розумію що все суб'єктивно. І мені все одно хто там кращий.
В мене їжа поділяється на смачну і не дуже. Я не спеціаліст з фуД фетішу.
Дивно що ти так реагуєш на подібне в світі, де існує "асоціація стоматологів України"Найкращій в Україні шоколад... Хто то визначив, що він найкращій? Схоже, що він сам.
Топорщится то наверное на тех, где кусочки маршмеллоу и птичье молоко. Та и ваапще, этош ручной труд, не придирайся.Ну подача - зашквар зашкварный. Начиная от фотки в фейсбуке, где таращится обертка, заканчивая фотками типа этой, где этикетка офигенно читается
Ну про название я уже промолчу.
пароля... моего основного ника тут вообще нет, под ноль вычистили![]()
А шо там нітак з тією асоціацією?Дивно що ти так реагуєш на подібне в світі, де існує "асоціація стоматологів України"![]()
Мне когда-то один человек пароль сменил и все
А шо там нітак з тією асоціацією?![]()
Давай детальніше.Все так, окрім того що її не існує![]()
У тебя пока что ничего нету, пока у тебя как тебе тут недавно написали куча уложенного стройматериала и съемная квартира.
ЗЫ автономная это лес, дрова, печь, а у тебя электрозависимая система отопления, причем без генератора![]()
откуда у простого инженера свой лес?
печь дорогая и обогравает меньшую площадь, чем современный камин
Щось нагадало
![]()
выгонять не нужно.вы говорите выгнать хруя, не знаю не знаю, здесь оч многие его искренне любят)