3000 грн на місяць

Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
На різдвяні канікули брали у сусіда спробувати сумки для багажу Thule Gopack Duffel Set.
Сподобались. Простіше, компактніше та краще за чемодани.
То ж придбав і собі.

Можу рекомендувати і вам.

Дивився огляд на Kei варіант Suzuki Jimny.
А там такі спеціальні дзеркальця для паркування є. Ось це розумні люди зробили.
Без хуєти в стилі «маєш відчувати габарити», і не треба основні дзеркала ворочати.
IMG_9635.webp

Останнє редагування:
открыл видос, как такси ездит по Харькову, свежий, без фильтров
ну, думаю, сейчас поностальгирую, ездит как раз по новым домам где я жил
смотрю на распаханную землю во дворах и машины запаркованные в этой грязи, ямищи на дорогах, слякоть, дрист, кучи мусора, раскопанные трубы, раздавленных кошек на проезжей части
"шанхаи" из мафов вдоль улиц, хрущи облезлые в разнокалиберных царь-балконах
билборды "вийськовый адвокат", "людське ставлення"
а ностальгия тем временем все не накатывает и не накатывает, в груди не щемит, не капает скупая мужская слеза
так вот и не получилось никак :незнаю:

у меня такой был на фиат фиорино, с ним и отдал
сейчас на гетц купил обычный пластиковый нескладной, рассудив так - зачем нужен складной ящик если после того как я его наполню он больше никогда не будет складываться? смысл? поэтому купил обычный с крышкой на защелках, сложил туда мелочевку да и все

Дивився огляд на Kei варіант Suzuki Jimny.
А там такі спеціальні дзеркальця для паркування є. Ось це розумні люди зробили.
Без хуєти в стилі «маєш відчувати габарити», і не треба основні дзеркала ворочати.
IMG_9635.webp
View 360, не?

360 це дуже корисна функція, але вона дає досить загальну інформацію. Коли треба проїхати в 5 мм від бордюра, наприклад, корисніше дивитись на відповідну камеру, де крупним планом бачиш де будеш їхати.
Для простих парковок є вже наступний ступень - автопарковка без водія. Підігнав авто, вибрав на екрані місце куди паркуватись, натиснув іконку, вийшов, закрив авто і пішов собі. Тебе вже нічого не турбує - вона заїде туди сама. Може через 10 метрів обернувся перевірити, чи воно завершило, чи не розгубилось та не зупинилось в процесі.

360 це дуже корисна функція, але вона дає досить загальну інформацію. Коли треба проїхати в 5 мм від бордюра, наприклад, корисніше дивитись на відповідну камеру, де крупним планом бачиш де будеш їхати.
Для простих парковок є вже наступний ступень - автопарковка без водія. Підігнав авто, вибрав на екрані місце куди паркуватись, натиснув іконку, вийшов, закрив авто і пішов собі. Тебе вже нічого не турбує - вона заїде туди сама. Може через 10 метрів обернувся перевірити, чи воно завершило, чи не розгубилось та не зупинилось в процесі.
На "кабані" такої хуйні не було.

Дорого и слишком прогрессивно для японцев.
А зеркальце приклеить за доллар-просто, дёшево и надёжно.
Чув таке твердження "Чому Тойота не дешевшає з роками? Тому що в салоні ви вже купуєте вже на 5 років технологічно застаріле авто, а старі авто дешевшають повільніше, ніж нові".

Назад
Зверху Знизу