Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!
  • Знижка на баннерну рекламу 30%! Банер на всіх сторінках сайту, в мобільній та десктопній версії за 14 тис. грн на місяць. Статистика сайту. Контакт: kharkovforum.com@gmail.com

Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
У цього куска старого ****а била функція торможенія, єслі воділа завтикал, а до машини попереду менше умовних ста метрів.
***ть, ****єц.
И что? Принцессе Диане вся эта безопасность 90х не особо помогла. При дтп лоб в лоб на 50 км/ч с 25% перекрытием даже с дешевым современным туксаном от w140 останется только ржавая гармошка.
И я б не надеялся, что технологии канувших в лету цивилизаций как - то помогут спустя 30 лет после схода с конвейера.
Можешь на досуге загуглить как все эти премиум ведра минулого тысячелетия проходят современные краштесты

Останнє редагування:
на який газок нормально не поставити
Якщо дорого їздити на машині з точки зору витрат на паливо, то може треба економічнішу\дизельну машину брати замість того, щоб тулити туди те, чого там не передбачено? :D
Воно, звісно, спочатку дає якусь економію на паливі. Але потім доводиться голову ремонтувати зазвичай.
Але я так, повз проходив. У самого мене газу ніколи, звісно, не було. :D

Ніт, не годиться, бензиновий турбодвигун з безпосереднім впорядкуванням, малого обʼєму, на який газок нормально не поставити автоматично викреслює його із списку поціновувачів 😂, про салон я просто промовчу
Падажжи, там что, даже атмо v6 нет ?

Назад
Зверху Знизу