Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!
  • Знижка на баннерну рекламу 30%! Банер на всіх сторінках сайту, в мобільній та десктопній версії за 14 тис. грн на місяць. Статистика сайту. Контакт: kharkovforum.com@gmail.com

Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
Паяти нічого не потрібно, треба 4 гвинта прикрутити, та одним резистором напругу виставити, якщо мультіметр є. Але будь-які рішення мають право на життя. Можна зробити самому за 150, можно купити готове за 1500. Аналогія можна дома готувати, можна в кафе їсти. Головне, що є інформація та вибір.
с алі це dc-dc котрий з 12 V зробе 19V. І його треба вручну підключати на вхід роутера, коли пропаде 220В. З олх це ДБЖ, який автоматично буде заряджати підключений аккумулятор, автоматично переключиться на 220V и назад на 12V і забезпече 19V на виході. Функционал набагато більше. Але так, вибір є

У меня на 16 кВт/ч. Теперь хочется на все 50 и виктрона :D
Когда его нет несколько дней, то это не кажется безумным.
Вчора та сьогодні покатався по місту, та в авто залишились доступні 45 кВт*год (40 якщо врахувати витрати на перетворення в 220, доречи там чистий синус). Залишилось більше, але v2l не працює при заряді менше 15%.
Це я до того, що маючи електричку, можна не займатись гонкою батарей для інвертора.

Для таких роутеров можно павербанк типа такого купить
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
. Я от такого запитываю два 12в устройства (роутер и оптотерминал), хватает часов на 7.
Спасибо это как раз мой случай.
А если запитать через PoE?
Не думаю что RT-AX88U поддерживает питание по ПОЕ. А так было бы удобно конечно.

ну если нужно все по современному, то у них же есть вариант с LiFePo
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Офигеть крутая штука. Теперь хочу такое купить как разбогатею :)

Назад
Зверху Знизу