Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Цікаво. У тебе Twin Cam чи M8?Так, вони. Трохи менше жре.
Раніше викрутив і тримав їх про запас, бо в моїй конфігурації вони дивно себе ведуть на переході від холостих до малого відкриття дроселю. Дехто пише, що Спортстери взагалі не дружать з іридієвими свічками.
Нарыл старую мыльницу,почти в идеале.Думал в мусорку.А на олх они по 4000 грн.Интересно кому оно щас нужно.Ну я понимаю там зеркалки.Но этот шлакПродав свій Nikon D5600 Kit 18-55 VR + 35mm 1.8G яким майже не користувалися, в стані нового із лише ~2300 фото пробігу при типовому ресурсі в 100к.
Забрали без торгу за ціну, що виставив - 450€. Вважаю, що пощастило бо був готовий, що воно нікому не потрібно і треба буде поступово знижувати ціну.
Навіть не знаю, чи дивитись в сторону Nikon Z6 III з огляду на те, що тим не користувались.
З одного боку хочеться, з іншого телефон завжди в кишені...
Та повно ще плівкодрочерів.Нарыл старую мыльницу,почти в идеале.Думал в мусорку.А на олх они по 4000 грн.Интересно кому оно щас нужно.Ну я понимаю там зеркалки.Но этот шлак
неодноразово бачив народ скупає задорого старі плівкові олімпуси mju якоїсь там конкретної моделі, хз теж нащо вони їм..Но этот шлак
Якщо дивитись цифри на папері, гібриди пропонують більший крутний момент з місця і краще прискорення
Evo, що випускався з 1986 по 2021.Цікаво. У тебе Twin Cam чи M8?
А ще замовив EVAP клапан бензобаку.а ще прокладка клапанної кришки, всі ремені, високовольтні проводи, антіфриз, паливний фільтр. Як добре забути всі ці слова, як й необхідність витрачати день на СТО кожні 10 тис.
Під п'ятку на коврике водія, зазвичай в ковриках протирається місце під педалю акселератора.Ще надіслали якийсь підп'ятник, але я поки що не зрозумів куди його треба тулити![]()

Да,цифроваяТа повно ще плівкодрочерів.
Як і вінілодрочерів, якщо говорити про музику. Взяти того ж хруя.
Чи ти мав на увазі цифрову? Якщо цифрову, то навіть не знаю, що й сказати...
Я навпаки замінив впуск та вихлоп на сток щоб зробити мотоцикл максимально тихим.Evo, що випускався з 1986 по 2021.
Так, набір повністю Screamin Eagle: глушники, повітряний фільтр, високовольтні дроти і свічки. Тільки тюнер Power Vision замість H-D. На нього і грішу, бо паливну карту не підганяв, а просто одну із найбільш підходящих заготовлених обрав.
Механік в дилерстві також каже, що перед тим як щось пробувати міняти, краще написати в Power Vision, вони можуть підправлену карту надати.
Так як зараз між домом і роботою аж два з половиною світлофори, то витребеньки на перехідному режимі не їбуть.
Прикольні, але я хз як їх витягнути для зливу води, щоб не розлити воду в салон.Отримав комплект килимків EVA. Постелив на заміну потріпаним рідним, але ще не тестував в дорозі.
Що сподобалося:
- пошиті якісно;
- цілком пасують, всюди прилягають як треба;
- застилають значно більшу поверхню салону, ніж рідні.
Що засмутило:
- вони достатньо дубові!! Я чомусь думав що будуть м'якенькі, еластичні, гнучкі, але ні;
- вкладати та знімати їх - доволі муторна справа;
- водійський не дуже щільно прилягає до підлоги в зоні під педалями, і не має прорізу частини з лівого краю, що під ногу. Сподіваюся, дискомфорту від цього не буде;
- килимок для багажника не має ліпучок і не дуже прилягає до підлоги. Можливо, ще вирівняється..
Ще надіслали якийсь підп'ятник, але я поки що не зрозумів куди його треба тулити
Заплатив 3699 грн за все, окремо доставка. Отримав рівно через тиждень після замовлення.