Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
""Правда всегда одна"
Это сказал фараон
Он был очень умён
И за это его называли
Тутанхамон" (С)
Интересно ты до Европы там дочиталВибачаюсь, що російською, але гарно про Штати написано в підсумках року.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Взагалі не дивно, що лугал за Трампа.![]()
?Все прочитав. Ніхто не чекає на падіння Європи. Може ти не помітив цієї лінії/думки, але то було про Штати.Интересно ты до Европы там дочитал?
Ты видишь то что хочешь видеть, впрочем как и все.Все прочитав. Ніхто не чекає на падіння Європи. Може ти не помітив цієї лінії/думки, але то було про Штати.
Ну тобто у нас значно гірше вже не буде, а от у вас...Но там если что, написано что Европа уже упала, а Штаты только могут повторить её судьбу.

Ну как тебе сказать. Когда вы были 25% мирового ВВП а стали то ли 14 то ли 12.Ну тобто у нас значно гірше вже не буде, а от у вас...
Я тебе правильно зрозумів?
Мене таке влаштовує.
Но американцами я удивлен.Как можно было выбрать это *****ьное *** сосущее путинский *** стоя на коленях. Я в ахуе.И это президент великой демократии.
Ну тобто у нас краще все ж таки?У нас кризис, пока только, возможен, а у вас он набирает обороты.
Из хорошего, у вас, по крайней мере на словах, начали что то понимать.
Ну так подивись на лугала.Но американцами я удивлен.Как можно было выбрать это *****ьное ***