Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
Знов ці поціновувачі стародавніх вантажівок на марші...
Навколо стільки прекрасних легковиків!
Ні, треба взяти машину із нижньовальним двигуном і намагатись всім довести, що це - круто, а всі навколо горять від заздрощів!

Ні, треба взяти машину із нижньовальним двигуном і намагатись всім довести, що це - круто, а всі навколо горять від заздрощів!
уебище без момента и мощности, которое ****нет любой дизель, если не трехлитровый l6, так четырехлитровый V8

о, в гілку повертається стара атмосфера! поціновувачам старих вантажівок не заздрощі оточуючих потрібні, а відчуття що зроблено "на віка", ремонтувалось де завгодно молотком і такою то матірʼю, заправлялось самим простим паливом і щоб всередині було де пузана всадити і барахла в багажник накидати якщо шо, а ще щоб екоповісточники перестали забороняти все підряд, он в Узбекистані відкрили завод GM і дозволили всередині країни євро2, ціни на ці машини там опустились, навіть тахо випускають.

Так а навіщо тоді купувати застарілу, але нову вантажівку, якщо можна взяти вічного мерса чи бмв з 00х, яке на додачу до бажаного буде ще й задоволення приносити?

Щодо Узбекістану... навіть не знаю. Ти це серйозно?
Я хочу і живу в Німеччині, де забороняють. Я не хочу жити в Узбекістані, де не забороняють. Якість життя кардинально різна. Не на користь Узбекістану.
Якщо чесно, я не зрозумів цей аргумент.

Ну «вантажівки» вони лише на папері. Чому так - от дуже цікаве відео.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Я повністю серйозно вважаю всі обмеження після євро 2 екошизою яка впливає на потужність, надійність. Тому я вважаю що європейці, коли почали протискати електрички, створили умови які ящо не ушатають то дуже похитнуть їх автопром, але це їх діло. Я живу у Україні і вважаю що тут важливіша надійність, ціна та ремонтопригодність, а тип авто - сараї - це вже особиста забаганка. Чому не щось с 00-х? Тому що хочеться одночасно відчуття нової речі (не мала фізичного зносу, типу ржавого металлу, задубілих резинок), яка була б конструктивно старою, на кшталт крузера 200, тахо-субурбана з вортеком (позаминуле покоління). У кожного є мабуть свої побажання, я свої не навʼязую, лише ділюсь ними в профільній гілці.

Узбекістан - молодці! Але є ще куди падати. До рівня Чада не дотягують. Євро-2 фор зе він!

2024 Uzbekistan global rank in air pollution
19/138

2024 Germany global rank in air pollution
103/138

2024 Ukraine global rank in air pollution
101/138

Приблизно так і планується, бустім слона та черепаху на орбіту, а електромобіль - тесла - там вже десь є.
І далі все це разом працює, бо за цей час тесла вже перезаряджена, а слонік та тортіла - просто на всяк випадок.

А як насправді, воно вже там живе кілька місяців, власне

А це якщо про деталі

Чи воно масштабується - скоріше за все - так, бо не старлінком єдиним живиться контора Ілона Ерроловича. Закупиться стартапом, або зробить свій, вся потрібна інфраструктура в нього вже є. Як доживемо - побачимо.
А с радиацией, как проблему решать? Электроника для космоса совсем по другим стандартам производится.

шо ви нам оці ейр поллюції, нам їх ото не нать :D
1770378959310.webp

їздив пару днів тому в місцеву атбшку, в передмісті, на дорогах після снігу повиростали аргументи за сараї, там де водії позашляховиків попадають лише на "а йоб жеш мать-перемать" водії легковиків міняють колеса. про "побудувати гарні дороги" можете не писати, я в то не вірю.

о, в гілку повертається стара атмосфера! поціновувачам старих вантажівок не заздрощі оточуючих потрібні, а відчуття що зроблено "на віка", ремонтувалось де завгодно молотком і такою то матірʼю, заправлялось самим простим паливом і щоб всередині було де пузана всадити і барахла в багажник накидати якщо шо, а ще щоб екоповісточники перестали забороняти все підряд, он в Узбекистані відкрили завод GM і дозволили всередині країни євро2, ціни на ці машини там опустились, навіть тахо випускають.
Осталось понять кому нахрен нужна морально устарелая скотовозка за десятки тысяч нефти.

їздив пару днів тому в місцеву атбшку, в передмісті, на дорогах після снігу повиростали аргументи за сараї, там де водії позашляховиків попадають лише на "а йоб жеш мать-перемать" водії легковиків міняють колеса. про "побудувати гарні дороги" можете не писати, я в то не вірю.
Это где, в Купянске?
Девочка на фокусе с клиренсом 12см по всему Харькову ездит без проблем.

Назад
Зверху Знизу