4000 грн на місяць

Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
А як це взагалі можливо, що генератор->електорокар вигідніше за авто з ДВЗ?
Рекуперація. Коли натискаєш гальма в електроавто 70% енергії повертаються в батарею.
Відсутність витрат на холостому ході, на прогрів двигуна.
Генератор, як вище зауважили, можна поставити в режим високого КПД, коли він працює під оптимальним завантаженням.
То влітку, коли нема прогріву салону та батареї, в місті, де невеликі швидкості, та постійні прискорення-гальмування, схема з генератором буде трохи вигравати, якщо не брати до уваги обслуговування того генератору.

Рекуперація. Коли натискаєш гальма в електроавто 70% енергії повертаються в батарею.
Не більше 50%.
ADAC проводив випробовування -
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
.

Ти купуєш телефон і машину щоб дзвонити та їздити зараз, чи акції їх виробників, щоб передбачувати?
Коли купуєш коштовну річ, особливо вдовгу, завжди зважуєшь, як будеш її використовувати.
В мене знайомі на початку 2000-х купили дорогий ЕЛТ телевизор за, здається, 3000 доларів, коли на підході вже була плазма, яка була ще преміумом, але стрімко дешевшала. Той ТВ вони давно вже викинули, а 40 дюймова плазма могла б дожити до наших днів.

Але ціни знижувались, відсоток охоплення зростав, то можна було передбачити, що коштовний стаціонарний телефон скоро піде на смітник, а Нокію ще багато років буде "доношувати" бабуся, а потім використовувати для сімки для олх.
Так й зараз з авто. Можно передбачити, що технологія ДВС не виживе, та залишиться для якогось вузького сегменту.
Лол. Ты то хоть 2006й застал из под стола пешком? 2006й был рассветом ДТЕК телефонов и проводной телефонии, ибо только относительно недавно она стала доступной.
И победили проходную телефонию не нокии, которые как раз пали такой же жертвой, как и проводная телефония, а андроид, который в 2006м даже не был ещетрелизнут и айфон.
Да, возможно, ДВС когда то уйдут, но не думаю что из-за нынешних электричек. Это очень грязная, неэфективная и дорогая техгология.

Не більше 50%.
ADAC проводив випробовування -
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
.
В цьому дослідженні враховується скільки авто повертає енергії за реальну поїздку, тоді як моє твердження стосувалося ККД рекуперації при окремому гальмуванні, тобто втрати в інверторі, на нагрів батареї. То цифра 70% коректна, але вона стосується не того процесу, що в статті. Цифру в статті можна використовувати для розрахунку збільшення запасу ходу, за рахунок рекуперації, якщо врахувати, що збережена енергія буде перетворена у кінетичну, але потім знову рекуперована. Тобто тут працює складний відсоток.

Той ТВ вони давно вже викинули, а 40 дюймова плазма могла б дожити до наших днів.
Так і той ТВ міг би дожити. Зараз CRT ящики купують як антикваріат для ретро-геймінгу :D І ще й коти задоволені - на ящику лежати зручно і тепло.

Лол. Ты то хоть 2006й застал из под стола пешком? 2006й был рассветом ДТЕК телефонов и проводной телефонии, ибо только относительно недавно она стала доступной.
Я гарно пам'ятаю 2006 рік, але не став коментувати тверженя про 2 грн/хв, яке не дуже відповідає тім реаліям. Тоді були вже порівнянно доступні внутремережеві тарифи, то багато людей середньго класу почало масово використовувати мобільні телефони.
Про телефони ДТЕК та "рассвет проводной телефонии" не зрозумів. Навіть Гугл мені не підказав.

Залишитись може тільки один. То, коли одна технологія краще, вона витісняє іншу. Якщо електро була б неконкурентоспроможною, вона б взагалі не з'явилась. Зараз, як перехідний етап, може бути все що завгодно, але згодом виникне слушне питання - навіщо купувати, обслуговувати та возити з собою два авто (чи силові установки).
Электричка, появилась как нишевое решение, а дальше была навязана массам политически, но как показывает практика США, как только убирается политический пресс, спрос моментально падает.

Відсутність витрат на холостому ході, на прогрів двигуна.
Генератор, як вище зауважили, можна поставити в режим високого КПД, коли він працює під оптимальним завантаженням.
То влітку, коли нема прогріву салону та батареї, в місті, де невеликі швидкості, та постійні прискорення-гальмування, схема з генератором буде трохи вигравати, якщо не брати до уваги обслуговування того генератору.
Но ведь из-за батареи электричка тяжелее? Процентов на 25 минимум, тобишь она изначально требует больше энергии.

Коли купуєш коштовну річ, особливо вдовгу, завжди зважуєшь, як будеш її використовувати.
В мене знайомі на початку 2000-х купили дорогий ЕЛТ телевизор за, здається, 3000 доларів, коли на підході вже була плазма, яка була ще преміумом, але стрімко дешевшала. Той ТВ вони давно вже викинули, а 40 дюймова плазма могла б дожити до наших днів.
Не могла. Плазма вообще долго не жила/не живёт. И ЛЕД тех времен столько не жил, если он вообще был.
Но дело даже не в этом, а в том, что коштовна рич в довгу, это часы ролекс, а не машины, телевизоры, а тем более смартфоны.

Я гарно пам'ятаю 2006 рік, але не став коментувати тверженя про 2 грн/хв, яке не дуже відповідає тім реаліям. Тоді були вже порівнянно доступні внутремережеві тарифи, то багато людей середньго класу почало масово використовувати мобільні телефони.
Про телефони ДТЕК та "рассвет проводной телефонии" не зрозумів. Навіть Гугл мені не підказав.
Это т9 так ДЕКТ подправил, ака DECT.
В начале 2000х начался массовый рассвет проводной телефонии, ибо появились емкости в виду перехода на цифровые атс и городской телефон перестал быть уделом счастливчик и парт аппарата и к 2006му бум еще далеко не закончился, хотя наверное уже стал сглаживаться.
Но не суть, возможно в 2006м тарифы уже и подсели в новых пакетах, но до финансовой эффективности городского телефона, когда 20 минутный разговор стоил копейки, мобильным планам было бесконечно далеко

UPD: кстати, вот не помню, купил ли уже к тому моменту Ахметов укртелеком или нет, так что может очепятка т9 то по его фрейду.

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу