4000 грн на місяць

Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
у мене валяється d200. 8 кадрів на секунду.
справа ж не в ccd, а в буфері і флешці.
Начебто 5, згідно з
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
.
Але так само 5 і в d5600. Це було неочікувано.
Я чомусь думав, що ccd настільки повільна, що не може стільки.

Невже настільки краще, ніж те, на що натрапив одразу
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Просто зайшов на ОЛХ та поставив фільтр до 300 гривень. Отримав 792 пропозиції.

Я всю свою фото-відео технику злив одразу, як купив свого часу Самсунг S7, якщо правильно пам'ятаю. Побачив якість, зрозумів до чого йде, та скинув все на Олх, встиг у останній вагон.
В мене був непоганий фотоапарат з великою матрицею, диафрагмою 1,4, зйомкою в RAW. Я порівняв його знімки в полутемряві зі знімками телефона, та покивав головою, що телефону ще далеко до фотоапарата, а потім зрозумів, що переплутав файли, та кращі знімки були з телефону.
Сударь, вы ж в курсе, да, что если мы говорим о фотографии, то в плане качества именно фотографии а не фильтров даже современным телефонам далеко до нормального 10 летнего фотоаппарата:) ну может 5

Сударь, вы ж в курсе, да, что если мы говорим о фотографии, то в плане качества именно фотографии а не фильтров даже современным телефонам далеко до нормального 10 летнего фотоаппарата:) ну может 5
По-перше, найкраща камера та, яка зараз із тобою.
По-друге, найдорожча і найкраща камера не завжди найкраща, якщо ти її із собою зараз не взяв, бо важка та завелика тягати її просто так із собою, коли пішов в магазин чи на прогулянку.
По-третє, мобілка гірша за фф беззеркалку лише в деяких ситуаціях, як от за умови недостатнього світла. Та й тоді там різниця не катастрофічна і різницю можна побачити лише коли в тебе дві камери одночасно і ти їх реально порівнюєш. Тому що обчислювальна фотографія + хдр роблять дива. Навіть якщо воно не передає фактичну картинку на 100% акуратно. Ти цього навіть не помітиш.

Тому казати "камера без фільтрів" щодо телефона це як казати "машина без керма". Теоретично таке буває, а на практиці майже ніколи.

Я чомусь думав, що ccd настільки повільна, що не може стільки.
ну ні, там не все аж так погано. ccd вміє не тільки 5 к/с, а і 25/30/50/60/120 і більше.
але її треба охолоджувати. бо починає шуміти.

cmos теж треба охолоджувати, бо теж шуміти буде. але вона трохи інакше влаштована і в нагрів іде менше енергії.

фактично ти правий в тому що саме масове бажання знімати відео фотоапаратами і вбили ccd на користь cmos. воно може, просто дорого і масово невигідно

Это какой пинок? Можно поподробнее? И да, какие конкретно совок ракеты поставил и куда?
В Украине при совке небыло твердотопливных ракет, если я не ошибаюсь. А жидкостные, в качестве ОТРК, ну такое.
Точка У твердотопливная.

По-перше, найкраща камера та, яка зараз із тобою.
По-друге, найдорожча і найкраща камера не завжди найкраща, якщо ти її із собою зараз не взяв, бо важка та завелика тягати її просто так із собою, коли пішов в магазин чи на прогулянку.
По-третє, мобілка гірша за фф беззеркалку лише в деяких ситуаціях, як от за умови недостатнього світла. Та й тоді там різниця не катастрофічна і різницю можна побачити лише коли в тебе дві камери одночасно і ти їх реально порівнюєш. Тому що обчислювальна фотографія + хдр роблять дива. Навіть якщо воно не передає фактичну картинку на 100% акуратно. Ти цього навіть не помітиш.

Тому казати "камера без фільтрів" щодо телефона це як казати "машина без керма". Теоретично таке буває, а на практиці майже ніколи.
Ещё раз, есть фотка, то что ты сфоткал для какой то памяти, а есть фотография - искусство.
Так вот в програмных фильтрах искусства нет.

Точка У твердотопливная.
Она из коломны, а Коломна в спидорашке. Опять таки могу ошибаться, но в Украине не было школ/заводов твердотопливного ракетостроения, только жидкостные двигатели, которые по очевидным причинам, не лучшие решение для тактического/оперативного-тактического звена.

Ось поруч Польша, яка була плюс-мінус в таких стартових умовах, як Україна. І де вони, а де ми?
Ніт, умови були зовсім різні.
Вони коммунізмом страждали тількі 45 років і коммунізм був в лайт версії, навіть приватна властність була. Досвід самостійного керування, навіть за часів коли частина Польші входила в частну російської імперії в них був свії уряд, та свої містне керування.

Она из коломны, а Коломна в спидорашке. Опять таки могу ошибаться, но в Украине не было школ/заводов твердотопливного ракетостроения, только жидкостные двигатели, которые по очевидным причинам, не лучшие решение для тактического/оперативного-тактического звена.
Вот, именно это я и пытаюсь сказать тем кто ноет, про плохие штаты, которые забрали оружие. У нас очень мало было своего вооружения и выпускали мы только какую-то часть, поэтому практически все то, что отдали мы врядли бы смогли поддерживать в рабочем состоянии, учитывая то, что кацапы этому бы активно мешали + общее похуистическое отношение к армии до 14 года.

Ось поруч Польша, яка була плюс-мінус в таких стартових умовах, як Україна. І де вони, а де ми?
В Польшу в 90е вложили немеренно денег и сразу открыли им европейские и мировые рынки. Украине везде крутили фиги и отдали на разворовывание олигархам.
По-третє, мобілка гірша за фф беззеркалку лише в деяких ситуаціях, як от за умови недостатнього світла. Та й тоді там різниця не катастрофічна і різницю можна побачити лише коли в тебе дві камери одночасно і ти їх реально порівнюєш.
Если котиков или пьянки фоткать напамять, то да. А в нишевых случаях вроде макро или телефото свежий фотик с подходящим объективом (да и с китом тоже) и даже не фф будет почти всегда намного лучше, а в целом-просто лучше, четче как минимум с лучшей детализацией. Физику и оптику цифрой не обманешь.

Назад
Зверху Знизу