Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обновки

Ну как говорится если в жизни не везет то и в пизде на гвоздь наткнешься.
Я сейчас не могу позволить себе лишние расходы, ибо работы нет в моем понимании. Поэтому машину рассматриваю как первое что пойдет на продажу если что. Ездить некуда, конца войне не видно, в общем смысла в ней немного
У меня теперь из головы не выходит 🙄..."гвоздь там"....ну что ты наделал

😸😸

Бо як я вже казав, спуск з гори - то не пряма лінія. То зазвичай серпантин. Я в тих різких поворотах на 180 градусів зазвичай оберти так чи інакше падають до позначки, коли мотор або заглохне, або треба впорскувати паливо.
Привет!
Починили экран?

Бо як я вже казав, спуск з гори - то не пряма лінія. То зазвичай серпантин. Я в тих різких поворотах на 180 градусів зазвичай оберти так чи інакше падають до позначки, коли мотор або заглохне, або треба впорскувати паливо.
Валера так как машина? А то задаю вопрос и как во Вселенную.
Или я в игноре?

Відклеїв колгоспне кріплення для телефону, яке дісталось разом з машиною.

4E0506BB-FFD2-4C21-A643-6367F974F589.jpeg

Віддали автівку з сервісу, відремонтовану. По гарантії.
Начебто замінили якийсь модуль мультимедії. Я не перепитував і по телефону просто сказали Steuergerät що англійською буде control unit, не знаю, як це правильно українською.
Та замінили задній лівий ліхтар.

Останнє редагування:
Що з форумом, чому старий пост Валери показує в кінці після останніх?

Вкладення

• Image.jpeg
    Image.jpeg
    516 КБ · Перегляди: 1
Це один з тих постів, що я раніше казав, що зникли. З'явився.
Це наслідки видалення динця.

Навіщо йому впорскуватися при русі з гори? Може в якись надсучасних тільки для збереження температури каталізатора(рів).

Посоветуйте нормальный дворники цена/качество безкаркасные?

Віддали автівку з сервісу, відремонтовану. По гарантії.
Начебто замінили якийсь модуль мультимедії. Я не перепитував і по телефону просто сказали Steuergerät що англійською буде control unit, не знаю, як це правильно українською.
Та замінили задній лівий ліхтар.
Ну вот и славненько.
Смотрел ролик у человека пропал монитор на Тесле из за того что мозги хватнули влагу
Машина едет но экран не работает

Доброго дня шановні добродії
А посоветуйте видеорегистратор нормальный и не за все деньги мира

Назад
Зверху Знизу