Я собственно об этом и говорил: и в отношении самого Порошенко, и в отношении его ярых беззаветных сторонников.
Твоя проблема в тому що ти виділене приписуєш помилково.
Принаймні я не знаю жодної такої людини на ХФ.
Але звісно тобі видніше ніж тим людям кому ти це приписуєш.
І Гаврік і я і Вік триста разів пояснювали свою позицію (я певен що ти як мінімум мав на увазі нас) але ти і такі як ти (Валєра наприклад має певний перелік подібних до твоїх поглядів) не беруть до уваги пряме озвучення позиції від мене, Гавріка, Віка, і гучно кричить совю підготовлену заздалегіть фразу.
А насправді у нас з тобою дуже близькі погляди. Тільки ми не віримо в царя і переймаємось вектором руху, а ти як підліток чекаєш що "прілєтіт вдруг волшебнік в галубом віртальотє і" знищить корупцію, і судей поставить гарних та чесних, і поліцію набере порядних і тд і тп і буде літати по Европі та світу гуртуючи проти росії, та рухаючи в НАТО та ЄС, і ще дороги зробить, і керноса посадить, і свинорчукі звісно, і все це за рік-два.
Що цікаво - ти кажеш що тобі пропонували піти у політику, але ти відмовився. То виходить там не так просто - мати бажання? Чи що?
Ти б покинув свою роботу і віддався би 24\7 працювати за 18 000 грн (чи скільки зараз ЗП депутата ВР) і не красти?
Точно скажу що ні! Та ти й сам сказав що ні.
Але ти чекаєш що знайдеться людина, яка очолить систему з поглядами руйнівника системи, і зруйнує її, ризикуючи життям своїм та родини, не кажучи вже про достаток.
Якщо тебе запитати де брати таких людей на такі посади, ти не даси конкретної відповіді.
Проте і не приймеш нашу позицію.