Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обновки. БГ - Part 2 - Part 3

🟠 22:03 Загроза ударних БпЛАЗагроза БпЛА типу «Шахед»#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
  • 🟠 22:03 Загроза ударних БпЛАЗагроза БпЛА типу «Шахед»#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
А прикинь, що армія у всіх предметах першої необхідності укомплектована. Я навіть останній місяць, як бачиш, не збираю гроші, бо на питання: "Що треба?" чую відповідь: "Дякую, все є", ну за виключенням всяких ніштячків по типу печива, цукерок
а это все обеспечили не волонтеры??

Всі кого знаю, отримали по 630 000 грн.
Все?
та ты шо...а сколько официально погибших? ану расскажи мне...
и где еще "забыли" 20 тысяч человек? :попкорн:

• 🟠 22:03 Загроза ударних БпЛАЗагроза БпЛА типу «Шахед»#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
и после этого им еще надо подымать зарплату?
нет...
раньше у судей было 3-4 тысячи грн...
потом сделали 11-16...
сейчас ЗП 6-8...

какую ЗП не сделай, ничего не изменится...поэтому ЗП надо сделать 300 грн...а разницу в бабках на пенсии людям.

чтото ветка пропиталась надменностью и пиздежом. утомили.

а это все обеспечили не волонтеры??
Волонтери забезпечували десь до середини літа, Повторюю, зараз все необхідне є, якщо солдат не пропив або зампотилу не скрисив на місцях
Все?
та ты шо...а сколько официально погибших? ану расскажи мне...
Я кажу за ті сім"ї, які знаю особисто. І не треба демагогією займатися

Повторю:
А що ти конкретно, як чиновник, зробив для полегшення життя учасникам АТО та їх родинам?

З.і. Ненавиджу, коли диванні аналітики і патріоти починають розказувати мені про стан на фронті і у армії вцілому

чтото ветка пропиталась надменностью и пиздежом. утомили.

кнопка там -
bXHxyKr0Buc.jpg

Опять зрада
Государственной регуляторной службой было принято решение об отмене прохождения медосмотра кандидатами в водители и водителями транспортных средств. Соответствующее сообщение было опубликовано в газете «Урядовый курьер» от 20 января, передает УНН.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

П.с. А що ти конкретно, як чиновник, зробив для полегшення життя учасникам АТО та їх родинам?
помогаю сестре, которая волонтер.

З.і. Ненавиджу, коли диванні аналітики і патріоти починають розказувати мені про стан на фронті і у армії вцілому
хорошо хорошо, уговорил.

Опять зрада
Государственной регуляторной службой было принято решение об отмене прохождения медосмотра кандидатами в водители и водителями транспортных средств. Соответствующее сообщение было опубликовано в газете «Урядовый курьер» от 20 января, передает УНН.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

не понял
медсправка же ушла вместе с техосмотром еще при федырыче?

Тому що це Харків, тут це спосіб життя - виїбнутися перед іншими і класти хєр на інших

я сам в Харькове, но то что наблюдаю вокруг - деградация.

:клас: молодец, юзаешь правильный софт для быстрого формирования инструкций. Передам начальству пусть погладит

Обновился гайморитом нах :)

я сам в Харькове, но то что наблюдаю вокруг - деградация.
Я живу у своєму власному світі з обмеженим колом знайомих (неадекватів просто викреслив із життя) і коли я зіштовхуюся з іншими людьми не з мого кола спілкування, то розумію, що у нас ще роботи непочатий край і, дійсно, ми маємо той уряд і лідерів, на яких заслуговуємо.

З.і. По темі: нарешті відбувся суд і винуватець признав свою вину(правдо крізь зуби і з фразою "частично") :ги:

никак...я не решаю таки вопросы...
поэтому и ответил, что я помогаю, в силу возможностей, как человек.
А от коли почнеш не як проста людина, а як фахівець, от тоді і зможеш казати, що навкруги всі підараси :)

Назад
Зверху Знизу