Гость599906
Г
- 🟠 22:03 Загроза ударних БпЛАЗагроза БпЛА типу «Шахед»#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
и после этого им еще надо подымать зарплату?ну шо ты гонишь...
50 и 100 тысяч $
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
и после этого им еще надо подымать зарплату?ну шо ты гонишь...
50 и 100 тысяч $
а это все обеспечили не волонтеры??А прикинь, що армія у всіх предметах першої необхідності укомплектована. Я навіть останній місяць, як бачиш, не збираю гроші, бо на питання: "Що треба?" чую відповідь: "Дякую, все є", ну за виключенням всяких ніштячків по типу печива, цукерок
Все?Всі кого знаю, отримали по 630 000 грн.
Так, і ти теж, коли голосував за принципом "подобається/не подобається"Ёптить! Так это я Украину развалил?
нет...и после этого им еще надо подымать зарплату?
Ёптить! Так это я Украину развалил?
чтото ветка пропиталась надменностью и пиздежом. утомили.
Волонтери забезпечували десь до середини літа, Повторюю, зараз все необхідне є, якщо солдат не пропив або зампотилу не скрисив на місцяха это все обеспечили не волонтеры??
Я кажу за ті сім"ї, які знаю особисто. І не треба демагогією займатисяВсе?
та ты шо...а сколько официально погибших? ану расскажи мне...
А що ти конкретно, як чиновник, зробив для полегшення життя учасникам АТО та їх родинам?
чтото ветка пропиталась надменностью и пиздежом. утомили.
Тому що це Харків, тут це спосіб життя - виїбнутися перед іншими і класти хєр на іншихчтото ветка пропиталась надменностью и пиздежом. утомили.
помогаю сестре, которая волонтер.П.с. А що ти конкретно, як чиновник, зробив для полегшення життя учасникам АТО та їх родинам?
хорошо хорошо, уговорил.З.і. Ненавиджу, коли диванні аналітики і патріоти починають розказувати мені про стан на фронті і у армії вцілому
Опять зрада
Государственной регуляторной службой было принято решение об отмене прохождения медосмотра кандидатами в водители и водителями транспортных средств. Соответствующее сообщение было опубликовано в газете «Урядовый курьер» от 20 января, передает УНН.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Тому що це Харків, тут це спосіб життя - виїбнутися перед іншими і класти хєр на інших
кнопка там -
![]()
Так, і ти теж, коли голосував за принципом "подобається/не подобається"
помогаю сестре, которая волонтер.
никак...я не решаю таки вопросы...Як чиновник, Карл!!!
Обновился гайморитом нах![]()
Я живу у своєму власному світі з обмеженим колом знайомих (неадекватів просто викреслив із життя) і коли я зіштовхуюся з іншими людьми не з мого кола спілкування, то розумію, що у нас ще роботи непочатий край і, дійсно, ми маємо той уряд і лідерів, на яких заслуговуємо.я сам в Харькове, но то что наблюдаю вокруг - деградация.
А от коли почнеш не як проста людина, а як фахівець, от тоді і зможеш казати, що навкруги всі підарасиникак...я не решаю таки вопросы...
поэтому и ответил, что я помогаю, в силу возможностей, как человек.