Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обмен музыкой

🟡 12:08 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
  • 🟡 12:08 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
сорри за офтоп

joc13 сказав(ла):
З.І. Якщо хтось скачав собі Посилання видалено - поділіться, будь ласка, враженнями. Дуже вже вона мене зачіпила за живе :)
Після цього посту мені відразу ж захотілося скачати пісеньку... і... ти знаєш, мені дуже сподобалося=)))
"Їжачок, піднимись, підберись! Їжачок, разом з нами посміхнись... Їжачок, навкруги озирнись..."
"Не чипайте його - не треба, хай він сили у собі знайде..." =D

• 🟡 12:08 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
B_cool:) сказав(ла):
Після цього посту мені відразу ж захотілося скачати пісеньку... і... ти знаєш, мені дуже сподобалося=)))
"Їжачок, піднимись, підберись! Їжачок, разом з нами посміхнись... Їжачок, навкруги озирнись..."
"Не чипайте його - не треба, хай він сили у собі знайде..." =D
Сумна пісня про нелегку долю відчизняних пішоходів...:)
Є ще Посилання видалено...

З.І. Дякую за гостинність в темі про Харків. Ловлю Вас за слово: виникнуть питання - відразу до Вас. ;) .

Исключительно Бетховена нет. Но вообще есть (в сборниках).
А тебе для какого класса ДМШ по игре на фоно?
Мне вобщем-то все равно, хотелось бы чего посложней. А сборники какие?

mega сказав(ла):
Мне вобщем-то все равно, хотелось бы чего посложней. А сборники какие?
У меня есть куча всего для ф-но, включая времена года чайковского.
Сборники тощо.
А вообще имеется диск с программой гитарПро4 и архивом нот для фоно-гитары (скорее, правда, аккордов), кажется, их порядка 24 000 штук.

А у кого есть перечисленное в моем предыдущем посте???

Останнє редагування:
joc13 сказав(ла):
Сумна пісня про нелегку долю відчизняних пішоходів...:)
Є ще Посилання видалено...

З.І. Дякую за гостинність в темі про Харків. Ловлю Вас за слово: виникнуть питання - відразу до Вас. ;) .

Дякую за акорди... До речі, цей сайт шукаю вже давно... Дякую за ссилку) Може в Вас є ще щось схоже на "Їжачка"??? :-)

З.І. Нема за що) Чим зможу - допоможу)))

mega
Посилання видалено

joc13
Посилання видалено

Файлы пролежат где-то неделю, дольше- не обещаю :-) Если это уже не актуально - сообщите, когда скачаете - тоже сообщите, я удалю, т.к. места там и так очень мало :-)

maxkit сказав(ла):
joc13
Посилання видалено

Файлы пролежат где-то неделю, дольше- не обещаю :-) Если это уже не актуально - сообщите, когда скачаете - тоже сообщите, я удалю, т.к. места там и так очень мало :-)

Дуже дякую!!!

B_cool:) сказав(ла):
Дякую за акорди... До речі, цей сайт шукаю вже давно... Дякую за ссилку) Може в Вас є ще щось схоже на "Їжачка"??? :-)

З.І. Нема за що) Чим зможу - допоможу)))

Маю пісні такого ж "стилю":

Наші:
От вінта - Дримтиґ дримба
Тостер - Скінхед Вася
Тостер - Хрєн я буду воювати
Брати гадюкіни - Карпати знову програли в футбол

Російські:
Чиж и Со - Вечная молодость (маю акорди)
Король и шут - Голые коки (маю акорди)
Король и шут - Сосиска
...

Спробуйте знайти самотужки. Якщо не вдасться - то скиньте мені свій е-маіл, я Вам вишлю. Може... ... В мене діал-уп - буде туго, але спробую.

З.І. Посилання видалено

Дякую, joc13... В мене теж діал-ап, тому важкувато буде... Я трошки пошукала, поки що, окрім акордів нічого не знайшла... Проте "кто ищет, тот всегда найдет..." =)

maxkit спасибо за Бетховена, только у меня 24М будет до следущего Нового Года качаться :) Если тебе не трудно, можешь заархивировать и разбить на файлы хотя бы по 3-4М?

Что-то давно не постили каталогов !!!!

mega
Сжалось не сильно - 20Мб :-) Разбил на файлы: xaa, xab, xac, xad, xae. Процедура такова: качаете все 5 файлов, потом в директории где лежат файлы делаете команду:
copy /B xaa + xab + xac + xad + xae bet.zip
Получаемый bet.zip просто распаковываете и пользуетесь :-) Я знаю, что не очень удобно, но там на сервере UNIX, и всяких multivolume rar - просто нет :-)

maxkit, Within Temptation я вже скачав. Ще раз дякую! :пиво:

ух.. наступит когда-нить такой день когда я все свое каталогизирую....

_LeXuS сказав(ла):
ух.. наступит когда-нить такой день когда я все свое каталогизирую....

Та Ви не тримайте все підряд. Все рівно не слухаєте всього. І проблем із сортуванням і "каталогуванням" не буде. В мене всього 9ҐБ, постійно витираю те, що мені не подобається, і маю чистий спокій.

З.І. УРА! Тепер маю на роботі необмежений трафік, отож віднині можу пересилати все, що треба. Якщо хтось шось бажає - нема питань. Люблю творити добро - сіяти розумне, добре, вічне. :)

ХАО!

Останнє редагування:
maxkit
Спасибки :)

joc13
Если надо, еще один есть:
Посилання видалено

mega
Когда скачатеся - скажите, я 16-32 выложу :-) 1-15, конечно - великолепно (особенно Патетическая 8, ну и, разумеется, вещь всех времен и народов - 14), но, скажем прямо, Апассионата 23 ни разу не плоха, (я, правда, так ее и не разучил ;)), ну и 17 ре-минор мне тоже очень нравится :-) Впрочем, Бетховен - есть Бетховен :-)

если кто-нибудь интересуется
могу стянуть отсюда _Посилання видалено все что угодно в любом количестве.

maxkit сказав(ла):
mega
Когда скачатеся - скажите, я 16-32 выложу :-) 1-15, конечно - великолепно (особенно Патетическая 8, ну и, разумеется, вещь всех времен и народов - 14), но, скажем прямо, Апассионата 23 ни разу не плоха, (я, правда, так ее и не разучил ;)), ну и 17 ре-минор мне тоже очень нравится :-) Впрочем, Бетховен - есть Бетховен :-)
качать буду сегодня ночью :)
лунную уже разучила :)
патетическую - уже и забыла, придется заново учить :-)
а вообще у Бетховена начиная с 8 сонаты - все замечательные:клас:
еще мне нравится 32я, вот ее бы хотелось в мп3 послушать, только нигде нет..на дисках в основном все самые известные произведения...та же лунная, к примеру:(

Люди! Кто поделиться классикой?! Так получилось, что ни у кого из моих знакомых более менее приличного кол-ва классики нет :(. А душа просит, ой как просит!! Бах, Дворак, Паганини, Рохманинов, Моцарт, Лист, Бетховен, Вивальди, а так же оркестровая музыка! Вот бы взять гиг 20 и слушать... слушать... слушать..................

Назад
Зверху Знизу