Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

О переходе на подножный корм

• Автор теми Автор теми Kraas
  • Дата створення Дата створення
Первый урожай!
IMG_20240515_202524.webp

Обновился вилами
IMG_20240518_115756.webp

Сегодня соседи угостили классным виноградом ,сорта 3 или 4 было,сейчас обьедаюсь

А я всю цю хєрню купую. Або збираю на вулицях. Ну нічо) права отримаю, якусь ділянку роздобуду. Будуть врожа, будуть гроші з врожаїв і поїсти теж. :)
Тільки шукайте ділянку поруч з водоймищем або хоч з якимось постійним водопостачанням. Інакше за нашого клімату врожаїв у Вас не буде - все згорить к х....м

• Це смішно!
Реакції: 023
А я всю цю хєрню купую. Або збираю на вулицях. Ну нічо) права отримаю, якусь ділянку роздобуду. Будуть врожа, будуть гроші з врожаїв і поїсти теж. :)
Лишь бы здоровья хватило на все эти подвиги.

• Це лайк!
Реакції: 023
Может черный принц ,у меня похоже такие ,вкуснючие

Останнє редагування:
На зиму будет фасоль с овощами. Очень люблю!

1725381277173.webp

Полив. Химией не поливал. Только огурцы для завязи. Цветут шо бешеные, а завязи мало.
Треба саджати нормальні гібриди. Я саджу вже 3 роки Спіно F1, результат стабільно хороший. Цього року спробував ще Надєжда F1, ще краще.

В этом году впервые квасоля не уродила,еле вылезла и на том и всё

Продам недорого 12 соток с двухэтажным домом рядом с с. Глубокое.
Скважина с насосом, проблем с водой нет. Водоем тоже совсем рядом, 22, 5 млн. кубометров воды. Травянское водохранилище.
На участке орех огромный, облепихи дохрена, куча порички и естественно вишнями засажено, садок вишневий, коло хаты в наличии.
Садок вишневий коло хати, яку спалили москалі

Назад
Зверху Знизу