Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

О переходе на подножный корм

• Автор теми Автор теми Kraas
  • Дата створення Дата створення
1695903816747.webp 1695903827251.webp 1695903838094.webp

Давно ничего не писали((
Назрел вопрос.
Посадка чеснока и лука на зиму. По времени пора, а по погоде вроде рано. Знатоки, что делать?

Вкусняшку вчера вечером сделал.
Соус мне этот нравится, но всегда покупал и никогда не думал что он так прост в готовке. Проще любого кетчупа!
Сладкий чили:

WP_20231102_002.webp

Вкусняшку вчера вечером сделал.
Соус мне этот нравится, но всегда покупал и никогда не думал что он так прост в готовке. Проще любого кетчупа!
Сладкий чили:

WP_20231102_002.jpg
Рецептик можно ?

Делал по этому рецепту. Уксус использовал
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
о, всё остальное как в видео. Получилось вкусно.

• Це лайк!
Реакції: 023
Делал по этому рецепту. Уксус использовал
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
о, всё остальное как в видео. Получилось вкусно.

Спасибо. Попробую

Друзи, може у кого-то лишний участок есть, который не востребован, но требует присмотра?) С возможностью садить свои растения (не деревья). Рядом с транспортом и городом, в любом направлении, которое не ведёт к фронту и русне.

Друзи, може у кого-то лишний участок есть, который не востребован, но требует присмотра?) С возможностью садить свои растения (не деревья). Рядом с транспортом и городом, в любом направлении, которое не ведёт к фронту и русне.
Є, але це аж за Мерефою.

Почав садити сьогодні цибулю. Висадив 3 кг (1 Халцедон і 2 грушовки-шалота). Це канєшно повний звиздець, грязюка страшна, а далі буде ще гірше. І саджати ще 3 кг.
Вирішив спробувати українську селекцію замість голландської. Бо Голландія минулого року не порадувала, якесь сміття різнокаліберне прислали, хоча і виросло нормально.

Часник раніше посадили, теж значно більше ніж коли-небудь, під 600 штук.

Все здорове, але все одно протруїв Максимом, саджав під суміш попелу і кальцієвої селітри.

Не дай Бог уродить, що з цим всим будемо робити я хз.

Давно ничего не писали((
Назрел вопрос.
Посадка чеснока и лука на зиму. По времени пора, а по погоде вроде рано. Знатоки, что делать?
Пора,мы ещё в двадцатых числах октября посадили ,если даже вылезут стебли чеснока, можно прикрыть опалыми листьями их.в данный момент,чуточку повылазило ,но это не страшно

• Це лайк!
У нас есть почти за даром ,транспорт только электрички,или на своем авто

• Це лайк!
Пора,мы ещё в двадцатых числах октября посадили ,если даже вылезут стебли чеснока, можно прикрыть опалыми листьями их.в данный момент,чуточку повылазило ,но это не страшно
Чеснок посадил, а как лук сажать хз. Мокро, грязно.((

Морально готуюся завтра висадити 1.5 кг цибулевої сіянки. Біла, української селекції, "Снігова Королева". Я б і не садив, але замочили в протруйнику і якщо не посадити, воно проросте.
Сусіди ще підігнали кілограм власновирощеної фіолетової. Типу їм важко її садити по грязюці. А мені, походу, просто.

Я в шоці. На середу сильний дощ, після нього будь-які земляні роботи вже будуть не на часі, аж до весни.

Киви никто не садил?

У нас полно таких участков. От города 3 км. Но их нужно или пройти пешком или маршрутка за 50 грн три раза в день. От круга 45 троллейбуса 4 км.

• Це лайк!
Назад
Зверху Знизу