Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

О переходе на подножный корм

• Автор теми Автор теми Kraas
  • Дата створення Дата створення
полковник баранов моим родителям нажаловался потом в письменном виде.плохой ваш сын-мое мясо ****ит...

мои родаки прилетели....тебе шо денег не хватает на мясо?..на тысячу....
Непонятно,ты в армии служил или в школу ходил.Полковник,пожаловался,вызвал родителей,прилетели,дали денег.Капец:ги:

Неделю наблюдал за персиком, а вчера *******. Сегодня пришел а он под деревом наполовину съеденый. ****! Один был и тот не уберег.

У мене старість чи шо. Карочє, недавно полола полуницю. Два роки без городу, відвикла. Тому дорвалась і півдня провела в нахиленому стані) на прямих ногах, не люблю присідати.
Наступного дня аццька крєпатура. Не розумію що таке. Потім дійшло.
М'язи потягнула на задній поверхні стегон.
Два дні від стресу відходили.
Та й таке)

Капуста, кажись брюсельская, но это не точно.))
Точно ! :D
Я пробувала брокколі вирощувать...фігня...виростає теж отаке, листя в усі сторони, в качан не формується...короче, пішла та брокколі вуткам на корм😁

У мене старість чи шо. Карочє, недавно полола полуницю. Два роки без городу, відвикла. Тому дорвалась і півдня провела в нахиленому стані) на прямих ногах, не люблю присідати.
Наступного дня аццька крєпатура. Не розумію що таке. Потім дійшло.
М'язи потягнула на задній поверхні стегон.
Два дні від стресу відходили.
Та й таке)
У бабусь крєпатури не буває, так шо все оке👍🙂

Re: О переходе на подножный корм

30f66961bb5a668b7cc75.jpg
лилейник, бурьян. Еле выкорчевала

Ну шо, картоплю викопали?
У мене вийшло 1:5.

Ну шо, картоплю викопали?
У мене вийшло 1:5.
Я цього року охуїв. Коли чистив картоплю, зрізав глазки і тримав на вологому субстраті. Потім це все привіз і посадив. Вийшло десь 70 кущів. 4 відра викопав, залишилось ще десь відро-півтора.

Бʼянка цьогоріч вирішила нас порадувати. Я такого ще не бачив, гронки 400-600 грамів, ягоди великі, цукристі, навіть проявляється мускат. Випробував китайські пакети з органзи, і дійсно, оси і шершні залишили його в спокої.
Кизил завʼязався вперше за, мабуть, 20 років.
А ото мале прийшло після дощу. Годину в долонях відігрівав, висохло і улетіло.

Останнє редагування:
Прєображеніє цього року таки прєобразілося. Гронки до 1 кг, ягоди величезні і через то шо дали визріти, у них трошки навіть проявляється мускатний присмак.
Аркадію з Лорою і Подарунком Запоріжжю трохи перевантажили. Цукор набирає повільно, ще зріти кілька тижнів.
А ось хто скаже, що за сорт на третій фотці, буду дуже вдячний. Кущ знайшов на покинутій сусідній дачі і виходив за кілька років. Але йому як мінімум 20, і скоріше за все, його пересадили з іншої дачі, де він був ще в 90-х. На смак простий, визріває пізно, до хвороб нестійкий, але ягоди дуже ефектні, до 5 см в довжину, фіолетові з золотим верхом.

Комусь сьогодні дуже пощастило)
Копала картоху.
Викопала жабу. Цілою.
:оплески:
Поплигала мала)

Назад
Зверху Знизу