Статус: Офлайн
Повідом.: 30819
Повідом.: 30819
Женская мудрость - это нечто другое...![]()
Это женская хитрость.

Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Женская мудрость - это нечто другое...![]()

Ладно! Перефразируем...
Ржевский! Мне не нравятся слова, которые заканчиваются на ский! Ржевский, мерзский, ***дский, дятел...![]()

чого це "раптом"?)Нічосє постановка питання!Це ти не те що не моя жінка - ми навіть не знайомі. Навіть уявити боюся, як би ти розмовляла, якби ми раптом одружилися
![]()
такая стабильность утомляет
Живи со своим скучным *******ом и не выебуйся. Все бабы так делают.

Відкрию тобі маленьку таємницю: Зодіак тут ні дочого. Особиста карма теж. Це просто закон природи такий.
З усіх доступних їй гамнюків жінка безпомилково обирає саме того, якому вона потрібна найменше. (с)
Відкрию тобі маленьку таємницю: Зодіак тут ні дочого. Особиста карма теж. Це просто закон природи такий.
З усіх доступних їй гамнюків жінка безпомилково обирає саме того, якому вона потрібна найменше. (с)
А вообще по закону природы женщина должна выбирать сильного самца, который может защитить и позаботиться о ней и о детях, то есть о своей семье, всё остальное дефект функции работы головного мозга или болезнь...А мне бабушка сказала,шо раз зовут,то надо идти![]()

чого це "раптом"?)

Когда выбора нет, женщина берёт что есть и не далеко не факт, что семья при этом нормальнаяТак навпаки ж: коли вибору нема, з'являється шанс на нормальну сім'ю (хоч і не всім з'являється), а коли мужики в асортименті, то вибір робиться на користь того, кому це найменше потрібноДо речі, цим і пояснюється парадокс: красиві жінки частіше бувають нещасними у шлюбі, ніж "сіренькі мишки".
О! Це якраз той приклад, який я хотів навести наступним.
в таких семьях тоже могут быть скандалы и насилие... Мужчина в таких случаях руководствуется, да кому ты нужна, радуйся, что я вообще обратил на тебя внимание...Обираючи сильного самця, жінка дуже часто робить вибір на користь самця агресивного. "Щоб усі боялись і не насміхались." У підсумку обраний нею чоловік сам б'є жінку частіше, ніж захищає. А жінка вигрібає ***лєй і радіє, що інші її не б'ють.
Скільки жінок в Україні страждають від домашнього насильства? А скільки подають на розлучення після першого удару, і скільки продовжують жити з відморозками?
До речі, в цьому сенсі вибір жінкою чоловіка й вибір російським народом Президента відбуваються за однаковими сценаріями![]()
Так навпаки ж: коли вибору нема, з'являється шанс на нормальну сім'ю (хоч і не всім з'являється), а коли мужики в асортименті, то вибір робиться на користь того, кому це найменше потрібноДо речі, цим і пояснюється парадокс: красиві жінки частіше бувають нещасними у шлюбі, ніж "сіренькі мишки".
О! Це якраз той приклад, який я хотів навести наступним.
Обираючи сильного самця, жінка дуже часто робить вибір на користь самця агресивного. "Щоб усі боялись і не насміхались." У підсумку обраний нею чоловік сам б'є жінку частіше, ніж захищає. А жінка вигрібає ***лєй і радіє, що інші її не б'ють.
Скільки жінок в Україні страждають від домашнього насильства? А скільки подають на розлучення після першого удару, і скільки продовжують жити з відморозками?
До речі, в цьому сенсі вибір жінкою чоловіка й вибір російським народом Президента відбуваються за однаковими сценаріями![]()

...может побыть и одна. как вариантКогда выбора нет, женщина...

это все же лучше, чем терпеть под боком какого-нибудь ****юка/драчуна/алкаша/нарика/...на выборО, це ж тренд!![]()

О, це ж тренд!![]()
наш возраст, +/-2А сколько тебе лет, Серж?
42, я ж у профілі писав. А що?
42, я ж у профілі писав. А що?

Для информации. Вдруг ты дедушка старый, а я тебе тыкаю тут.