Статус: Офлайн
Повідом.: 30819
Повідом.: 30819
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
смотри репку, тебе понравится

Как там Юрка? Не одумался еще, скотыняка?![]()

так это все в биографии его естьФігасє, звідки ти таке знаєш?!

прекрасно он))
тебе то какая разница одумался или нет,за домработницей следи лучше![]()

прекрасно он))
тебе то какая разница одумался или нет,за домработницей следи лучше![]()

Кажуть, у москалів є цілий кіноактор із таким прізвищем! Правда, я не в курсі, як він москалем зробився![]()

Дивлячись із ким порівнювати! Он із Малою, наприклад, ахуєнно жити, судячи з її тутешніх коментів![]()

Дивлячись із ким порівнювати! Он із Малою, наприклад, ахуєнно жити, судячи з її тутешніх коментів![]()

так приятель мій, Юрко-чемойдан))Гаразд, тоді перефразуєм: а звідки в тебе інтерес до біографії Винничука? Ну я ще міг би зрозуміти, якби це він до твоєї біографії інтерес проявив...![]()
)) вы не учли, что ее зависти хватит на то, чтобы сожрать вас и всех ваших родных и близких со всем содержимымНу, по-перше, вона скромнаБагато не вимагає. По-друге, вміє прощати, навіть там, де не треба
По-третє, щира. Із щирими людьми легше мати справу, бо завжди розумієш, чого вони хочуть. Принаймі якщо їхні бажання не змінюються по 48 разів на день.

Ех!.. Як ти міг?! Може, саме твоїх слів підтримки (чи добрих порад) їй і не вистачає, щоб нарешті справитися з кризою!

спочатку на заняттях з літератури, а потім вже й сама його читала))Фігасє, ще краще!А де ви встигли подружитися?

на чужие семьи, своей же нетА мене за що?!! (с)
я ж так розумію, заздрість у неї направлена на представниць жіночої статі?![]()
нє, взагалі не в ХарковіВ якому універі? Не у Сковородці ж?![]()
який там позитив: гризти й нити, нити й гризти, допоки він не загнетьсяАле тоді виходить так, як я й казав: чоловіку від неї діставатиметься суцільний позитив, раз негатив вона лише на чужі сім'ї спрямовує![]()
то манєра життя така)))