Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

О *****ах за рулем Зайцева/Дронов экспортный вариант.

НО - обратите внимание. Зайка убила 8 человек и скромно ушла на отсидку на МАКСИМАЛЬНЫЕ по нашему законодательству 5 лет. А тут чуваку светит от 15 до 20. Что называется - почувствуйте разницу.
зверніть увагу, що основним винуватцем зіткнення був другий учасник ДТП... :увага:
так що не треба валити все тільки на одного учасника

Якщо ми обговорюємо ситуацію на картинці, то там червона машинка з поворотником. Тобто "він вже їде по колу" не канає, бо він був повинен надати перевагу тому, хто вже на колі і збирається з нього з'їжджати. Бо дивись вище.
Я би сказав, що обидва.
Бо з внутрішньої смуги кола виїжджати неможна.
Але й інший не виконав вимоги надання пріоритету.

Перечитав українські ПДР. Виявилось, що з'їжджати з кола можна з будь якої смуги.

Тоді тільки синій винен.

ти в адекваті? :D:D:D
там винен червоний і варіантів більше нема ніяких )))

из разряда

плл
Знаєш, інколи вперто хочеться побути саме таким довбойобом!
Не так давно рухався по вул. Зерновій від пожарки до перехрестя з пр. Гагаріна. Ранкова година пік, перед перехрестям чимала черга стоїть на червоний. Наближаюся до неї, праворуч виїзд з внутрікварталки. Зупиняюся перед ним, щоб нікого не заблокувати. Зі сторони дворів виїжджає декілька машин, вмикають правий поворот, чемно стоять в своїй полосі, чекають. Аж тут з дворів виїжджає мусоровозка (камрі), по зустрічці, під'їжджає до перехрестя з Зерновою і зупиняється. Поворот не вмикає, стоїть, повністю заблокувавши внутрікварталку. Я спочатку подумав, що водію треба вліво, а він просто не бачить за машинами, чи їде хто зі сторони Росту, блимаю: їдь! Але ця ***ня стоїть!!
Черга в сторону Роста починає рух, і тут воно вмикає ПРАВИЙ поворот, намагаючись влізти переді мною. Ну я стартанув, взявши трохи вліво, з матюками і бібіканням, ми ледь не зіткнулися, але *** він проскочив..! Я був на воєнному Шарані, який не жалко, та й взагалі було паєбать. Наступний за мною також не пропустив цього хитровиїбаного, що там далі - хз. Але більше я на Зерновій ставати перед примиканнями внутрікварталки не буду:)

Назад
Зверху Знизу