Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Приличный процесс словом "класть" не назовут.Сегодня собираюсь по юрлицу класть налоги на з\пл.
Никто.Кто нашёл изменения?
Да всё вы правильно поняли - платёжки с налогами на зарплату.Приличный процесс словом "класть" не назовут.![]()
новые реквизиты есть уже?
Відповідно до вимог Бюджетного кодексу України та Закону України "Про Державний бюджет України на 2015 рік" з 9 лютого 2015р. наказомвід 29.01.2015р. №26 вводяться в дію рахунки для зарахування надходжень до державного та місцевих бюджетів у 2015 році.⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Не забываем, что НДФЛ теперь ищем в госбюджете.
даа можно уточнить на какой мой вопрос это ответ
Не знаю, проверьте.а вот по этой ссылке правильные реквизиты выдает ?{"group":2,"percent":20,"region":9351}⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Вы дополнения сделали позже чем я ответила.а можно уточнить на какой мой вопрос это ответ
Да.до 07го можно заплатить по старым?
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Не забываем, что НДФЛ теперь ищем в госбюджете.
Це воно?Податок на доходи фізичних осіб, що сплачується фізичними особами за результатами річного декларування