Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Нужен ли второй государственный язык? (открытая голосовалка)

• Автор теми Автор теми mikele
  • Дата створення Дата створення

Нужен русский язык как второй государственный?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    1432
  • Опитування закрито .
Я також не бачу різниці біж "трубкой" і трубой" ;)

До речі про "трубу". Колись співпрацював з хлопами з Закарпаття, так вони трубу рурою називали. А російський вираз "выхлопная труба" перекладали поміж собою як "рура випєрдова". Я плакалъ! Адже скільки чудирнацьких говірок серед українців , LOL :D

А тi уже iзжыл iз своєй рєчi анафємные польскiє слова - "мущщiна" и "женщiна" что нас своiм накшталтом попрєкаешь?
Та не звертай увагу. Про те як спаскудили російську мову натякали навіть великі письменники - зокрема Орвелл, ось нам і заздрять що мову предків зберегли, свого не цураємось, а росіянину косоворотку одягнути - трагедія.

Соломон, не ходи! Нутром чую, заманит тебя сия нимфа прямиком во львовское метро!!!

Не, у них там
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
!:D

До речі про "трубу". Колись співпрацював з хлопами з Закарпаття, так вони трубу рурою називали. А російський вираз "выхлопная труба" перекладали поміж собою як "рура випєрдова". Я плакалъ! Адже скільки чудирнацьких говірок серед українців , LOL :D
А ти чеську мову чув? Це загальнослов'янське.
Своя логіка є. Випердова - від слова "виперти". А от "вьіхлоп" більш незрозуміло як на мене.

Назад
Зверху Знизу