Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Нужен ли второй государственный язык? (открытая голосовалка)

• Автор теми Автор теми mikele
  • Дата створення Дата створення

Нужен русский язык как второй государственный?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    1432
  • Опитування закрито .
Во-первых перестаньте коверкать мой ник, это противоречит правилам данного форума.
Во-вторых в подобном заведении собираются опять же ваши. Такие мужчинки жеманные с длинными волосиками, точь-в-точь как на вашей аватарке.

А где же ты увидел коверкание? Я вот вижу корявое (misspelled) написание слова nameless - "безымянный". Ну а ежели какому-либо оппоненту, буде он плешивым или вовсе лысым, не дают покоя длинные волосы, могу сказать, что на аватарке изображён Дэвид Эллефсон. А в профайле - моя фотка.

Эк самомнение у тебя зашкаливает - не видел бы смысла, не писал бы!;)
А Tori тобой восхищалась, дескать у Поручика неординарный ум, а я только пижона в тебе разглядел!

Мне глубоко фиолетово, что ты там обо мне нафантазировал. Русский язык для меня неродной, но я на нём пишу и разговариваю куда грамотнее, чем бесконечно рыдающие Ярославны. Если тебя ломает от вида буковок в моём нике, переключи своё нездоровое внимание на других мужиков (твоих единомышленников). А мне куда интереснее женщины.

Надеюсь, на этом обсуждение моей особы завершится. Если у тебя всё ещё есть какие-то нескромные вопросы, изволь задавать их в приватной мессаге.

Мне глубоко фиолетово, что ты там обо мне нафантазировал. Русский язык для меня неродной, но я на нём пишу и разговариваю куда грамотнее, чем бесконечно рыдающие Ярославны. Если тебя ломает от вида буковок в моём нике, переключи своё нездоровое внимание на других мужиков (твоих единомышленников). А мне куда интереснее женщины.

Надеюсь, на этом обсуждение моей особы завершится. Если у тебя всё ещё есть какие-то нескромные вопросы, изволь задавать их в приватной мессаге.
Твой рейтинг падает на глазах, я хоть что-то писал про твой ник?!:незнаю:
Ты видать зашкварился писать на неродном тебе языке, вот и начинаешь гнать какую-то пургу про нездоровое внимание и мужиков!;)

Ты сама причислила себя к подобным Царю Соломону? Тоже шулерством и мошенничеством занимаешься? :eek:
...

нда... наверное, чем-то вопросы эти вызваны, мне причины неведомы.
но уточнять не буду. ))

Европейскому союзу все эти переводы обходятся в 1 процент ВВП. Недавно по ТВ слышал.

За такие бабки можно организовать половину недетской современной армии без воинской повинности а ля еще идет война.

Ну смысл сравнивать с евросоюзом?

Mouse, а вот как ты думаешь - я стою с плакатом Я хочу разговаривать на русском языке, правильно - НЕТ, а вот чего требуют эти клоуны, мне как и другим трезвомыслящим людям, не понять!:)
То що ви ніколи не розуміли, а з таким зухвальством як у вас і вам подібним, мабуть ніколи і не порозумієте. Бо для цього потрібна мудрість. Це мною написане в 2000р.
відповіді не отримав.
"Тяжко жити людині в такому регіоні України, як наш Донбас, де править ненависть, непорозуміння до свого народу, землі мови держави! Ось тижневик «Город НН» №28 за 2000р. Привожу повністю початок статі: «На каждый роток не накинеш платок.» «тов.» В.Колесникова, зам. обласного відділення партії «Регіонального відродження «України» якою керував і очолював мер м. Донецька, народний депутата ВР п. В.Рибак, а потім головний керівник податківець держави України п. М.Азаров, потім перший віце прем‘єр «тов.» Семиноженко і на кінець тепер прем‘єр – міністр «тов.» В.Янукович. І ось так пише В.Колесніков: «Из воспоминаний В.Виниченко, деятеля Центральной Рады: « Я ехал весь день среди солдат, селян, рабочих – Я в то время уже не верил в особенною склоность народа к Ц.Р. Но я никогда не думал, что могла быть в нём такая ненависть. И особенно среди…которые были не русскими, а своими украинцами. С каким неуважением лютостью с каким мстительным глумлением они говорили про Центральну Раду. Но что было в том действивительно тяжёлое и страшное, это то что высмеивали и всё украинское: мову, песню,школу, газету, книжку украинскою. И это было не случайность, случайная оценка, а всеобщее явление от одного конца Украины до другого.» Да что иного мог ожидать лидэр Центральной Рады, о которой в своих дневниках писал В.Вернадский: «В Раде полное отсутствие людей, огромное количество хорошо оплачиваемого чиновничества, единственное достоинство котрого – знание Украинского языка…Рада решительно против самоуправления и ведёт борьбу желая всюду насадить чиновничество. Оно пользуется полным отсуствием авторитета, и среди её служащих и среди населения…едва ли может при условиях, какие есть в стране возрадиться Украина с чистым Украинским языком и культурой.» История учит тому, что она ничему не учит. Прошло 80 лет и новые националисты и державники не желая считаться со своим народом пытаются навязать ему свою волю…» «Товариш» Володимир Колесніков підтвердив сам на собі, що історія дійсно не вчить нічого того хто має упередження предпереконання (предубеждение), яке далі від істини чим її незнання, в т/ч і наслідків від історії! А вже коли є знання історичних фактів з часом ставши вже висновками, то упередження, предпереконання не повинно дозволяти в собі стати дозволом і навмисним непомітним, замовчуванням, перекрученням фактів на свій корисний погляд! Саме перекручуванням історичних висновків ставши відомими очевидними історичними фактами демонструє «тов.» В.Колесніков. Він пише: «Прошло 80 лет…» але як пройшли ці 80 років він навмисно замовчує, і розуміємо чому! Тому ще раз нагадаємо всьому Українському народу, і кожній окремій людині, згадайте і запам’ятайте назавжди і всі і все: що отримав той народ, ті потомки Київської Русі – сучасної України за 80р. після того, як відвергли з «ненавистью…неуважением, лютостью…мстительным глумлением высмеивали всё украинское…мову, песню, школу, газету, книжку украинскою» ? А з цим і Україну і Центральну Раду, націоналістів – державників, свободу і самостійність, і незалежність Київської Русі – України! В наслідок отримав цей народ комуно – більшовицьку навалу, який приніс йому як Боже покарання не баченого білим світом по масштабам, по часу, територіальному простору, людській кількості, лютості мук і страждань від знищення і знущання, і неминучості спобігти покарання цього гинущім в голоді і холоді, в братовбивчий громадянській війні, масових розстрілах, репресіях, не чуваного в світі пограбування народу через всякі задіяні комуністичною владою: конфіскації, реквізиції, експропріації, розкулачення, виселення і ліквідації, воєнного комунізму, «продразверстку», колективізації, низки голодоморів, вбивство і ********* людей у в‘язницях та ГУЛАГських таборах, загибель і каліцтво в протиправних війнах під злочинним гаслом комуністичного ідолологічного постулату «исполнения интернационального обов’язку» за яким слідкує вдівство, сирітство, бездомність! Народ і досі не має можливості підрахувати мільйони безвинно закатованих, по-мерлих, загублених людських душ і віддати їм пошану в пам‘яті, як ознаку недопущення, неприпустимості подібного майбутньому і покарання винних, але комуно соціальна влада «тов.» пр. Л.Кучми цього не дозволяє і зрозуміло чому! Відомо що тільки від голодомору 1932 – 1933р. загинуло від 7 до 10 млн. людей, а скільки людей всього знищено, замучено задля «комуністичного світлого майбутнього??? Ось таке покарання отримав Український народ за свої гріховні дії, за ці 80р. і буде отримувати і далі, як і всякий інший народ, який буде дозволяти зрадити сам собі то передусім Богу своєму, тим більш дозволяти іншим подібним п. В.Колесникові проповідувати гріховне комуносоцільне!!! Хіба історія скрила ці факти як висновки для нас і майбутніх поколінь? І ви знаєте цю правду в істині і Український народ знає! І грядуть вибори, вибирай і не кажи «Що влада сама себе обирає, а що я можу один?». Ти не один коли з Богом, то і з народом! І знаєш це Український народ, і знаєш, що не зі сходу нам, як туземцям, дикунам несли істину релігію віри в Бога, освіту, культуру, цивілізацію, а саме навпаки, нашестя східних язичеських племен татаромонголів та безбожних комуністів – більшовиків вірних ленінців – сталінців принесли нам знищення, пригноблення, рабство разом з піднесенням і підвищенням Московського князівства, потім Росії, потім Російської імперії, потім СРСР, і продовжують неправедно восідати і досі на освяченому джерелі Київської Русі – України! Тобто підвищення їх відбувалось на упадкі і знищені основи існування самого життя і державності! І ви «тов.» В.Колесников скакнули не тільки через 80р. а перш за все від істини і правди, справедливості і порядності, і самого страшного для вас відповідальності бути викритим ошуканцем в своїй злочинній безрозсудності. Враховуючи його очевидну ненависну впертість до істини, сховати її, що навіть гідні знову повторити ганебне злочинне минуле прикриваючи гріхи свої, і не зупиняться майже перед пролиттям крові людської, це ваша рідна комуністична стихія, "

Mouse, а вот как ты думаешь - я стою с плакатом Я хочу разговаривать на русском языке, правильно - НЕТ, а вот чего требуют эти клоуны, мне как и другим трезвомыслящим людям, не понять!:)

:іржач::іржач::іржач:
За тебе особисто казати не буду - бо ліньки лазити по архівах. Але ще минулого року тут на форумі один суцільний стогін стояв від руськоязікоущемльонних про те. що їм не дають користуватися рідною мовою. Які там плакати? Стіна плачу як мінімум :іржач:

що, защімлена сявота ще й досі скигле? ;)

тут якась добра душа підняла старе чудове опитування
https://www.kharkovforum.com/poll.php?do=showresults&pollid=2439

Майже всі прищімлені друзі там відмітилися. Виходить, що, защімленно набагато більше, ніж їх язики - їх плани йдуть далі :)

tur10Ну мои поздравления что выпустили из бани. В одном согласен. Старая тема покоробила. Так что ты в своих прогнозах не прав.

tur10Ну мои поздравления что выпустили из бани. В одном согласен. Старая тема покоробила. Так что ты в своих прогнозах не прав.
ти гадаєш, ви, голубі друзі, такі загадкові, ніжні та ущємльонниє душі? :D

ви ж прості, як 5 копійок. Чи ти думаєш, що, ніхто не розуміє, що за вашим скиглінням стоїть?

ти гадаєш, ви, голубі друзі, такі загадкові, ніжні та ущємльонниє душі? :D

ви ж прості, як 5 копійок. Чи ти думаєш, що, ніхто не розуміє, що за вашим скиглінням стоїть?

tur10
Ваш мыслительный процесс для меня понятен. Сложным Ваш полет мысли и масштаб рассуждений назвать увы никак не получается. Все примитивно и в одной плоскости. Основная задача вывести оппонента на грубость и хамство, провокация. Чем вы собственно и промышляете на форуме. Недавняя баня- тому явное подтвердение.

Truck, треба тримати себе в руках - попереду цілий день ще треба скиглити

що, защімлена сявота ще й досі скигле? ;)

тут якась добра душа підняла старе чудове опитування
https://www.kharkovforum.com/poll.php?do=showresults&pollid=2439

Майже всі прищімлені друзі там відмітилися. Виходить, що, защімленно набагато більше, ніж їх язики - їх плани йдуть далі :)

А не приходило в голову, что как раз из-за такого отношения к русскоязычным, которое демонстрировало наше "любимое" государство и рождается мысль, а может лучше вернуться обратно к России? ну если на права русскоязычных тут кладут, зачем нам такая страна?

А не приходило в голову, что как раз из-за такого отношения к русскоязычным, которое демонстрировало наше "любимое" государство и рождается мысль, а может лучше вернуться обратно к России? ну если на права русскоязычных тут кладут, зачем нам такая страна?

Хай щастить вам у дорозі!

... а может лучше вернуться обратно к России? ну если на права русскоязычных тут кладут, зачем нам такая страна?

Ты прав! Если тебе лень выучить государственный язык, ехай себе на "необъятные просторы" российские. Там места всем русскоязычным хватит.

млять, що вам ще треба? вже двічі зека - президентом, психа - мером. Все для вас!

Їдь вже з Богом, тільки не повертайся

Нє, в руськоязікоущемльонних такі якісь хибні мізки. Поряд, у сорока кілометрах знаходиться омріяна країна, де всі балакають на руськом єзиге, у тому числі і в американському кіно. Це дуже багата країна з шаленою зарплатнею і пенсіями. Мало того, ця країна навіть розробила програму зі сприяння міграції співвітчизникам. А вони тут сидять та бідкаються :D

итого уже четверо "чемоданы подносят" ... :)

Назад
Зверху Знизу