Ну и что дальше?

• Автор теми Автор теми Igor_Kuznechik
  • Дата створення Дата створення
Статус: Офлайн
Повідом.: 18510
Как-то внезапно много воровства открылось:)
Один жрачку для зсу закупал в три раза дороже, другой взятки брал за выигрыш тендера на поставки генераторов, другие бывшим опзыштам деньги давали, на которые фортификационные сооружения строятся ( *****, мы даже пленку на блиндажи за свои покупали!).
К чему бы это? И неужели почти год этого никто не знал, а потом внезапно прозрели?
А каково теперь волонтерам, которые по копейке собирали ( спасибо вам!), чтобы привезти нам пожрать?
И это только верхушка айсберга! Ведь никто не копает глубже, ниже...

В якому сенсі "майже рік ніхто цього не знав..."?
Я про це знав, і приблизно 25% українців про це знало, ще коли перші борди "Кінець епохи бідності" почали встановлювати.

И это только верхушка айсберга! Ведь никто не копает глубже, ниже...
Если копать глубже и ниже,то можно докопаться до самих себя
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Останнє редагування:
В якому сенсі "майже рік ніхто цього не знав..."?
Я про це знав, і приблизно 25% українців про це знало, ще коли перші борди "Кінець епохи бідності" почали встановлювати.
А что 25% украинцев могут сказать о "знаменитой" стене Яценюка?Все было честно и прозоро?Или тебе рассказать сколько сейчас идет ЖБИ на укрепление некоторых участков границы.Естественно с этого тоже кто-то поимеет.Но у нас без этого походу никак.У нас ****или,****ят,и будут ****ить.При любой власти.И им похеру.Революция,война или мирное время.

У Міністерстві оборони України назвали звинувачення у закупівлі продуктів для армії за завищеними цінами такими, що мають ознаки навмисних маніпуляцій
"Міністр оборони Олексій Резніков вчора особисто звернувся до голови комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки Олександра Завітневича з проханням невідкладно провести засідання комітету та заслухати вичерпну інформацію щодо порядку, обставин та результатів закупівлі послуги харчування військовослужбовців на 2023 рік за участі представників НАБУ та ДБР", - заявили у Міноборони.
Там додали, що міноборони готує матеріали до Служби безпеки України з метою проведення розслідування щодо "поширення заздалегідь неправдивих відомостей, які завдають шкоди інтересам оборони в особливий період".
Також в Міноборони запевнили, що сповідують принцип нульової толерантності до корупці
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

В общем-то коррупция никуда не делась, это было и так понятно. Другой вопрос будет ли спрос на изменение этой ситуации после войны.

Как-то внезапно много воровства открылось:)
Пішла велика допомога від союзників. Коритну армію попросили прибратися від корита.
Думаю, в наступні кілька днів буде багато таких "одкровень".

А что 25% украинцев могут сказать о "знаменитой" стене Яценюка?Все было честно и прозоро?Или тебе рассказать сколько сейчас идет ЖБИ на укрепление некоторых участков границы.Естественно с этого тоже кто-то поимеет.Но у нас без этого походу никак.У нас ****или,****ят,и будут ****ить.При любой власти.И им похеру.Революция,война или мирное время.
До чого тут стіна Яценюка? Якщо були вкрадені гроші, то де "прийде весна - будем саджати"? Давай ще про Свінарчуків мені щось напиші, по яким суд закрив справу у зв'язку з відсутністю складу злочину, і про гроші на крові.

До чого тут стіна Яценюка? Якщо були вкрадені гроші, то де "прийде весна - будем саджати"? Давай ще про Свінарчуків мені щось напиші, по яким суд закрив справу у зв'язку з відсутністю складу злочину, і про гроші на крові.
Просто не надо тулить куда ни попадя 25%,73%,Порошенка и иже с ним.А то видите ли они все знали и в итоге ***** не делали.Мы сейчас в одной лодке,так нехуй ее еще и раскачивать.Разберемся.Потом

Просто не надо тулить куда ни попадя 25%,73%,Порошенка и иже с ним.А то видите ли они все знали и в итоге ***** не делали.Мы сейчас в одной лодке,так нехуй ее еще и раскачивать.Разберемся.Потом
З яких пір ти зі мною в одному човні? І де я тулив Порошенка, який вже четвертий рік не має відношення до керування процесами?
Це у тебе підгорає від того, що ті, в кого ти так щиро вірив, тебе найобують, грабуючи державу.

З яких пір ти зі мною в одному човні? І де я тулив Порошенка, який вже четвертий рік не має відношення до керування процесами?
Це у тебе підгорає від того, що ті, в кого ти так щиро вірив, тебе найобують, грабуючи державу.
Покажи мне,того,кто был при власти в Украине с 91 года (президент,депутат и т.д и т.п) и не наёбывал и не грабил государство.А Порошенка прилепил в тему твой единомышленник(25 процентник).Читай выше.И да.Лично меня никто не наебал.По крайней мере пока

А может это *****ская ИПСО?Как сам то думаешь?
я теж вважаю, що *****ське ІПСО! так само, як вагнерівці, Оман, ****ьож орестовича, "готувалися до війни", єрмак-тимошонка і т.д.
Просто зелена пліснява нічого іншого не вміє, окрім красти! ще резниченко-старух-дороги-гуманітарка-послиця-****ологиня.....
безкінечний потік зеленого лайна

я теж вважаю, що *****ське ІПСО! так само, як вагнерівці, Оман, ****ьож орестовича, "готувалися до війни", єрмак-тимошонка і т.д.
Просто зелена пліснява нічого іншого не вміє, окрім красти! ще резниченко-старух-дороги-гуманітарка-послиця-****ологиня.....
безкінечний потік зеленого лайна
images

А что, кто-то надеялся что многовековая коррупция вот просто так возьмет и куда-то испариться? Наивные, блин.

В общем-то коррупция никуда не делась, это было и так понятно. Другой вопрос будет ли спрос на изменение этой ситуации после войны.
Если нет спроса на изменение во время войны, то после и думать нечего.
И тут закрадывается крамольная мысль - а ведь война выгодная штука!
И не факт, что пока идут деньги, ее не затянут.

Если нет спроса на изменение во время войны, то после и думать нечего.
И тут закрадывается крамольная мысль - а ведь война выгодная штука!
И не факт, что пока идут деньги, ее не затянут.
Сейчас этот спрос реализовать нереально. Он у людей должен возникнуть, у чиновников он не возникнет никогда.

Назад
Зверху Знизу