Статус: Офлайн
Повідом.: 24213
Повідом.: 24213
Слава богу, фух.....У меня восстановимо.
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Слава богу, фух.....У меня восстановимо.
В прошлом октябре купались в амазонке, в одном из рукавов. Потом их там же ловили и жарили. Вкусная рыба.із охуліарда відов піраній, тока 8 - кровожадниє.![]()
Ох, я **** в рот в той Амазонке купацца! Там и крокодилы есть, и анаконды, кроме пираний! Сожрут *****! Особенно менструирующих баб-сВ прошлом октябре купались в амазонке, в одном из рукавов.
Федор спалился.Ох, я **** в рот в той Амазонке купацца! Там и крокодилы есть, и анаконды, кроме пираний! Сожрут *****! Особенно менструирующих баб-с
Где и как?Федор спалился.
От Фєдя, от вмієш же...Уяви: Амазонка, амазонки, ти ставиш третю чи четверту палку і, розпарений, йдеш окунутись...А там натер, але і сам не знаєш у захваті...Бр-р-р...Ох, я **** в рот в той Амазонке купацца! Там и крокодилы есть, и анаконды, кроме пираний! Сожрут *****! Особенно менструирующих баб-с
Ну, я прочитал предыдущий пост, как одно связанное смысловое целое.Где и как?
Ти вже уявляеш як пiраньi гризуть твiй натертий та скривавлений ***?.Бр-р-р...
...Обсосаний амазонками...Ти вже уявляеш як пiраньi гризуть твiй натертий та скривавлений ***?
ще й обкусаний, до кровi, вiд страстi диких амазонок! Iм вiдсмоктати чи поебтися з бiлою людиною - це що тобi з Шарон Стоун...Обсосаний амазонками...
Нє, зараз ні, ти її зараз бачив?ще й обкусаний, до кровi, вiд страстi диких амазонок! Iм вiдсмоктати чи поебтися з бiлою людиною - це що тобi з Шарон Стоун
А ти себе в люстерко давно бачив? Думаю що не Ален Делон в 40 рокiв, або 40 рокiв томути її зараз бачив?
"Тихо, тихо, - свои..."(с)А ти себе в люстерко давно бачив?
С берега - как на Украине - никто не залазит в воду, там и правда в кущах крокодилы, вечером шли - просто одни глаза, если светить фонарем. Кишит...Ох, я **** в рот в той Амазонке купацца! Там и крокодилы есть, и анаконды, кроме пираний! Сожрут *****! Особенно менструирующих баб-с
Как на"уй сходив би ти, *****юра" бучий.С берега - как на Украине -...