Ну шо там?

• Автор теми Автор теми Kraas
  • Дата створення Дата створення
О! Вже третя! Чекаємо на філософський розворот, на повернення до вічних істин.:)

треба спочатку проаналізувати глибину власне питання "шо ТАМ". а де власне - ТАМ? чи має це ТАМ межу, і який напрямок?
Що ТАМ, ніхто не знає.
Різні віровчення потрактовують це питання не одноголосно.
Деякі люди, що побували у стані клінічної смерті, дещо розповідаюсь. Але, мабуть, у згоді з прижиттєвими поглядами.

Що ТАМ, ніхто не знає.
Різні віровчення потрактовують це питання не одноголосно.
Деякі люди, що побували у стані клінічної смерті, дещо розповідаюсь. Але, мабуть, у згоді з прижиттєвими поглядами.
цікаво, айнштайн з гокінгом упевнилися у своїх теоріях та розрахунках чи навпаки - розчарувалися?

А чого я Гамлета згадала?
Раніше мої сни були пов'язані з моєю дійсністю. Навіть коли вони були фантазійні, химерні або просто страшні
Років з два я бачу впереміш з попередніми зовсім інші сни. Немовби якесь паралельне життя у густому серпанку, подібне й водночас не подібне до дійсного.
Зважаючи на мій вік, прийшла до гадки, що прірва між бути і не бути не миттєвий перехід до ТАМ..
Що цими снами мене підводять до іншого, до іншої дійсності.
Можна було б обговорити це з Славуськом, моїм ровесником, та він комуніст, вихований на науковому атеїзмі, і про Гамлета або не чув, або забув як про несуттєве. :(

Сходіл я, корочє, - посмотрєть, шо там. Оказалось - ліфт. РасхОдімся.

Вам нечего сказать, поэтому сразу на личности :незнаю: Я писала не о вас, ни о ком здесь лично. Написала о разнице мироощущения поколений. Вы считаете этого нет ?
Людям до 40 большинству просто фиолетово на вашу политику. Хочется хорошо , комфортно, весело жить. А вы притащили в современный мир срачи почти 100 летней давности.
Этот абортный выблядок кремлевский плешивый "историк" из вашего поколения. Это война пенсионеров по ее идеолгическому оформлению. Но почему то ******* тащат молодых....
Ты рассказала о себе, о своем мировоззрении, примитивном и во много детском..:рл:
1.Нет такой уж четкой разницы мироощущений по поколениям. Образование родителей наверно играет большую роль.. 2. Политика общая, как бы ты не пыталась от нее отгородиться..3. Жизнь сплошь веселая только у клиентов психиатра, да и то не со всяким диагнозом. 4. Нет ни греха, ни заслуги в том, когда кто родился. Тебя тоже касается. 5. Это война россиян всех поколений, которые допустили и терпят такую власть. Кстати, когда они получили эту власть она еще не была пенсионерской.

Останнє редагування:
Адепт!
Не добавляй к моему сюжету свои фантазии. Я может, единственная бодро переносила небольшой холод. Тем более отсутствие отопления сэкономило мне деньги на 3 пачки молотого кофе Якобс Голд в Посаде по акции.
Трехдневное отсутствие тепла в ноябре даст мне еще некоторые возможности. Я бы еще потерпела ради этого за чтением романа Ирины Вильде под двумя одеялами.
Это было про фото, а не про вас. С вами, но не про вас. Про параллельную вселенную.

ну шо там? старий досі намагається вдягнути маску мудрості? даремно: з під неї все одно стирчить ковпак блазня та чути дзвін брязкальців. :D

А чого я Гамлета згадала?
Раніше мої сни були пов'язані з моєю дійсністю. Навіть коли вони були фантазійні, химерні або просто страшні
Років з два я бачу впереміш з попередніми зовсім інші сни. Немовби якесь паралельне життя у густому серпанку, подібне й водночас не подібне до дійсного.
Зважаючи на мій вік, прийшла до гадки, що прірва між бути і не бути не миттєвий перехід до ТАМ..
Що цими снами мене підводять до іншого, до іншої дійсності.
Можна було б обговорити це з Славуськом, моїм ровесником, та він комуніст, вихований на науковому атеїзмі, і про Гамлета або не чув, або забув як про несуттєве. :(
Немає особливого зв'язку чи протиріччя між науковим атеїзмом та Гамлетом. Це поняття перпендикулярні...

На зимову перевзулись?

IMG_20241111_121217_561.jpg
Вялый Джо решил взбодриться ))

Назад
Зверху Знизу