Тут могла бути ваша реклама
  • Автор теми Автор теми Kraas
  • Дата створення Дата створення
треба спочатку проаналізувати глибину власне питання "шо ТАМ". а де власне - ТАМ? чи має це ТАМ межу, і який напрямок?
Що ТАМ, ніхто не знає.
Різні віровчення потрактовують це питання не одноголосно.
Деякі люди, що побували у стані клінічної смерті, дещо розповідаюсь. Але, мабуть, у згоді з прижиттєвими поглядами.

Що ТАМ, ніхто не знає.
Різні віровчення потрактовують це питання не одноголосно.
Деякі люди, що побували у стані клінічної смерті, дещо розповідаюсь. Але, мабуть, у згоді з прижиттєвими поглядами.
цікаво, айнштайн з гокінгом упевнилися у своїх теоріях та розрахунках чи навпаки - розчарувалися?

А чого я Гамлета згадала?
Раніше мої сни були пов'язані з моєю дійсністю. Навіть коли вони були фантазійні, химерні або просто страшні
Років з два я бачу впереміш з попередніми зовсім інші сни. Немовби якесь паралельне життя у густому серпанку, подібне й водночас не подібне до дійсного.
Зважаючи на мій вік, прийшла до гадки, що прірва між бути і не бути не миттєвий перехід до ТАМ..
Що цими снами мене підводять до іншого, до іншої дійсності.
Можна було б обговорити це з Славуськом, моїм ровесником, та він комуніст, вихований на науковому атеїзмі, і про Гамлета або не чув, або забув як про несуттєве. :(

Вам нечего сказать, поэтому сразу на личности :незнаю: Я писала не о вас, ни о ком здесь лично. Написала о разнице мироощущения поколений. Вы считаете этого нет ?
Людям до 40 большинству просто фиолетово на вашу политику. Хочется хорошо , комфортно, весело жить. А вы притащили в современный мир срачи почти 100 летней давности.
Этот абортный выблядок кремлевский плешивый "историк" из вашего поколения. Это война пенсионеров по ее идеолгическому оформлению. Но почему то умирать тащат молодых....
Ты рассказала о себе, о своем мировоззрении, примитивном и во много детском..:рл:
1.Нет такой уж четкой разницы мироощущений по поколениям. Образование родителей наверно играет большую роль.. 2. Политика общая, как бы ты не пыталась от нее отгородиться..3. Жизнь сплошь веселая только у клиентов психиатра, да и то не со всяким диагнозом. 4. Нет ни греха, ни заслуги в том, когда кто родился. Тебя тоже касается. 5. Это война россиян всех поколений, которые допустили и терпят такую власть. Кстати, когда они получили эту власть она еще не была пенсионерской.

Останнє редагування:
Адепт!
Не добавляй к моему сюжету свои фантазии. Я может, единственная бодро переносила небольшой холод. Тем более отсутствие отопления сэкономило мне деньги на 3 пачки молотого кофе Якобс Голд в Посаде по акции.
Трехдневное отсутствие тепла в ноябре даст мне еще некоторые возможности. Я бы еще потерпела ради этого за чтением романа Ирины Вильде под двумя одеялами.
Это было про фото, а не про вас. С вами, но не про вас. Про параллельную вселенную.

А чого я Гамлета згадала?
Раніше мої сни були пов'язані з моєю дійсністю. Навіть коли вони були фантазійні, химерні або просто страшні
Років з два я бачу впереміш з попередніми зовсім інші сни. Немовби якесь паралельне життя у густому серпанку, подібне й водночас не подібне до дійсного.
Зважаючи на мій вік, прийшла до гадки, що прірва між бути і не бути не миттєвий перехід до ТАМ..
Що цими снами мене підводять до іншого, до іншої дійсності.
Можна було б обговорити це з Славуськом, моїм ровесником, та він комуніст, вихований на науковому атеїзмі, і про Гамлета або не чув, або забув як про несуттєве. :(
Немає особливого зв'язку чи протиріччя між науковим атеїзмом та Гамлетом. Це поняття перпендикулярні...

На зимову перевзулись?

IMG_20241111_121217_561.jpg
Вялый Джо решил взбодриться ))

Назад
Зверху Знизу