А зачем отходить от практики?! Швейцария 4, РФ 61, Украина 1. Угадайте о чем речь) Или это принципиально уже заставить выучить?!)
Та звідки ж я знаю, що ти чистокровних кацап. Більше того, впевнений, що це не так. Бо мій власний досвід спілкування з москаликами доводить, що вони не біса не тямлять, коли їм хочаб щось сказати українською. Так що свистиш ти.
До речі, а скажи но нам, путін хуйло?
Аби тотого кацапа вже шляк трафив, до того набридають ці харцизяки - що то нація недолуга, ніякого нема з них зиску нікому, одна дурня.Та звідки ж я знаю, що ти чистокровних кацап. Більше того, впевнений, що це не так. Бо мій власний досвід спілкування з москаликами доводить, що вони не біса не тямлять, коли їм хочаб щось сказати українською. Так що свистиш ти.
До речі, а скажи но нам, путін хуйло?
Отак і корова - тямить, та не скаже.за тиждень десь вже щось тямлять. ну хоч очима вже не кліпають
Ну знаєте, я і польською можна сказати, що щось тямлю. Коли подорожуєш на автомобілі, то вже через пару годин розумієш про що розповідають на RMF FM.за тиждень десь вже щось тямлять. ну хоч очима вже не кліпають
Москалику, ти про путіна нам нічого не задвинув.Не если ему надо он в общих чертах поймет по любому. Другое дело, что ему скорее всего проще не слушать. Банально ему не хочется вслушиваться. Я могу прочитать быстро текст, а могу долго на плохопонятном языке. Какой кэш мне читать долго и без комфорта?!
Ну знаєте, я і польською можна сказати, що щось тямлю. Коли подорожуєш на автомобілі, то вже через пару годин розумієш про що розповідають на RMF FM.Доречі, кацапів вони, поляки, взагалі не розуміють. На відміну від нас.
Маскаляку на гэляку!
Зараз вам братішка з-за поребріка задасть своє коронні - а зачем?По-польськи ти будеш розмовляти навіть без помітного акценту, якщо зможеш сонорні звуки вимовляти, а кацап ні за що.
Польська й українська значно ближчі за лексикою й структурою синтаксису , ніж українська та російска, але кацапи цього не знають, бо жоден з них не здатен вивчити ні укранську, ні польську.
Ти якийсь макоцвітний, їй-право. Ваші брати - це ви? Так, мабуть, воно і є, бо ніхто більше не хоче мати до вас жодного стосунку, настільки ви кончені підараси.Это и понятно Польша же далеко от вас. А татары вот они очень близко, точнее какое близко наши братья это мы)
Мене інше дивує.Як нещодавно сказали литовці, кацапи приїздять на танках, вбивають та гноять в таборах місцеве населення, заселяють загарбані територію своїми сміттям, а потім починають дивуватись, що хтось не хоче чути їхньої белькотні.
Дебіли, блядь. (С)
Ти шо, довбойоб? (С)Батя в здании. Хавайся, кто может)
точнее какое близко наши братья это мы)
Люто плюсую кожну букву.Ти якийсь макоцвітний, їй-право. Ваші брати - це ви? Так, мабуть, воно і є, бо ніхто більше не хоче мати до вас жодного стосунку, настільки ви кончені підараси.
Мене інше дивує.
За оці три роки чого вони нам тільки не розказували - і що нас нема, і що мови нашої нема, і що фашисти ми, та казна-що мололи. А я ще тоді говорила: прийде час, і вони, розмазуючи по замурзаних їбалах п"яні шмарклі, знову приповзуть сканудити за братство. І отут головне - не повірити, а оце для пам"яті вам усім:
И что?Ну и какой вывод из матрицы три на три?! Польша Литва Украина. Языки похожи. РИ Украина. Языки похожи по другой линии. Татары РИ языки не похожи. Matrix. РИ Полльша Литва языки не похожи.
Ти таки довбойоб.Всмысле кто?! Защищает мои права комфорт. Ну может коррумпирует немного не знаю. Батя в здании. Где то так)
Шо, до сих пор дидываевалие, фошизды, наберлин?Как на украинском будет deutschland uber alles.
Хвора людына.Что не смогли даже написать?!) Это ж основная идея в лугандонии)