Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Ну наконец-то. В Украине запретили российские соцсети ВКонтакте и Одноклассники и Яндекс

• Автор теми Автор теми Platon80
  • Дата створення Дата створення

В Украине запретили российские соцсети ВКонтакте и Одноклассники и Яндекс

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    1252
Америка сотни лет подвергается терроризму.
Украина только сейчас проходит путь становления великой страны, мы сродни Америке боремся за свою свободу. Если для тебя странно, что в стране, в которой идет война с соседним государством запрещают все российское - понятно на кого ты работаешь.

нас грабят еще с 17 века, так что Америке до нас далеко:D

А ничего что из-за этой системы 1С бизнес полностью находится под контролем ФСБ? А Касперский контролирует компы, на которых установлен этот т.н "антивирус"? Когда то бы все равно надо было от этого ****а избавляться.

какие ваши доказательства?

Да здравствует Ким Чен Ын! :)

Программу 1С тоже запретить?
haa6cf.webp

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Надо еще запрещать Оперу, Гуугл, Хром и Тор, ибо через них можно одним кликом обойти блокировку (как это сделать, я не буду рассказывать по понятным причинам)

У Північноатлантичному союзі погодилися з позицією Києва, що рішення блокувати в Україні російські інтернет-ресурси є питанням безпеки, а не свободи слова.

Про це повідомили у прес-службі НАТО у Брюсселі російському агентству «ТАСС», яке звернулося по коментар.
«Українська влада чітко дала зрозуміти, що це рішення – це питання безпеки, а не свободи слова. НАТО співпрацює з Україною у зміцненні її реформ, включно з питаннями демократії, верховенства права і дотримання прав людини. Свобода засобів інформації є серед тем цього діалогу. Ми віримо у відданість України її міжнародним зобов’язанням і в чинну в Україні систему стримувань і противаг», – заявили в НАТО російському агентству.
У Росії офіційна Москва, а також компанії, що потрапили під нові санкції України, вже різко розкритикували їх, твердячи про «запровадження в Україні цензури», «наближення України до авторитарної держави» тощо.
Рішення також викликало критику і серед українців, які звикли користуватися російськими соціальними мережами й інтернет-сервісами, що опинилися серед тих, що мають бути заблоковані в Україні.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

я же оплатил рекламу
читайте ***!
право выбора - слыхал?
хочу смотрю, хочю включаю адблок.
Хочу пользуюсь соц. сетями, хочу не пользуюсь.

скрин дай с Указа где написано: "Запрещено посещать соцсети и пользоваться Яндексом"

Назад
Зверху Знизу