Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Ну что, теперь наша "Света" станет дороже..

• Автор теми Автор теми Dozor
  • Дата створення Дата створення
пралка не багато споживає електрики (як прати при 40). а праска? я, після того, як жінка поїхала, взагалі жодного разу праску до рук не брав. для мене цей пристрій взагалі без користі

8000 долларов под ключ
В батьків схожа конфігурація з SRNE 3kW/3000Вт, 24V/24В (SR-HF2430S60-100)
1400вт панелів. Коли сонце то перуть і малий тен в бойлері
Ціна питання до 50 тис грн зі всім.

Вкладення

• Screenshot_20240601_103652.jpg
    Screenshot_20240601_103652.jpg
    229.5 КБ · Перегляди: 27
а так да ... смоченную марлю развесить на стуле (одним концом - в тазик с водой) и на обдув. )))
Там є нюанси - наприклад, при високій вологості цей "кондиціонер" швидко перестане працювати. Але якщо придумати теплообмінник, а не пускати вологе повітря в приміщення, то ідея непогана. В сухих та спекотних штатах типу Аризони таким чином охолоджують будинки.

150 Вт в швидкому режимі при 30 градусах з відповідним порошком. Екофлоу тягне легко.
Да.Быстрая стирка 30 град примерно 30 мин.Но вроде не сильно рекомендуется этот режим.Где-то читал,что плохо для стиралки.Поэтому стираем обычно 60 град 1 час

Поэтому стираем обычно 60 град
а нащо синтетику (ПП футболки, бавовняні футболки, джинси, ПП фліскі) прати на 60 град? на кожній з цих речей є рекомендації для прання і здебільшого це 30-40. для улюблених джинсів 40+ то взагалі вбивча температура.

В батьків схожа конфігурація з SRNE 3kW/3000Вт, 24V/24В (SR-HF2430S60-100)
1400вт панелів. Коли сонце то перуть і малий тен в бойлері
Ціна питання до 50 тис грн зі всім.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Лол, я контролера живого с ковидных времен не видел. Вайбкр, телеграмм, ватсап
Так и я не видел, но у кого счётчки снаружи висят, то показания раз в месяц контролёр списывает, и их видно числах в 20х в личном кабинете Обленерго.
Иногда пропускают месяц, но не больше.

пс панель всего 800 ват . ето только лампочку засветить

нужно такую по минимуму брать
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

цього літа я вирішив не користуватися кондиціонерами. буду заощаджувати. достав пильний вентилятор. :(
пральна
на хавчике можно еще сэкономить-макарошки,пельмешки..
не пить не курить и девок не водить...
книги не покупай...интернет это лишнее-буржуйские технологии

Посмотрим, что будет зимой. У меня сейчас на зиму одна альтернатива - электро обогреватели.
Все остальное - только на словах районного руководства.
Зеваю только нервно....
именно...
я тож только электрообогреватели...
газа нет оборудования
кто знал что они такие пидары...
а как кричали-в военное время тарифы не поднимаем...уроды..

.... я, після того, як жінка поїхала, взагалі жодного разу праску до рук не брав. для мене цей пристрій взагалі без користі
Не зрозуміло. Ти при жінці прасувальницею робив? А тепер ходиш м'ятий, як із дупи? Це повна деградація.

Удивили.
Сегодня открыл личный кабинет Облэнерго и неожиданно увидел, что внесли туда новый счетчик. Это хорошо.
Теперь можно спокойно вводить показания. Достаточно оперативно ввели - через полторы недели после замены..

Назад
Зверху Знизу