Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Ну что, теперь наша "Света" станет дороже..

🔴 21:29 Повітряна тривога в Харків.обл.
  • 🔴 21:29 Повітряна тривога в Харків.обл.
ти що зранку вже їбанула скломою, засранка стара? який я нік "змінив"? з якого на який?
Я должна помнить ники всяких макак-резусов? Сам знаешь. "На який" - поднапрягись и догадайся. Ава почему зелёная? Это от злости или из-за любви к цвету?

Ладно, подумай до вечера.

Я должна помнить ники всяких макак-резусов? Сам знаешь. "На який" - поднапрягись и догадайся. Ава почему зелёная? Это от злости или из-за любви к цвету?

Ладно, подумай до вечера.
злив зарахований, опудало... йде вже нахуй, засранка недолуга... як тобі подобається бути посланою нахуй щодня, я не втомлюся та рука не здригнеться.

Слишком часто повторяешь "про копийчины". Цикаво.:D
так це очевидно щодо тебе. дивись сюди, тварюка: у кожній з тем на ХФ, які викликають той чи інший ступінь обурення суспільства (відставка Залужного, підвищення тарифів, мобилізація) з"являються чотири форумних троля-засранця: блядорус, вшивий, мадам єбанашкіна та лайнокуля та роблять усе, аби зафлудити тему чи спровокувати срачі...

так це очевидно щодо тебе. дивись сюди, тварюка: у кожній з тем на ХФ, які викликають той чи інший ступінь обурення суспільства (відставка Залужного, підвищення тарифів, мобилізація) з"являються чотири форумних троля-засранця: блядорус, вшивий, мадам єбанашкіна та лайнокуля та роблять усе, аби зафлудити тему чи спровокувати срачі...
достали уже
сритесь в ЛС

це ти про себе, хвора паскуда?
Ты сари, как тебя бомбануло. А ведь я только интеллигентно намекнула, что нехорошо ходить в мятой одежде.
злив зарахований, опудало... йде вже нахуй, засранка недолуга... як тобі подобається бути посланою нахуй щодня, я не втомлюся та рука не здригнеться.
Ох, ты ж вояка завзятый, рука у нього нэ здрыгнецця :D Отож и видповидь про копийчыну, робітник нєвідімого фронту.
Твої послання як "білий шум", дурбєцєло.

А ведь я только интеллигентно намекнула, что нехорошо ходить в мятой одежде.
тьопай нахуй, "арістократка". мені натяки від бруднодупих кацапів не потрібні.
Отож и видповидь про копийчыну,
я тобі вже все відповів. чи прочитати альцегеймер не дозволив? і надодачу: іди нахуй, тупа засранка

Останнє редагування:
Та я й дивлюся, що у кожній особливій темі ти провокуєш напруження та розгойдування у час війни, підсираєш зненацька тезами з методички.

Де ти, а де суспільство, йолопе. :D

А бісишся тому, що затискають шоколадного рота та не дають гавкати.

Але ж є гарна новина - забув "про шашлики". Мабуть, подавився :іржач:

Та я й дивлюся, що у кожній особливій темі ти провокуєш напруження та розгойдування у час війни, підсираєш зненацька тезами з методички.

Де ти, а де суспільство, йолопе. :D

А бісишся тому, що затискають шоколадного рота та не дають гавкати.

Але ж є гарна новина - забув "про шашлики". Мабуть, подавився :іржач:
іди нахуй, чорнорота лошиця

Мои 40 квт мне обойдутся гривен в 170-180. А у кого электропечка?
У мене все електрика.. Зашквар. Чому зрівняли тариф на електрику і з газовими пічками, і з електричними? Це не справедливо.. Немає ж альтернативи, неможливо окремо в квартиру провести газ, навіть здоровий балон ставити заборонено.

в Кропивницком активно отрезают провода и отключают воду я аж удивился ихней оперативности так что вариант с неоплатой отпадет быстро . хотя у вас скорее всего нельзя отключать так как прифронтовая зона
"Відключаторів" ловити та здавати "бусифікаторам". Най кацапам відключають.

у них я уверен бронь и упакованы нехило в плане приборов . там где кошмарить народ деньги находят и плюшки дают

вообще была мысль позвонить в сбу - подозрительный чувак метки на крыше ставит

Еге ж, ще запропонуй профілактичну роботу. Електричними дротами на місці. Під напругою :D

Ну, знехтувало вимикало під час робіт правилами електробезпеки. Буває...

Они ж трындели, что до ста киловатт будет старый тариф. Одинокие пенсы, которые на это понадеялись, сейчас наверно в шоке.
Одинокие с маленькой пенсией скорей всего на субсидиях, да и расход у них небольшой… так что для них это ничто… вот для семей, которые пытаются выживать, это существенно- там повысят, еще где… сумма общая скоро за летний период наберется, как за зимний до повышений…

Одинокие с маленькой пенсией скорей всего на субсидиях, да и расход у них небольшой… так что для них это ничто… вот для семей, которые пытаются выживать, это существенно- там повысят, еще где… сумма общая скоро за летний период наберется, как за зимний до повышений…
если коммерческий тариф тоже повысят то он потянет в верх цены на товары и услуги

Епстессно! Но особо в восторге будут жители 6+этажек. Там лифты, стоимость их эксплуатации входит в квартплату.

Для перебивки, но близко к теме
Сушилки для белья у меня тоже нет.
Летом веревки на балконе, зимой в ванной.
Затеяла постирушку в тазу, а голуби балкон засрали.
Дождутся они от меня еды, неблагодарные. :(
Пока вода в кране, нужно не зевать. А то по старинке на речку ходить придется 45 минут пешком в одну сторону.

голуби балкон засрали.
Дождутся они от меня еды, неблагодарные. :(
Шо, прикармливали? Зря! Сколько насмотрелся обгаженных квартир, пока там окна ОСП не забили...

В Венеции, кажись, штраф за кормёжку - €300. Ибо помёт даже камень разъедает. Крысы с крыльями :(

Решение - пластиковая сетка, продаётся в рулонах, отрежут нужную длину. Не антимоскитная, конечно: комары пролезут. Ибо ячейка - 1х1 см.

Но голуби точно не пропхнутся.

Назад
Зверху Знизу