ну что,какие там новости?

Цитата:
Сообщение от batuta77
Згоден
авжеж
Чого? Чому?:клас::пиво:
ЗГОДНИЙ, ЗГОДЕН – ЗГІДНИЙ Згодний, згоден, -дна, -дне. Який дає, виявляє згоду комусь, солідарний з кимсь тощо. – Ви будете зараховані на історичний факультет. Згодні?.. – "Згоден" (Григорій Тютюнник); \[Паріс:\] Слухай, сестро, як ти мене затримала для того, щоб я такі слова приймав від тебе, то я на те не згоден (Леся Українка); – Я зо всім згодний (Б.Антоненко-Давидович). Згідний. 1. (до чого, з чим). Відповідний до чогось. Головна річ: відповідно поставити питання і дати на нього відповідь, згідну зі звісними нам фактами (І.Франко). Пох. згідно (з чим). 2. Те саме, що згодний. Я не згідна з тим, щоб для розуміння чиїх-небудь віршів треба знати життєпис автора (Леся Українка); – Я не згідний був ні з чим (Ю.Яновський)
 
---------Таким образом, российский президент повторил знаменитый поступок экс-президента Украины Виктора Януковича, который на своей первой пресс-конференции после бегства в Ростов-на-Дону в эмоциональном порыве сломал ручку. Со словами,йёбан.... в рот.

два не система ...
 
1423690689-4313206149fd465b8d86f115977bf3cd.gif
 
ого - уже 12 часов общаються
 
По сценарием всех сериалов , где то в Минск-87, должна начаться интрига.

В 87 серии хуйло упадет с лошади и у него будет амнезия до 108 серии :D:D:D нихуя помнить не будет, даже в туалет ходить под себя будет ...
 
Назад
Зверху Знизу