Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Новий виток війни Росії проти України 2022 року

Re: Новый виток войны России против Украины 2022 года

Пишут что последний мост соединяющий Лисичанск и Северодонецк взорван, а это значит только одно - наша группировка на Азот оказалась в окружение.
Так взорван или *****ы его артиллерией разрушили?

Навіть Скрипін у якого кума на 1+1 не витерпів

Из всех плюсов он только с кумой общается и не считает их нормальным каналом хотя к куме на шоу ходил и плевался пару раз. У мыши Скрыпин свой кактус - право на владу:іржач:

На 23 февраля у нас было "типо" 850 танков- типа потеряли 100,захватили 200,Польша+ Чехия передали вместе порядка 280 танков, уничтожено захвачено 1300 оркотанков. Думаю ****ят шо потеряли 100 танков,ой как ****ят

Потеряли может и 100, но ещё повреждено очень много, а из за отсутствия деталей и ремонтных заводов считай тоже недвижимость.
850 шт. то что то оптимистично. Помниться ещё при Ющенко миноборы давали цифры ,около 300 шт. но это именно рабочих. А 850 шт. это наверное вместе с теми что под забором на ХБТРЗ стоят не один десяток лет.

будут уговаривать сдаться

17.05
...
Вангую, що зараз посилиться на нас тиск зі сторони макрон/шольц/драгі - нада переставать стрелядь, нада заканчивать вайну.

Зі. Продовжуємо вірити в союзників та ЗСУ.

Тому що карає не Президент, а СБУ, Прокуратура, поліція та врешті суд.

пригадати, чиїми креатурами були Голова СБУ Грицак та Генпрокурор Луценко? Чи хто очолював СБУ, МВС, РНБО у 2005 році?
Врешті, вся ця бездіяльність дуже нагадувала злочинний зговір.
Не буває злочинів без злочинців, шаленої корупції без хабарників та розкрадання бюджету без крадіїв. А все тому, что багато хто в розлідуваннях злякався вийти на самих себе.
Нажаль, зараз не на часі розглядати подібні питання, але важкість сьогоднішніх наслідків військового втручання напряму залежить від того, що вищі державні службовці протягом всіх років Незалежності своїм збагаченням турбувалися набагато прискіпливіше, ніж державними інтересами, заради яких були обрані або призначені на свої посади.

Из всех плюсов он только с кумой общается и не считает их нормальным каналом хотя к куме на шоу ходил и плевался пару раз. У мыши Скрыпин свой кактус - право на владу:іржач:

Та ні тут прикол в тому що арєстовіч це корєш Скрипіна, він його неодноразово запрошував на свої ефіри і вони там весело спілкувалися і так далі. І от що тепер :незнаю:

abaedbb786d42a6a480a0.webp

А чому ти спілкуєшся у вигляді буряків? Ссиш що я дам тобі відповідь на це питання публічно, бо знаєш що це буде?
Ну так от я відоповідаю публічно: хто окрім верховного головнокомандувача має віддавати наказ на підрив мостів одразу після того як перша ракета полетіла з території рф? Особливо це стосується антонівського мосту на Херсон. Це ж елементарні речі на війні.
Якщо нинішня влада "готувалася", як вони кажуть, чому на опорах не було вибухівки? Чому "порохоботи" воювали з коктейлями молотова у тому ж Херсоні і були розстріляні у парку з кулеметів? І не тільки у Херсоні. Під Києвом теж. Те ж саме стосується мостів на Чонгарі.

Я правильно розумію що "порохоботи" мали у мирний час до вторгнення носити вибухівку на опори мосту щоб сісти за "******"? Це я вже не говорю про те де цю вибухівку "порохоботи" мали знайти.

Та ні тут прикол в тому що арєстовіч це корєш Скрипіна, він його неодноразово запрошував на свої ефіри і вони там весело спілкувалися і так далі. І от що тепер :незнаю:

Мб я ошибаюсь но то было до того как он к ермаку устроился знакомый да а друг точно нет.

0b5c50b10804ab2b76cbf.webp

З якою метою ти продовжуєш відповідати на публічні повідомлення мені у приватні? Це якась особлива форма сміливості поціновувачів комедійного жанру?

Відовідаю знову одним простим запитанням: як ти гадаєш, люди яким не видали навіть зброю коли помирали під російськими кулеметами були "порохоботами" чи робили це зі словами вдячності Володимиру Олександровичу?

***ло согласно получить Украину на блюдечке

А как это в мирном договоре описать? ***ло нынешние огрызки не нужны, ему и договоры не нужны, ему надо что его армия вышла к Карпатам или хотяб до Одессы.

Пишуть,що Шольц начебто "не в курсі".

Вкладення

• .webp
    .webp
    51.7 КБ · Перегляди: 209

Хорошо сказали в Тик-Токе: Если ты любишь Украину, то ты автоматически враг россии

А тепер напиши це людською мовою. Я розумію що в тебе російськомовна щелепа заважає спілкуватися державною, то ти хочаб на російському діалекті висловлюйся нормально

Ги ги.
оксюморон, а де твоя російськомовна щелепа?
Загубив?
Ти ж на *********цькому діалекті завжди писав.:незнаю:

Назад
Зверху Знизу