Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Новий виток війни Росії проти України 2022 року

Re: Новый виток войны России против Украины 2022 года

Якщо вірити Арестовичу. :незнаю:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

...

Оно так зашкварилось на брехне, что уже даже когда, возможно, правду говорит, думаешь: брешет, ****.

Да, с душком чел, иногда глаза режет от его вони.

А где ж правду искать?

А где ж правду искать?
После того, как по официальным украинским сводкам ещё в 14-15 годах рассказывали сказки про то, как Украина удерживает ДАП или Саур могилу и при этом мотодрыла и остальная сепарня уже видесвоего куража в этих местах показывала, я не верю никому.

Дали РСЗО:yahoo:

Оно так зашкварилось на брехне, что уже даже когда, возможно, правду говорит, думаешь: брешет, ****.

Він просто балакуча голова. У 2004 взагалі працював на Вітренко. Каже усе що нашепче Єрмак та Подоляк.
А так доволі розумна людина, цікаво балакає і видно що не дибіл. Якщо я слухаю Арестовіча і починаю сумніватися я заплющую очі і уявляю що на його місці сидить русскій Єрмак. І все встає на свої місця. :D

Він просто балакуча голова. У 2004 взагалі працював на Вітренко. Каже усе що нашепче Єрмак та Подоляк.
А так доволі розумна людина, цікаво балакає і видно що не дибіл. Якщо я слухаю Арестовіча і починаю сумніватися я заплющую очі і уявляю що на його місці сидить русскій Єрмак. І все встає на свої місця. :D

Так он с 2014 порохоботом был. Райнина и остальные порохоботы его на форуме тут выкладывали, аж бегом.

Якщо вірити Арестовичу. :незнаю:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Ну, по-перше арєстовіч просто переповідає власну стрічку у твіттері. Власні "інсайди" у нього на рівні "УПЦ МП повністю відріклася від москви, *** буду, зуб даю. Більше не пишіть що влада *****асів захищає секту РПЦ ФСБ, вони вже хороші"

Anděl;70644196 сказав(ла):
Так он с 2014 порохоботом был. Райнина и остальные порохоботы его на форуме тут выкладывали, аж бегом.

Нічого подібного. Він тоді працював на господаря нинішньої влади, громадянина Ізраілю та Швейцарії коломойського (який дуже любить росію, як виявляється). Працював у виданні "антікор" і генерував таку кількість фейкового лайна що було соромно.

Ну, по-перше арєстовіч просто переповідає власну стрічку у твіттері. Власні "інсайди" у нього на рівні "УПЦ МП повністю відріклася від москви, *** буду, зуб даю. Більше не пишіть що влада *****асів захищає секту РПЦ ФСБ, вони вже хороші"

Зрозуміло. У мене не так й багато вільного часу на новини, волонтерю.

Назад
Зверху Знизу