Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Новий виток війни Росії проти України 2022 року

Re: Новый виток войны России против Украины 2022 года

Я тебя *****рская ****ь и голым не видел. Обращайся к своим друзякам сладеньким.
Мусор - он и на пенсии мусор. Сидит в Белгороде и *****ом меня называет. Ладно, перейду на понятный язык. Брысь под шконку, петух гамбургский! Твое место у *****и, дырявый!

Шось расєйський пропагандист розхвілювався. Модератори, коли расєянен тут ***ню на українських військових гонить, то норм?

Та попустись. Я вже навіть не дивуюсь. Війна, з 2014-го, а чорт с *****ським айпі, який навіть не маскується, щось там задвигає у режимі 40/60. На *****ську пенсію та *****ську ж з/п. Ну то таке, за з/п скоріш за все ****ить. Але ж за всі ці роки тут скарг було - сашко-напівтурок від заздрощів помре.
Адмінам та модерам *****.
Ну так то й так.

Тут никому не интересны твои попытки оправдать своего деда власовца.
А что плохого сделал Власов? И что хорошего сделал твой дед нквдист?

За часив совка у нас був геноцід, 2 голодомора, знищення поетів, вчених, і т.п, переселення українців на схід расєї, заселення сюди москалів, заборона української мови, русіфікація... Теріторія то таке, головне що вони зробили з українцями.
За часів совка, так само як і за часів Російської імперії, українську мову знищували. Коли брутально, а коли витончено. Прикладом витонченого знищення мови може послугувати українсько-російський словник 1985 року видання. Там майже нема українських слів, трохи видозмінені російські. Дивишся в словник, і думаєш - та це одна мова! Хоча мови зовсім різні. Весь період існування України в складі Російської імперіхї, СРСР, з наших людей витравлювали все національне. За часів Олександра Першого вояка українця, що відзначився в бою, нагороджували приставкою "В" до прізвища, тим самим причисляючи його до титульної нації. Як приклад цього - одіозний актор, що любить постріляти з кулемета по українцях, ПорєченкоВ.

.. сашко-напітурок..

Цікаво, якби його не випиляли з форуму, що цей навіжений зараз верещав би? Ну то я так, насправді питання риторичне.

А что плохого сделал Власов? И что хорошего сделал твой дед нквдист?

В принципе, одно дело делали - утилизировали большевитско-комуняцкий скот

Там The Times новую историю про "призрака Киева" принес:

A fighter pilot known as the Ghost of Kyiv died in an air battle last month after allegedly shooting down more than 40 Russian aircraft, it can be revealed.

Major Stepan Tarabalka, 29, a father of one, was killed when the MiG-29 he was flying was shot down on March 13 while fighting “overwhelming” enemy forces, according to local reports.

Лично мое село сожгли русские солдаты из РОА
Какое твоё, название напиши? А мы интернет полистаем, и фамилию дедушки можешь написать заодно, интересны его заслуги?

власовцы из бригады полковника Духопельникова РОА, в сентябре 43-го сожгли мое родное село

Зараз однокуйственно абсолютно, можуть припхатися їх онучата і спалити любе село, а можуть онучата їх червоних опонентів.

Бірюков Юрій повідомив, що автотехніка була передана військовим всеукраїнською благодійною організацією «Благодійний фонд Порошенка».

В принципе, одно дело делали - утилизировали большевитско-комуняцкий скот
Та я ж вопрос веллу задал, а не тебе, пусть ответит,

Как и тысячи других украинских сел. Моя мама лично видела из посадки, как и всё село.
Название у села есть? Примеры приведи? Что мама видела из посадки, какое расстояние до посадки? Или они пришли и представились, "Мы Власовцы будем палить ваше село"?
Читаем про Платон Духопельников читаем:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Твоё село на Волыни?
Он сослуживец твоего дела по нквд,

Назад
Зверху Знизу