Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
э нет, если объявит официально, то там этого ****а много
Що казати, якщо ще два тижні тому Талібан (терористична організація) вмовляла Путіна почати переговори. Аль-Каїда до терактів на АЕС не дійшла, а Путін - вже працює.Ми ж про військові операції говорим, а не методи Аль-Каїди. Хоч Аль-Каїда проти Путена просто молокососи.
Ну, он менжевался ещё. Типа, я не я. Хотя, пишут, уже успел дать заднюю. Но это ничего не значит, всё равно может напасть. Собссно, сколько-то войск беларусов в Черниговской области есть давно. Но они боятся наступать.А разве были сомнения?
вот и посмотрим как они себя поведут... хотя думаю там ряженых много будет.. под видом беларусов будут *****ы северные переодетые..Может и не нормальные, но не ебнутые как *****ы. Им ненависть к Украине десятилетиями не прививали, даже наоборот усач постоянно за дружбу пел пытаясь казаться нормальным перед миром.
Ну треба, і шо. Україна тим часом мобілізувала 150 000.
Як друга по силі армія світу взагалі докотилася до такого - канючить допомогу то в Сирії, то в Казахстана. Це навіть не повністю армія була, а вперемішку з каральними органами.
Програла, тепер намагаються нашкрябати поповнення, Вагнер-Ху*гнер, взагалі ні про шо, скільки там людей можна нашкрябати. Добровільно бажаючих немає. Цих що зараз мамкам дзвонять взагалі відпускати не можна, вони тільки говорять всі шо першим ділом звалять із армії. Ще й розкажуть всім.
Де там? Цілі частини зняли у повному складі і відправили. "Там" тільки двоє днювальних по ходу лишилося на хазяйстві. Парки порожні, техніку всю теж забрали.
В "росгвардіях" те саме, тільки там уже по факту не існує в повному складі цих частин. Як була рота ОМОН, чи СОБР - так припинила своє існування. Півтори каліки лишилося сторожити розташування.
У нас щас не то, шобы не куда было их деть.
вагнер не поможет, этож их тоже порубят. а кто потом будет в сирии и африке?
сирийцы обосрутся, арабы вообще нынешние распиздяи и ссыкуны в основном. тем более на чужой территории.
реально ждем пока ктото кокнет путлера.
***** праздник будет
вагнер не поможет, этож их тоже порубят. а кто потом будет в сирии и африке?
Ти ж в курсі що від бажаючих відбою немає.
Україна може мобілізувати мільйон чоловік.
Тут уже не до Африки. Може вибухнути майдан всередині Росії і в Білорусії. Треба тримати там достатню кількість мордоворотів щоб розганяти мітинги.
Сподіваюсь ти не з мордору
Майдана там не будет точно
Теж сподіваюсь ти не з мордору.
Закономерно. Думаю Мадуро согласится.Санкции снимают при условии, что с *****ами рвут.
Закономерно. Думаю Мадуро согласится.
Закономерно. Думаю Мадуро согласится.

Санкции...