Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Новий виток війни Росії проти України 2022 року

Re: росія нападе у середу, 16 лютого?

Я этот ход с признанием Дыры не понимаю.Одни минусы для Козломордии.
Если куйло садит своих приблеженных на 7 метров то там адекватности нет.
По хорошему его должны свои будут завалить в ближайшее время новичком типа сердечная недостаточность

Так вже ж видно. ***ло ж вже заявив, що треба мінськ виконувати.
Нічого він не підпише. Тож зробили це лише для того, щоб ***ло зміг про той мінськ нагадати.

Визнати диру - це найкраще, що він може зробити. Для нас. Не можуть вони там бути настільки тупорили.
Бо тоді Україна легко вийде з мінську, яким її шантажують увесь час.
Як Ху@ло буде пояснювати лохторату своє непідписання.
рюССкіє свої не кидають?

рюССкіє свої не кидають?

Своїм якось пояснить. Нассить в очі - їм норм, захавають.

Але він знову злився по суті. Ідея була - "депутати хочуть визнати, *****и хочуть, дирівці хочуть але я такий добрий, я хочу, щоб все було ок, щоб мінськ такі імплементувати бла бла бла". А по факту ж знов зливається. Своїм то нассить в вуха, пох, а от в світі всі ще більше його йобнутим вважають бо розуміють, що він те звернення робив сам собі.

Бидон заявил что американские войска участие принимать в конфликте не будут
Но мы помогли оружием как могли
А зачем их отвлекать от главного? Когда ****** грохнут табакеркой, в Москве начнется безвластие. Кто то же должен будет организовывать вывоз американцев и европейцев из москвы. И сбрасывать *****ов с колес самолетов, как в Кабуле.

Я этот ход с признанием Дыры не понимаю.Одни минусы для Козломордии.
Именно. Конечно не хочет. А у него уже и вариантов нет, ему по губам хуем поводили и теперь либо в омут с головой, либо по землянкам расползаться утеревшись. Надеется до последнего , что согласятся поделить может быть.

для такого признания необходимо обращение не госдуры а представителей лднр.

Вот к примеру как он признал абхазию.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Ужас, что стало с украинцами(
Рамзан Ахматович сказал шо любит украинцев.Ты может шото имеешь против Кадырова.А ну ка, ну ка кажи шо маєш проти..
вельмишановне паньство слухає уважно.

Украине открыли неограниченный безвозвратный кредит на преодоление *****ской агрессии. Так что с этим проблем не будет.

Надо было помочь с авиацией и флотом
А то вообще поставить на постоянное дежурство авианосец в черном море
А так броня есть,джавики есть а вот с авиацией туговато
Ни сбить ни взлететь

Нащо це Ху@лу?Наполягав би на Мінську і надалі,а воно таке отчебучило.:незнаю:

Україна саботує мінськ бо не може виконати ті вимоги, тож підняти цю тему повище має сенс. Давно вже ним Україну шантажують. От він на фоні визнати/не визнати й підняв цю тему.

Мене більше цікавлять оті ультиматуми що до виводу натівських військ зі східної європи до стану 97 року. Це ж явно неможливо ніяк та ніколи, абсолютно очевидно було, що його *** пошлють.

Это неправда. Основаны - да. Но сотни лет Львов не был украинским, а Прага - чешской. Или что ты вносишь в эти понятия?
Тебе третий раз повторить? Львов, Прага, париж, Берлин, Лондон - все были городами, принадлежащими их народам всю их историю. От начала до конца. То что на маскве правят азеры и чечены не делает маскву азербайджанской и чеченской. Или делает, по твоему?

Назад
Зверху Знизу