Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Новий виток війни Росії проти України 2022 року

Re: Новый виток войны России против Украины 2022 года

Видео якобы взрыва на Азовстали оказалось на самом деле взрывом на складах в Балаклее в 2017 году.

И надо же кому-то эти вбросы делать, причем вроде бы с нашей стороны поступила эта инфа... Бесит.
да, я тоже сначала разозлилась, а потом думаю, пусть лучше будет фейком, чем правдой

Видео якобы взрыва на Азовстали оказалось на самом деле взрывом на складах в Балаклее в 2017 году.

И надо же кому-то эти вбросы делать, причем вроде бы с нашей стороны поступила эта инфа... Бесит.

Просто є список обєктивно перевірених джерел інформації. Але ж це нецікаво там почитати. Треба ще піти на гавноТвітер надивитися і начитатися ахінеї всякої і очманіти повністю. І рознести повсюди шо у Шойгу інфаркт - "Може і фейк, але комусь приємно".

россияне его больше любили и уважали когда он был министром МЧС, а на посту МО его обсиоали мол летехха запаса.
Вам россие виднее.

Орки об'явили режим тиші в Маріуполі і після цього скинули 3 кілотонну бомбу на лікарню, де ховались жінки с дітьми і поранені.

Орки об'явили режим тиші в Маріуполі і після цього скинули 3 кілотонну бомбу на лікарню, де ховались жінки с дітьми і поранені.

3 килотонны это тактический ядерный боеприпас. Там скинули 3тонные

Вчора моїй дочці її бойфренд фотку прислав, він в ЗСУ - бомжара щопісець, якась роба, типа тієї, що нацикам на першому курсі видають, бронік из серії 'їкрпоймі'

Одяг і броню видавали всім зі складів, склади 3 роки ніхто не поповнював, так шо хз, може у них шось і скінчилося вжє...:незнаю:

А я всі роки тут писала, що *****ня - взагалі не люди. А мене банили за це. А я завжди знала.

Есть и такое мнение

А я всі роки тут писала, що *****ня - взагалі не люди. А мене банили за це. А я завжди знала.

Айданепизди
Я чтоли на русском языке графоманил и развлекал *****ов своими книжонками?

Угу. Якщо вірити. Та може він й справді так думає. Це з розряду коли у зведеннях наших ЗСУ: вау, ми вбили їх 20000. А те, що мирняка вже мабуть стільки ж в нас вбито, не кажучи про військових, яких вже не вистачає і вже наші у військомат гребуть як ті ****сти усіх без розбору, а в нас інформаційна кампанія ****іти, нібито ніхто нікого не гребе, всі добровільні самі йдуть. Іншого колегу на тому тижні зупинили, видали повістку, він казав, що в черзі часа чотири стояв, і всі такі добровольці, що прям цензура не пропускає. Черги може й є, але через те, що, по-перше, там процес "якось по-*****ьному написан", а по-друге, туди вже майже не силоміць пригоняють. Але так, ми перемагаємо. Все буде Україна, авжеж... Але чи для українців?

Але ж в нас тільки друга хвиля мобілізації поки.Є різні кто добровільно ,а є кто ховається.Таке завжди було .Є кто с бойовим досвідом і поки дома.Є кто і в армії не був ,а пішов.

Назад
Зверху Знизу