Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Новий виток війни Росії проти України 2022 року

Re: Новый виток войны России против Украины 2022 года

Ну,особисто в мене є така претензія,що цю армію створив у свій час Порошенко,при чому дуже великими зусиллями,а Зеленський просто присвоїв чуже,як і "велике крадівництво".А Порошенка звинуватив у "державній зраді".Чи ні?

Ні звичайно. І шо як створив Порошенко? Тепер Порошенка не переобирати двісті років бо він її створив? Він її створив тому що інакше не міг, тому що агресія на країну почалася, а не тому що він такий неповторний. Шо значить "присвоїв чуже"? Це власність чиясь чи що? Сам оціни шо за дурню ти городиш.

С чего ты решил , что я собираюсь что-то сравнивать!? Да и не рано ли вы крылья расправили!?

Навіть не знаю до кого ти звертаєшся весь такий пафосний.

"Какие-то слова"? Вот давай представим следующую ситуацию. Зеленский и ***ло подписывают в Стамбуле мирное соглашение, по которому ****е отходят Харьковская, Луганская, Донецкая и Херсонская области, то есть сухопутный коридор в Крым, ну и вода днепровская бонусом. Зеленский произносит красивую речь в СБ ООН, типа, я остановил кровопролитие и предотвратил 3-ю мировую. После этого тебе перестанут жать руку и говорить "O, Zelenskiy, super"? Я уверен, тебя ещё и обнимать будут. А что делать мне? Как мне относиться к "каким-то словам" сказанным с умением в нужное время?

Для коридора в мрык харьковская область не нужна
Купи карту лапоть

Лапоть у тебя в голове, ******ок. Научись тексты читать и при этом понимать их правильно.

Прочел
***ня какая то
Поток сознания

Раз начали ****ься между собой, значит сильно хорошо стало.

Зрадофіл без зради погано себе почуває, як куряга без нікотину, шукає зраду, не вірить що її немає, якщо добре копнути має знайтися.

Кому стало хорошо?
Ну вы же сретесь, вам значит. Я зашла про "новый виток" почитать, а тут ****.
Хреновая традиция объединяться "перед расстрелом".

ИМХО: ролик про защитников Мариуполя может негативно сказаться на авторитете верховного. Ибо со слов Люси: там победа на победе..а тут..ві не провокатор, часом?:іржач:

Смішно тобі, консервація? Ну раз такий стратег виймай карту і малюй стрілки. Покажеш потім.

а шо такое?:іржач:давайте назначим кого-то виноватьім! для побед-верховньій..а для зашкваров-назначим. ну или по старинке. Най Порох буде!:іржач: И вам привьічнее. И ничего обьяснять не надо.

А, ти просто дурашка.

Тю, а я думав, ти дурника вмикаєш. А насправді, це в тебе природнє.

Ясно, люди які вірять в твою феєричну брехню - наївні дурбелики.

Вилкул, похоже, проявляет себя достойно...в данной ситуации
Он просто понимает, что если рыпнется - то найдет свою голову на тумбочке.

российский военный корабль, таки сходил на ***...:D

Дід Пахто. Я тебе взагалі тут вперше бачу. Так шо іди на Ростов.

Повилазили зрадофіли звідусіль і сидять соплі на кулак мотають.

Я тебя постоянно тут вижу, умник. ****уй на КиевФорум.

Назад
Зверху Знизу