Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Новий виток війни Росії проти України 2022 року

Re: Новый виток войны России против Украины 2022 года

Насколько понимаю- новые получит бундесвер. А те что у них сейчас- обещают передать, и быстро

ні. Німеччина офіційно заявила, що все, що могла, щоб не зменшувати власну обороноздатність, вже дала. Але вона не проти постачання нам зброї з заводів( держава контролює обіг зброї та техніки та дає дозволи на експрт). Тобто якщо ми домовимось з якимось виробником про постачання нам зброї, то уряд буде не проти.

Це офіційно. Неофіційно звичайно ж може бути будь-що.

Вести с фронта.
Встретил знакомого,у которого напарник по работе сейчас в Мариуполе.Бывший атошник.27 февраля уже был там...
Сегодня боец звонил.Коротко-паники нет,оборона крепкая,все заминировано,орки боятся лезть.
Боеприпасов и еды хватает.Короче,с его слов все отлично...
Ну вот как такой народ можно победить?

Вести с фронта.
Встретил знакомого,у которого напарник по работе сейчас в Мариуполе.Бывший атошник.27 февраля уже был там...
Сегодня боец звонил.Коротко-паники нет,оборона крепкая,все заминировано,орки боятся лезть.

Добра новина, сподіваюся так воно і є насправді!
І це добавляє віри в нашу перемогу!

ну на всіляких відео з маріуполя бійці виглядають норм та впевнені в собі - тож повинно бути все ок.

****ый стыд...
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Вилкул...Война проявила адекватность

имхо, развал будет норм концовкой
Рано или поздно это произойдет.
Вести с фронта.
Бояться, да, но на днях там у моего друга детства сын там погиб.

Народ вообще невозможно победить. Любой - если это народ. У нас, похоже, народ таки да, имеется.
А население победить можно. Вот ломонись *****ы в 2010 вот так - и у них бы, возможно, дело выгорело.
Бояться, да, но на днях там у моего друга детства сын там погиб.
У меня там кузен погиб и вся его семья.
Вата были ватная, даже в подвале сидя, ныли - это Азов обстреливает, их соседи хотели даже выгнать на улицу, да детей пожалели. Ну, а бомба все уравняла.

*****и педофіли.
Все шо достатньо про них знати.

Вести с фронта.

И как тогда это понимать?

Народный героизм не отменяет, а компенсирует проебы в подготовке к войне. Думаю, правду мы узнаем потом, когда победим.

а зачем кто то жмакнул на жалобу?

это война и ее реальность, когда не все так, как...

Слава героям!

Война проявила адекватность
Я довго думала, писати про це чи ні, бо тема так собі.
Я про згвалтування.
Преса згадує про таке неохоче, і то зрозуміло. Але вже достеменно відомо, що в окупованих населених пунктах орки практикують жорстокі згвалтування дівчат і молодих жінок, при тому все те відбувається на очах у діток, а часто - жінок після того вбивають, або вони й самі гинуть.
Щоб ви розуміли, все це робиться відверто, напоказ, потім цим ***** хвалиться своїм корешам і мамкам.
В Херсоні. В Гостомелі та Ірпіні. В Маріуполі й Бучі. В Бердянську і прилеглих селах.
Це лиш поодинокі повідомлення, але я точно знаю: абсолютно у всіх населених пунктах, які були під окупацією навіть недовго, є згвалтовані жінки. Для ***** згвалтування - це потреба, це глибинне бажання не просто ***** людину, а знищити її як особистість.
Про деякі випадки стає відомо.
Про деякі не буде відомо ніколи, бо жертва, якщо вижила, старається про це не розповідати: суспільство досі по-дикунськи звинувачує саму жертву.
Я розкажу вам, що це означає.
Після цього можна жити: дихати, їсти й пити, бачити світ.
Але оце й усе.
Що б не казали психологи - відпустити це неможливо. Забути неможливо. Мати якісь стосунки після такого - неможливо. Терпіти поруч когось, окрім кота й рибок - дуже важко. І думка про те, що краще б убили - приходить щодня, бо дихати, щось бачити, просто ходити між нормальними людьми і розуміти, що твоє життя закінчилось, і кожен наступний день - це боротьба просто за те, щоб вранці встати і йти десь між люди, щось говорити, вести звичайне життя, а всередині вже все давно мертве - неможливо.
Ці жінки більш ніколи не підпустять до себе жодного чоловіка, навіть батько й брати будуть нагадувати про перенесений біль, приниження, руйнування всього, чим була.
Це вбивство, просто його не кваліфікують - але це вбивство, бо після цього людина міняється назавжди, просто перестає бути.
Орки забрали життя у сотень наших жінок і молоденьких дівчаток. Адже такий злочин ніколи не буде покараний, бо як їх шукати, отих брудних мордорських ваньок, яких їхні самиці виховали гвалтівниками.
І кожна з них буде робити вигляд, що живе - але не житиме.
В Гостомелі знайдено десятки тіл молодих дівчат, яких кілька діб гвалтували, потім убили.
В Маріуполі афіцери-расєянє на очах у шестилітнього хлопчика кілька діб гвалтували його матір, яка померла від отриманих травм. Дитя посивіло.
В Херсоні окупаційні війська ловлять дівчат і жінок і вчиняють групові згвалтування.
Це лиш поодинокі повідомлення в пресі, яка не знає, за що перше хапатися, аби зафіксувати злочини окупантів.
А в селах? В отих відірваних від міст і свідків селах?
Маштаби цих злочинів ми навіть уявити не можемо.
Це сотні жінок, які лиш на вигляд живі, якщо пережили це і залишились дихати.
А це ж лиш місяць війни.
Я не знаю, як цьому зарадити - та, зрештою, ніяк.
Просто хочу, щоб ви розуміли, що наряду з іншим відбувається й це, причому в маштабах, які й уявити важко.
І просто зараз це відбувається, і для сотень українських жінок просто зараз сонце стає тьмяною тарілкою, і життя перестає житися, і це вже назавжди.
(с)

Думаю, правду мы узнаем потом, когда победим.
Если сейчас не начать наказывать предателей, то потом будет "победителей не судят". Хотя победит народ, но эти твари примажутся.

Назад
Зверху Знизу