Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Новий виток війни Росії проти України 2022 року

Re: Новый виток войны России против Украины 2022 года

Украинские защитники уничтожили 3 вражеских беспилотника и вертолет Ка-52, - Командование Воздушных сил.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Твари! :відстій:

Чьому ви такі нетерпимі?
Це ваші депутати. Саме за них 30 років репетуаав мудрий нарід.

Не мої, я за цих вибоядків не голосував. :увага:

а ШО Тебя так удивило к примеру в Турции (точно не вспомню) отель лакшери класа там проживают исключительно беженцы из Украины на парковке авто стоимостью не ниже 100 в основном возраст проживающих 30-45 лет И самое интересное ШО заселялись они туда чуть белее месяца .... граница как решето!
Вот потому я с бойцами ВСУ и разговариваю о том, что после нашей победы надо менять власть и систему управления, иначе так и будем ходить по кругу, как цирковые лошади. :увага:

а как такое понимать?)
847a6f4cbc9bfc4cb7.webp

Вкладення

• cx.webp
    cx.webp
    71.1 КБ · Перегляди: 343

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

тобто, Зеленський визнає, що кров людей - на його руках. Це він відрізав можливість підготуватися, і більше за те - цілеспрямовано не вів ні якої підготовки, щоб не видати людям інформацію.
не проводив ні якої підготовки до можливої евокуації, не давав вказівку перевірити критичну аварійну інфраструктуру і привести до готовності сили ГО - щоб приховати інформацію про майбутню війну?

тоді його треба повісити.

тобто, Зеленський визнає, що кров людей - на його руках. Це він відрізав можливість підготуватися, і більше за те - цілеспрямовано не вів ні якої підготовки, щоб не видати людям інформацію.
не проводив ні якої підготовки до можливої евокуації, не давав вказівку перевірити критичну аварійну інфраструктуру і привести до готовності сили ГО - щоб приховати інформацію про майбутню війну?

тоді його треба повісити.
"Неначасі" (с)

я за цих вибоядків не голосував.
***се, ты переобулся. Не по слову "не голосував", а по "вибоядків". Ты ж в 19-м году рассекал на форуме уставший, но с чувством глубокого удовлетворения, поздравлял своих собратьев с победой на выборах.

Я частенько проецирую нынешние залеты власти на зрадофильную тему, как если бы это было при Порохе. И аж дурно становится.

Кстати, а почему ты перестал кричать: "Порох зливае Марик"? Это ж не запрещено.

Назад
Зверху Знизу